2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin kuzum cumlemizinkini. Kiz benimki fotografta esmer gibi ama degil sarisin kumral. Benziyolar kardesler yerim onlari bahtlari tahtlari guzel olur insallah hayirli evlar olurlar.

Sagol canim amin cumlemizinkini insallah. Meleklerin hepsi birbirinden tatli teyzesi agustos anneleri olarak cogaldik valla masallah

Sagol canim seninde gozun aydin. Biz ayni gun dogum yaptik galiba ben 26.07 de oglumu kucagima aldim.

Sagol canim seninde gozun aydin. Biz ayni gun dogum yaptik galiba ben 26.07 de oglumu kucagima aldim.
Ben 26 yi 27 ye baglayan gece 03.40 da dogum yaptim canim. rofleli_kedi nin bana soyledigi tarihti. Doktorum tatile gidiyordu, doktoru yakalayabildigimiz son tarih 27 di, rofleli teyzemiz senin kiz 27 sinde gelecek dedi ve tuttu :)

Ee işte birilerinin yanında yapılmıyor haftaici evde misafirim vardı bende kaldılar ne zorlandım valla :))

Peki spinalden pisman misin :) ilk anlarina sahitlik etmek hep bana cazip geliyordu kizimda spinal oldum ve cok memnun kaldim. Sen mecburi oldugun icin merak ettim dusunceni spinalden cekinen arkadaslar var cunku.
hiç pişman değilim iyi ki genel olmadım.belden iğne fikri korkutuyodu o da hiç acımadı.sonrasında 6 saat uyuşukluk vardı ağrı hissetmedim ama akşama doğru ağrılar başladı ağrı kesiciyle o da azaldı.şimdilik sadece gaz sancısı var onu da dr gelip bakacak birazdan

Gözün aydin Allah anali babali babali buyuek nasip etsin. Cok kalmazlar kuvezde insallah haftanizda guzel ikiz gebelik olarak tez vakitte saglikla evinize dönersiniz insallah.
12 saat sonra çıktılar küvözden yanımdalar şimdi şükür.birinin kilosu az emerken de çok çabuk yoruluyo onun dışında iyiyiz teyzesi

G Gurmes bazı gunler tamamen normal kilabiliyorum, bazı günler sandalyeye oturuyorum secde için öyle yapıyorum canım çünkü gobegim bazen yayik bazen dik ve çok sert oluyor. Ama bu son 3 haftadir genelde secde için sandalyeye oturdum secdeye egilirken karnım acıyor yoksa. Dün su da sandalyeden kalkarken geldi

Ben 26 yi 27 ye baglayan gece 03.40 da dogum yaptim canim. rofleli_kedi nin bana soyledigi tarihti. Doktorum tatile gidiyordu, doktoru yakalayabildigimiz son tarih 27 di, rofleli teyzemiz senin kiz 27 sinde gelecek dedi ve tuttu :)
Aa ne guzel bilmis. Benim oglan 26.07 aksami gelmek istedi bende suyum patladi nisan hepsi ust uste 21:56 da oglumu kucagima aldim sezeryanla anlayacagin agustos annesi olacam kararliyim dedim benim yavru erkenden kavusmak istedi.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Benim de aynı eger insanlarla dolu bir yerde bir kaç saat gecireceksem aç olmaya çalışıyorum açken daha az gaz oluyor ama yine de sıkıştırıyor bazen. geldiği an tuvalete gidiyorum ki o gidiş yolunda bile tutmak çok zor oluyor

Evet ya bende öyleyim. Mecbur cekicek galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…