2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef canım mecburi olarak 6 ay yattım ben ilk dört ay düşük tehlikem sonrada 7. Aya kadar erken dogum riskim vardı
Ondan gec kalmıştır senin minnak canim.hamileligin basindan beri hareket vs olsaydi acilma kendiliginden olurdu.ama ışte bebis iyi olsun yeterki.benim yengem çalışıyordu hamileyken.her sabah yürüyerek ise giderdi hamileligin basindan beri.son ayda sancısı başlamış ama cok değil.hergun sancısı oluyormus.en sonunda hastaneye gitmis bu sanci bitmiyo diye.8 cm açılma olmus megerse belki seninde her gün sancilarin varya,belkide yavas yavas aciliyordur farkinda degilsindir.insallah hepimizin doğumu o sekilde olur.hastaneye gideriz 8 cm olmus oh gir hemen dogur

Canim gecmis olsun sen genel anestezi oldun onun etkiside olabilir bi yerde okumustum kaldi ki benim ilk dogumumda da oglumda hafif tikaniklik var gibiydi ama.hastaliga cevirmedi gecti insallah hastalik degildir

Kız yok gelmeyince gelmiyor sipalar ben başından beri hem çalışıyorum hem yürüyüş yapıyorum hem pilates .benimki de gelmiyor. Bunlar hep inat hep

Canim gecmis olsun sen genel anestezi oldun onun etkiside olabilir bi yerde okumustum kaldi ki benim ilk dogumumda da oglumda hafif tikaniklik var gibiydi ama.hastaliga cevirmedi gecti insallah hastalik degildir
Ayh icimi rahatlattin cnm genel anestezide olabiliomuymus bak hiç duymamistim inş öyledir Hira hasta olmasa daha rahat olurdum ama ondan bişi bulasmistir diye korkuorum gerçi Hira çok dokunmuo bebeğe ama yinede bilemiorum

Kız yok gelmeyince gelmiyor sipalar ben başından beri hem çalışıyorum hem yürüyüş yapıyorum hem pilates .benimki de gelmiyor. Bunlar hep inat hep
Ay yerim ben onların inatlarini yaaa napalim o zmaan mecbur sezeryan kuşum,yeterki minnaklarin keyfi yerinde olsun,oylesi daha cok islerine gelir

Hedefi buyuk tutmusum, buzdolabi firini hallettim de aksam 4 gibi biraktim isi, disari ciktik. Mutfak dolaplari bugune kaldi, birazdan baslicam. Sonra da hastane cantasini yapmayi dusunuyorum.
Benim hepsini annem sağolsun halletti ben anca günlük islerimi yapıyorum benimde daha hastane çantası hazırlamam lazım bu hafta hazırlıycam

Merhabalar herkese Doğum yapan varsa hayırlı olsun :) ben hiç giremiyorum koşturmaya geçiyor, sağlıkla gelsin kuzum ama bence 40 haftadan önce gelmeyecek mumla arayacağım kuzumu, son bir haftadır o kadar çok yoruldum ki yürümemin, inip çıktığım merdivenin haddi hesabı yok, benim kuzum bunlara dayandıysa doğmıycam işte diyecek olabilir

canim yazdigini gorur gormez benimde aklima yenidogan burun tikanikligi geldi icini ferah tut takipte ol insallah bulasmamistir bol bol emzir simdi sutun sifali zaten insallah bagisiklik yapmistir pasaya

Senin sarilik òlcûmún neoldu canim ben pazar gûnú ciktigimda deger 8 kúsúrdú kilomuzda 3 kilo 8p grama düsmûs yarin icin cagirdilar gidecem bakalim nediyecekler
Canım bizim ilk ölçüm 10 ikincisi 12 idi. Son gittiğinde 12 de kalmış ama artık bebek büyüdüğü Ve referans değer arttığı için sıkıntı Yok dediler. Bugün çocuk doktoruna randevumuz var bizim de. Sen gittin mi?

Bizde de hapşırık oluyor hemen telas yapma takip et bence

Ay yerim ben onların inatlarini yaaa napalim o zmaan mecbur sezeryan kuşum,yeterki minnaklarin keyfi yerinde olsun,oylesi daha cok islerine gelir

Açılma var bende ama su gelmesi falan olmadığı için açılma da artmadığı için böyle yaşamaya devam ediyoruz. Hiç istemiyorum sezeryan yapmak ya

T TubaSude biz dogurmicaz @Sia mia ile
Hepiniz bebek bakımı konusacaksiniz biz hala yalancı sancı geldi gitti diyecegiz

Evet bir de S Syba var
Üçünüzden biri doğursa diğeri de stresi atıp doğuracak bence. Ya da size toplu sezaryen, grup indirimli

Bebeklerde normal hapşırma tıksırma
Ama sen yine de dikkatli ol kızdan bulaşmasın.
Çok zor canım ya Allah yardımcın olsun hatta tüm küçük çocukları olanlara yardımcı olsun

Günlerdir kocam annem kv falan iş yapma dinlen dinlen dinlen deyip duruyorlar. Şimdi girdim kuveti ılık suyla doldurdum mumlarimi yaktım oturuyorum :) Çünkü prenseslik daha da iş yapmam arkadaş
Kocanı da çağırsaydın keşke
Doğumu başlatırdı belki

Açılma var bende ama su gelmesi falan olmadığı için açılma da artmadığı için böyle yaşamaya devam ediyoruz. Hiç istemiyorum sezeryan yapmak ya
Bende cok korkuyorum sezeryandan.insallah normal olur hepimizin.en azindan sizlerin iyi bir hastaneye gidip iyi doktorlara sezeryan yaptirma sansiniz var.benim o oda yok.insallah normal olur diye dua ediyorum.açılma varsa gerisi de gelir bence.kac haftaliksin suan?

Bol bol emzirmeye bak onun ilaci suan senin sütun koruyuculugu yuksek ama yinede ablayla temasını en aza indirmende fayda var canim

38+1 bugün kızlar . Günler geçmek bilmiyor bu çocuk niye gelmiyor şiirler yazarsın var. 2 cm açıklık biraz daha yumuşamış güya diyor doktorcum. 3400 oldu bide tosuncuk 2 haftaya doğmazsa napicim ben nasıl çıkacak diye düşünüyorum. Nst de 0 hareket ne sancı çıktı bu hafta ne bişey. Ben kesin ağustos annesiyim. Maşallah demeyi unutmayın teyzeleri

Eklentiler

• 52543CBC-A22B-43B2-8417-D18A166BDDDC.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…