- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.541
Peki spinalden pisman misin :) ilk anlarina sahitlik etmek hep bana cazip geliyordu kizimda spinal oldum ve cok memnun kaldim. Sen mecburi oldugun icin merak ettim dusunceni spinalden cekinen arkadaslar var cunku.amin canım çok sağol
Evet ikiz benimkiler. Doğum yarım saat sürdü hemen hemen ama odaya çıkmam 1 saati buldu.spinalden korktuğum için genel istemiştim ama kahvaltı yaptığım için spinal olmak zorunda kaldım.çok da rahat geçti ama 12 saate yakın oldu hala gazı çıkaramadım tek sorun o
Ben saliyorum gidiyor :) ne kadar tutabilirim ki benimde son bir haftadir sıkıştırıyor cok. Hos etrafimda cok insan yok esim yazik garibim cikarsa cikiyor odadan cikmazsada basina geleni cekiyor :) her sikistirmada odadan ciksam cocuk koridorda dogar :)Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum son aylara gelince gaz sorunu yaşamaya başladım bağırsaklarım çok sıkıstıyor hele ki birileri varsa yanımda kendimi sıkmaktan bi hal oluyorum siz ne yaptınız bununla ilgili önerileriniz varmı
Sagol canım amin.Hakkinizda hayırlısı olsun canim.insallah cok bekletmez bebisin hemencecik geliverir
Kesin doğurmam canım. Perşenbeye kadar zamanı var bebişin yoksa suni sanci, tabi ben 1-2 gün daha bekletmezsem ama o kadar cesur değilim.Sen de doğunca onu ters yatır da görsün gününü cadı
Hayırlısı olsun canım bir şekilde doğacak sağlıklı olun anne kız doğum şekli o kadar da kafaya takılacak birşey değil. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Yarın doğuracakları ve doğuramayacakları çok merak ediyorum.Milana firuze yarın doğurur musun acaba
Kuzumun üzerine ortak geldi annesi
Nasıl mahzun olmasın
Hep yanında tutmaya bak kızını bir de sana yanaşmaya çekinir belki sen sık sık yanına almaya bak.
Duyguları hakkında da konuşturmaya bak kendini ifade etmeye alışsın.
Bilmiyorum canım benim geçen ntsmde böyleydi işte agrıda vardı 50 ye kadar ancak çıktı sancımCanim Doğumda tam olRak kaç haftalık olacaksın benimde 38+4 te tarih verdi doktorum bende erken mi acaba diye düşünüyorum ilk oğlumda tam
39 haftalıktım
Canm sızıntı gibi geldiginde oluyormus öyle duydum birde bisey sorucam ben secdeye varamıyorum malum karinla, oturarak kılıyorum peki sen nasıl başarıyorsun ? Çünkü ben otur kalk yaparken bile zorlanıyorum bende mi bi gariplik var
Masallah kuzum Allah nazardan korusun nasıl tatlı :)
Anaaa :)))) Benim karnım da tam da böyle oluyor
Agri eşliğinde yalancı kasılma bumu şimdi yaadoktora soruyorum yalancı kasılmadır diyor
Canim Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın.. bebislerde sende insallah carcabucak toparlanırsın..
Canim 38+3 olcam dogum olacak gunde yani 10 gun kaliyor 40 a bende oglumda 37+5 ti ama onda boyle tarih alip gitmemistim sancim vardi mecburi sezeryan olmustu simdi planli olunca acaba yine sancimi mi beklesem diye dusundum ama cogu arkadaş normal bi tarih diyoCanim Doğumda tam olRak kaç haftalık olacaksın benimde 38+4 te tarih verdi doktorum bende erken mi acaba diye düşünüyorum ilk oğlumda tam
39 haftalıktım
Canm sızıntı gibi geldiginde oluyormus öyle duydum birde bisey sorucam ben secdeye varamıyorum malum karinla, oturarak kılıyorum peki sen nasıl başarıyorsun ? Çünkü ben otur kalk yaparken bile zorlanıyorum bende mi bi gariplik var
Masallah kuzum Allah nazardan korusun nasıl tatlı :)
Anaaa :)))) Benim karnım da tam da böyle oluyor
Agri eşliğinde yalancı kasılma bumu şimdi yaadoktora soruyorum yalancı kasılmadır diyor
Canim Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın.. bebislerde sende insallah carcabucak toparlanırsın..
Inan bana cok mantikli :) dicem ki kizim sen ters durmaktan hoslaniyorsun al bakalim sana :) :) dun kontrol çıkışi diyorum ki Allahim insallah bu kizimin ilk ve son tersligi olur :) hanimefendi bi kiz olur :) :) hepimiz saglikla alalim insallah yavrularimizi kucagimizaSen de doğunca onu ters yatır da görsün gününü cadı
Hayırlısı olsun canım bir şekilde doğacak sağlıklı olun anne kız doğum şekli o kadar da kafaya takılacak birşey değil. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Yarın doğuracakları ve doğuramayacakları çok merak ediyorum.Milana firuze yarın doğurur musun acaba
Kuzumun üzerine ortak geldi annesi
Nasıl mahzun olmasın
Hep yanında tutmaya bak kızını bir de sana yanaşmaya çekinir belki sen sık sık yanına almaya bak.
Duyguları hakkında da konuşturmaya bak kendini ifade etmeye alışsın.
Ya ilk dogumum 37+5 ti ama sanciyla gelmisti kendi rizasiyla :) ama mecburi sezeryan olmustu hani acaba dedim yine rizasini mi beklesem diye ama normal sanirim bu tarif efendi efendi gidip olcam sezeryanimi galibaKizimda 38+2 idi sezeryan tarihim ama o erken geldi :) suanda yine 38+2. seninle ayni gun planlanan dogum tarihi 08.08. doktorum 37+6 ile 38+6 arasinda gun secmemi istemisti. Erken degil yani icin rahat olsun.
Yok canım doğuramadım daha, hiç doğuracakmışım gibi de gelmiyor
Gözün aydın, Allah sizlere bağışlasın, ömrü güzel olsun kuzununGünaydın güzel anneler dün bebeğimi 17:00 civarı kucağıma aldım. Son dakika sezaryen oldum (bebeklik ve çocukluk döneminde geçirdiğim bir dizi kalça çıkıklığı ameliyatlarından dolayı normal yapamayacağımı bebeğin kanalda kalabileceğini söyledi doktorum)
Bir kaç gündür altımda sürekli ıslaklık hissediyordum aynı zamanda idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için ondan kaynaklanıyor sanıyordum meğer suyum sızıyormuş.
Rutin kontrole geldiğimde su yetersizliğinden apar topar yatış verildi.
Neyse çok uzattım 3350 gr ağırlığında 51 cm boyunda bir oğlum oldu.
Allah hepinizi sağlıcakla yavrularınıza kavuştursun.
Eğer hak varsa geriye dönük de yararlanılabiliyor, süt parası için bilmiyorum ama doğum yardımında geriye dönük alanlar varEşim duymuş canım bana sordu ben de bilmiyorum. İlk çocukta yararlanmamıştık
Aynen atarli bisi oldum yuz vermiyorum :) fotograflari yakindan cekiyorum oglum sukur burusuk olmadigi icin iyi cikiyo. Kilo alcaz toparlanacaz insallah bugun taburcu oluyoruz evimizde aliriz kilomuzuResimde büyük çıkmış paşazade, maşallah barekallah nazar değmesin inşallah
Sağlıklı olsun da büyütürsün dışarda
Ama ayar vermen çok iyi olmuş
Seninkiler fazla yüz vermeye gelmiyor bacım
Sen de aile oldun artık kendi evinin düzenine bakacaksın
Doğumdan sonra da aslan kesildin çocuğunu korumak için içgüdüsel birşey bu
Gözün aydın. Bir an önce toparlarsın inşallah. Allah yavrularına güzel bir ömür versinKızlar sabah 5 te sancım başladı 12 gibi hastaneye geldik.nst de sancı 100 e çıkmış 2 cm de açıklık vardı acil sezeryana alındım.1 buçukta doğurdum.spinal oldu.bebeklerim küvözde ne kadar kalacakları da belli değil.benim de ağrım sızım çok.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu herkesin yardımcısı olsun..
Gel bacim seve seve bakarim sanada kizcenede :)Alır gelirim kızcemi sana ,yayılır kalırız sende
Sana gelen kalıyor bacım
Aminn canim cumlemizinkini insallah@TubaSude canim senin onceki sezeryanlarinda doktor kacinci haftada aliyordu hatirliyo musun
@etka31112 oyle yapcam en son
ONTK masallah yavruna canimmm Allahim esirgesin size bagislasin
Benimkine çıkma oğlum desem birkaç yıl kalır gibi. Çocuğum 37 haftalık oldun bir yalandan kasıl, doğacakmış gibi yap, bir heyecan yaşat anana babana... yok bizimki anca balık gibi debelensin içerdeSlm kızlar 24 saat dişini sıkan ağustos annesi olmayı başarırhadi bakalım yarış başladı
Benim oglan 2 hafta erken geldi seninde tam oyle kalmis heran gelebilir canim biliyorum son gunler bitmiyo cekilmiyor ama azicik daha sabir. Ay ben istemiyorum odasi hazir degil dedim cocuk geldi durmadi. Saglikla gelsin insallah. Firuzeyi ornek al kizin gunu gecti ve dogurmadi masallah cok iyi dayaniyor sende oyle olsa kafayi yersin ya kiz sen.Tadı filan kalmadı ki son günlerin canım ya valla fenayım akşama kadar ter döktüm Halim kalmadı hiç şimdi ölü balık gibiyimyine agrımda başladı ühü ühü yani
Amin canim cumlemizinkiniMasallah rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?