2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla aynen öyle kendimden son zamanlarda hiç böyle bi ruh hali beklemiyordum neye dönüştüm bide öyle olsam :)

Günaydın
Serin ve ağrısız birgün olsun bugün inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim vatana millete hayırlı evlat eylesin. Sen de bir an önce toparlanırsın inşallah.

Aynen atarli bisi oldum yuz vermiyorum :) fotograflari yakindan cekiyorum oglum sukur burusuk olmadigi icin iyi cikiyo. Kilo alcaz toparlanacaz insallah bugun taburcu oluyoruz evimizde aliriz kilomuzu
Gözün aydın canım
Prensesler gibi yat
Ağrın yoksa da varmış gibi yat, al oğlunu da yanına koynuna ,Kv baksın sana . Lohusalığının tadını çıkar.

selam kızlar eldivenlerimiz elimizde durmuyo siz takıyo musunuz acaba pıt pıt çıkmasın diye önerisi olan var mı

Ben 3 çocukta da takmadım bunda da takmayı düşünmüyorum. Hem çok ter yapıyor hem de motor gelişimi için iyi olmadığını okumuştum bir yerde. Hemen kesiyorum tırnaklarını.Yüzünü de çizmiyor o zaman.

Ben de sana bakıyorum

Ben de ikinize bakıyorum

O kilosu az olan daha cabuk toparlayacak gor bak ne kiz olacak annesi :) sevindim yaninda olmalarina darısı basimiza insallah.

Maşallah canım 38 haftalık olmuşsun
Erken gelecek olan paşa yerini sevdi son haftalarda
Pek niyeti yok sanırım gelmeye

Evet yemekti temizlikti ablasinin bakimiydi gezmeydi tozmaydi hiz verdim hatta yarinda denize gidecegiz :)) dogumu kendi baslatsin istiyorum ama bir kez girisimde bulundum engel oldular diyerek alindi sanirim bize hic belirti yok banamisin demiyor :) bugunumuze sukur erken dogacak yasar mi, kuvez yolu bekleyecegiz cok zor olacak derken masallah aldi basini gidiyor Yiğidim :)

Sanırım saka gibi olsa gerek bir benim mi kızım ters gelmeyi düşündü acaba kimseyi göremiyorum ben ters gelen. Bu gidişle stresten doguramicam galiba
Benim kizim tersti yapacak birsey yok demek keyfi istemis diyeceksin donmeyince donmuyor malesef bu yuzden sezeryan oldum ben 19 ay once :)

Bagirsak calismasindaki degisiklikler dogum belirtisi diye yaziyor nette ben kac gundur ishalim ama ne gelen var ne giden stresten oldum sanirim demekki normal dogumu beklesem firuzeyi gecerim gibi ilk gebeligimde 39da sezaryen oldum sifir agri sizi vardi bunda agri falan var ama.belirti degil bebek asagida ondan onun disinda ne gelen var ne giden

Hayir erken degil zaten 37. Haftada organ gelisimi tamamlanıyor. Ben kizimi 37+1 de dogurdum hicbir sorun yasanmadi. Sen pozitif dusun haftalardir sanci cekenler var ama hala dogum yapmayan.
Ay sağolun kızlar içim rahatladı biraz bugün dra gidecem bakim ne söylücek. Yazarım buraya inşallah

Yine doguramadigimz gunden selamm olsunnn sipalara ya o kadar sevgi sözcükleri söylüyorum gelsene oğlumm artık....38+4 ne gelen var n giden. Gecen hafta acilma sanci vardi. Bu hafta birseyde yok dun hastanede birini gördüm 40.haftasinda doktor yarin hel sezeryan yapalım dedu... Sezeryan olmsk istemiyorum bn ins bnm sıpa kanala girerde.

Al bendende o kadar dün gece uyumadan önce 1 agustosun çok güzel bi doğum tarihi olduğuna ikna etmeye çalıştım hiç ikna olmuş gibi degil ne agrı ne sızı ne nişan ne su bakalım o dogsun bende onu süt verirken bekletirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…