- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.621
Ondan gec kalmıştır senin minnak canim.hamileligin basindan beri hareket vs olsaydi acilma kendiliginden olurdu.ama ışte bebis iyi olsun yeterki.benim yengem çalışıyordu hamileyken.her sabah yürüyerek ise giderdi hamileligin basindan beri.son ayda sancısı başlamış ama cok değil.hergun sancısı oluyormus.en sonunda hastaneye gitmis bu sanci bitmiyo diye.8 cm açılma olmus megerseMaalesef canım mecburi olarak 6 ay yattım ben ilk dört ay düşük tehlikem sonrada 7. Aya kadar erken dogum riskim vardı
Canim gecmis olsun sen genel anestezi oldun onun etkiside olabilir bi yerde okumustum kaldi ki benim ilk dogumumda da oglumda hafif tikaniklik var gibiydi ama.hastaliga cevirmedi gecti insallah hastalik degildirKızlar dün gece oğlumun burnu tıkandı bi kaç kez hapsurdu falan kizimda hastaydi korkuorum ondanmi geçti bişey acaba diye cnm çok skldı. Doktoru aradim serum fizyolojik ver yenidoganda tikaniklik hapşırık olabilir ama ates öksürük eklenirse kesin gorucem dedievde hasta olan varmı diye sordu offfff .
Ondan gec kalmıştır senin minnak canim.hamileligin basindan beri hareket vs olsaydi acilma kendiliginden olurdu.ama ışte bebis iyi olsun yeterki.benim yengem çalışıyordu hamileyken.her sabah yürüyerek ise giderdi hamileligin basindan beri.son ayda sancısı başlamış ama cok değil.hergun sancısı oluyormus.en sonunda hastaneye gitmis bu sanci bitmiyo diye.8 cm açılma olmus megersebelki seninde her gün sancilarin varya,belkide yavas yavas aciliyordur farkinda degilsindir.insallah hepimizin doğumu o sekilde olur.hastaneye gideriz 8 cm olmus oh gir hemen dogur
Yok yok gaz da olsa gecerdi simdiye gercekler ama bi turlu becerip doguramiyoruzÇocuklar yalancı olmasın insallah
Yok yok gaz da olsa gecerdi simdiye gercekler ama bi turlu becerip doguramiyoruz
Ayh icimi rahatlattin cnm genel anestezide olabiliomuymus bak hiç duymamistim inş öyledir Hira hasta olmasa daha rahat olurdum ama ondan bişi bulasmistir diye korkuorum gerçi Hira çok dokunmuo bebeğe ama yinede bilemiorumCanim gecmis olsun sen genel anestezi oldun onun etkiside olabilir bi yerde okumustum kaldi ki benim ilk dogumumda da oglumda hafif tikaniklik var gibiydi ama.hastaliga cevirmedi gecti insallah hastalik degildir
Ay yerim ben onların inatlarini yaaaKız yok gelmeyince gelmiyor sipalar ben başından beri hem çalışıyorum hem yürüyüş yapıyorum hem pilates .benimki de gelmiyor. Bunlar hep inat hep
Valla maalesef eşimin yanında kaçırdım bir iki kez . Allah'tan koku yok
Benim hepsini annem sağolsun halletti ben anca günlük islerimi yapıyorum benimde daha hastane çantası hazırlamam lazım bu hafta hazırlıycamHedefi buyuk tutmusum, buzdolabi firini hallettim de aksam 4 gibi biraktim isi, disari ciktik. Mutfak dolaplari bugune kaldi, birazdan baslicam. Sonra da hastane cantasini yapmayi dusunuyorum.
canim yazdigini gorur gormez benimde aklima yenidogan burun tikanikligi geldi icini ferah tut takipte ol insallah bulasmamistir bol bol emzir simdi sutun sifali zaten insallah bagisiklik yapmistir pasayaKızlar dün gece oğlumun burnu tıkandı bi kaç kez hapsurdu falan kizimda hastaydi korkuorum ondanmi geçti bişey acaba diye cnm çok skldı. Doktoru aradim serum fizyolojik ver yenidoganda tikaniklik hapşırık olabilir ama ates öksürük eklenirse kesin gorucem dedievde hasta olan varmı diye sordu offfff .
Canım bizim ilk ölçüm 10 ikincisi 12 idi. Son gittiğinde 12 de kalmış ama artık bebek büyüdüğü Ve referans değer arttığı için sıkıntı Yok dediler. Bugün çocuk doktoruna randevumuz var bizim de. Sen gittin mi?Senin sarilik òlcûmún neoldu canim ben pazar gûnú ciktigimda deger 8 kúsúrdú kilomuzda 3 kilo 8p grama düsmûs yarin icin cagirdilar gidecem bakalim nediyecekler
Bizde de hapşırık oluyor hemen telas yapma takip et benceKızlar dün gece oğlumun burnu tıkandı bi kaç kez hapsurdu falan kizimda hastaydi korkuorum ondanmi geçti bişey acaba diye cnm çok skldı. Doktoru aradim serum fizyolojik ver yenidoganda tikaniklik hapşırık olabilir ama ates öksürük eklenirse kesin gorucem dedievde hasta olan varmı diye sordu offfff .
Ay yerim ben onların inatlarini yaaanapalim o zmaan mecbur sezeryan kuşum,yeterki minnaklarin keyfi yerinde olsun,oylesi daha cok islerine gelir
Kızlar dün gece oğlumun burnu tıkandı bi kaç kez hapsurdu falan kizimda hastaydi korkuorum ondanmi geçti bişey acaba diye cnm çok skldı. Doktoru aradim serum fizyolojik ver yenidoganda tikaniklik hapşırık olabilir ama ates öksürük eklenirse kesin gorucem dedievde hasta olan varmı diye sordu offfff .
Kocanı da çağırsaydın keşkeGünlerdir kocam annem kv falan iş yapma dinlen dinlen dinlen deyip duruyorlar. Şimdi girdim kuveti ılık suyla doldurdum mumlarimi yaktım oturuyorum :) Çünkü prenseslikdaha da iş yapmam arkadaş
yok canım tek onu giydim pijamanın altınaDepend.kullanan anneler uzerjne ic camasiri giyme yada ekstra bi onlem.alma geregi duydunuz mu guzel biseye benziyor yumusacik aslinda. Sezaryende hem ic.camasiri hem dependi giymek zor olur diye soruyorum
Bende cok korkuyorum sezeryandan.insallah normal olur hepimizin.en azindan sizlerin iyi bir hastaneye gidip iyi doktorlara sezeryan yaptirma sansiniz var.benim o oda yok.insallah normal olur diye dua ediyorum.açılma varsa gerisi de gelir bence.kac haftaliksin suan?Açılma var bende ama su gelmesi falan olmadığı için açılma da artmadığı için böyle yaşamaya devam ediyoruz. Hiç istemiyorum sezeryan yapmak ya
Ben giymedim gerek duyulmuyor zaten camasiraDepend.kullanan anneler uzerjne ic camasiri giyme yada ekstra bi onlem.alma geregi duydunuz mu guzel biseye benziyor yumusacik aslinda. Sezaryende hem ic.camasiri hem dependi giymek zor olur diye soruyorum
Bol bol emzirmeye bak onun ilaci suan senin sütun koruyuculugu yuksek ama yinede ablayla temasını en aza indirmende fayda var canimKızlar dün gece oğlumun burnu tıkandı bi kaç kez hapsurdu falan kizimda hastaydi korkuorum ondanmi geçti bişey acaba diye cnm çok skldı. Doktoru aradim serum fizyolojik ver yenidoganda tikaniklik hapşırık olabilir ama ates öksürük eklenirse kesin gorucem dedievde hasta olan varmı diye sordu offfff .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?