2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayh icimi rahatlattin cnm genel anestezide olabiliomuymus bak hiç duymamistim inş öyledir Hira hasta olmasa daha rahat olurdum ama ondan bişi bulasmistir diye korkuorum gerçi Hira çok dokunmuo bebeğe ama yinede bilemiorum
Canim bende klima acik diye korkmustum ilkinde bide banyo yaptiriyorduk hergun nasil.korktum ilk gunlerden hasta ettik bebegi diye ama sonradan duydum ki oda bebegin anestezi atma sekliymis insallah senin oglusunkide oyledir

Sagolun kizlar bu kez rahatima epey taktim bide bacaklari ilk gunlerde kaldirmak falan zor oluyor ya ic camasirina gerek.yoksa bosyere canimi acitmayayim dedim
Yok ya havali birsey depend ben cok begendim :)) popo kaldiriyor falan esim giydirdi hastanede ve evde cikartirkende zaten yirtip atiyorsun ona olacak camasir herhalde nene boylardan olur bizimkilerle olmaz o is :))

Yok ya havali birsey depend ben cok begendim :)) popo kaldiriyor falan esim giydirdi hastanede ve evde cikartirkende zaten yirtip atiyorsun ona olacak camasir herhalde nene boylardan olur bizimkilerle olmaz o is :))
Himmm ben aldim nene boy ic camasiri cunku hasta bakicilar su doger hasta bezlerinden istiyorlar giydirirken ilk kalkma esnasinda o bezin ustune nene boy olur ancak sonra dependi kullanirim dedim

P Poouh dünkü temizlikler de yaramadı bize ben komple yatıyorum bundan sonra dogurmuyorum hıh!
Bide o temizliğin üzerine ben akşam iki saat yürüyüş yaptım yuh diyorum oğlumun azminin önünde eğiliyorum şu an tembel tembel yatıyorum valla şaka gibi bizimkiler :) bi doğsun ona göstericem dicem ama Yok yani bi işe yaramıyor

Himmm ben aldim nene boy ic camasiri cunku hasta bakicilar su doger hasta bezlerinden istiyorlar giydirirken ilk kalkma esnasinda o bezin ustune nene boy olur ancak sonra dependi kullanirim dedim
Bende kimse o tarz bir talepte bulunmadı zaten ameliyat sonrasi alt acma bezi gibi birsey oluyor altinda ilk yurutmeye kaldirirkende dependi giydirip oyle ayaga kaldirdilar beni her hastanede hasta bakici ile alakali uygulama farkli oluyor sanirim

Depend.kullanan anneler uzerjne ic camasiri giyme yada ekstra bi onlem.alma geregi duydunuz mu guzel biseye benziyor yumusacik aslinda. Sezaryende hem ic.camasiri hem dependi giymek zor olur diye soruyorum
Depend harika bir ürün. İç çamaşırı giymeye gerek yok canım. Kullandiginda rahatlığını fark edeceksin

Allahin izniyle bebegim dogduktan sonra en korktuğum sey boğazına mama veya süt kaçması.elim ayagina dolanir herhalde :/ 10 yasinda kardesimin hep bogazina kacardi mama.bi keresinde sirtina vurduk duzelmedi boguldu cocuk Allah korusun.babam ters cevirip yumruk seklinde vurmustu oyle düzelmisti yenidogan bebislerin gırtlak yapilari cok mundar oluyor ki

Evet bir de S Syba var
Üçünüzden biri doğursa diğeri de stresi atıp doğuracak bence. Ya da size toplu sezaryen, grup indirimli

Kocanı da çağırsaydın keşke
Doğumu başlatırdı belki

Başlamıyor o şekilde de tabi ki test edildi

37+5im canım. Rabbim hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin dogumlarimizi canım

Biz senle aynı gün dogurucaz bence ama bakalım ne zaman :) S Syba kuzum sen bizden 1 hafta ileridesin şu yolu sen aç bariiii

yazamıyorum yoğunum çok :)

@etka31112 doğurmamış sanırsam o gözüme çarptı
kandırıkçı çıktı bebe resmen :)

E Egepam hadi yaa tuttu demek tahminim :) hatırlamıyordum ben
Afferim nehir prensese yalancı çıkartmamış teyzesini

@severusandlily işyerinde son haftam ama son haftam da değil
nasıl yoğunum anlatamam

doğuran arkadaşların gözü aydın
Rabbim sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin

bizim cumartes 37+0 olacak randevumuz da o zaman bakalım ne durumda fıstıkkızım
kistimiz küçüldü mü merak ediyorum
hem rapor alıcam hemde çatı muayenesi olacak 28 yıllık hayatımda ilk kez vajinal muayene olcam çok stresliyim

Biri isim sormuştu sanki Ali Baran daha hoş sanki
ali isminin bi ağırlığı oluyor gibi geliyor bana :) neden bilmem

bende aldım kocaman kocaman valla 12 li hemde
bol bol giyer atarım artık

Ben baştan beridir çılgınlar gibi yürüdüm, gezdim. Çocuğun yorgunluk eşiği yükseldi heralde. Geçen gün eşimle dolaşmaya çıktık, bugün yoruldum biraz ya Allah Allah dedim, meğer 12 km yürümüşüz dün pazara gittim, büyük alışverişe markete gittim, parça parça taşısam da yoruldum ama yine bana mısın demiyor yavrucum

Bende kimse o tarz bir talepte bulunmadı zaten ameliyat sonrasi alt acma bezi gibi birsey oluyor altinda ilk yurutmeye kaldirirkende dependi giydirip oyle ayaga kaldirdilar beni her hastanede hasta bakici ile alakali uygulama farkli oluyor sanirim
Normalde uygulama oyle ama ben dependi kullanmak isticem tabiki ilk kalkinca israr ederlersede diger hasta bezide var bi kac saat sonra cikarip atarim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…