2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

15 gündür ishalim yalan o belirtiler hep

Sanırım saka gibi olsa gerek bir benim mi kızım ters gelmeyi düşündü acaba kimseyi göremiyorum ben ters gelen. Bu gidişle stresten doguramicam galiba
Yoo tek değilsiniz. Grupta da var bebeği ters olan, günlük hayatta çevremde de var. Sonuçta evde doğum yapmayacaksınız, her şeyin çaresi var

Ben 5. Aydan sonra oturarak kıldım hep eğilip kalkmakta çok zorluk cekiyirum masallah sen yapabiliyorsan ne güzel.
Allah kabul etsin insallah canim.

Ask olsun annesi boyle konusuyoruz ama biz onlara hic kiyarmiyiz. esim sabah ise giderkn diyoki anca yat ama dedm haftaya yatamicm. Nasil bir kafa varsa bnde. Yok arkadaş bu cuma gunune fena takmış durumdayim bakayim gelecek mi

Gecmis olsun, masallah yavrunuza da.

Depend.kullanan anneler uzerjne ic camasiri giyme yada ekstra bi onlem.alma geregi duydunuz mu guzel biseye benziyor yumusacik aslinda. Sezaryende hem ic.camasiri hem dependi giymek zor olur diye soruyorum

Kızlar dün gece oğlumun burnu tıkandı bi kaç kez hapsurdu falan kizimda hastaydi korkuorum ondanmi geçti bişey acaba diye cnm çok skldı. Doktoru aradim serum fizyolojik ver yenidoganda tikaniklik hapşırık olabilir ama ates öksürük eklenirse kesin gorucem dedi evde hasta olan varmı diye sordu offfff .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…