- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.661
Sagol canim insallah yapisi hos yumusacik zaten kaliteli oldugu belliDepend harika bir ürün. İç çamaşırı giymeye gerek yok canım. Kullandiginda rahatlığını fark edeceksin
Eşimin perşembe günü iki önemli patronu ziyarete geliyormuş yani arasam ulaşamam çağırsam gelemez mi halde olacak uyardı sakın dogurma diye cuma günüde kontrole gidelim diyorum bu hafta bize doğum yok ben umudumu kestim artıkAsk olsun annesi boyle konusuyoruz ama biz onlara hic kiyarmiyiz.esim sabah ise giderkn diyoki anca yat ama dedm haftaya yatamicm. Nasil bir kafa varsa bnde . Yok arkadaş bu cuma gunune fena takmış durumdayim bakayim gelecek mi
En gercekci yalanci bu bebeler elinde oynatiyorlarBiri karnıma kıpırdayan elyaf doldurmadıysa benimki baya gerçekçi duruyor
Bizde geçen gün olduğu gibi 4 kişi aynı anda dogururmuşuz @etka31112 ekibe yenileri geliyor iyi miBidee bennn
Ahahah sana bişey diyim mi sıcak küvet açılmayı kolaylaştırır :)Günlerdir kocam annem kv falan iş yapma dinlen dinlen dinlen deyip duruyorlar. Şimdi girdim kuveti ılık suyla doldurdum mumlarimi yaktım oturuyorum :) Çünkü prenseslikdaha da iş yapmam arkadaş
Elinde oynatma konusunda şimdiden başarılılar canım. Eşime sarılıyorum hemen araya giriyor kuzum, tekmelerle uzaklaştırıyor babasınıEn gercekci yalanci bu bebeler elinde oynatiyorlar
Geçen hafta öyle sandım canım en azından 1 2 cm e razıydım ama olmadı bide ben progestan kullandım nerdeyse 8 ay ondan da endişeliyim belkide gerçek sancım gelse bile açılma olmayacak uzun süre kullananlar hep aynı şeyi söylüyor aslında ondan paniğim ben biraz çok isterdim ilk aylar geziyim dolaşıyım okulum vardı oğlumla bitiriyim istiyordum ama maalesef elinde olmuyor çok üzüldüm yattığım yerde ama nasip böyleymişOndan gec kalmıştır senin minnak canim.hamileligin basindan beri hareket vs olsaydi acilma kendiliginden olurdu.ama ışte bebis iyi olsun yeterki.benim yengem çalışıyordu hamileyken.her sabah yürüyerek ise giderdi hamileligin basindan beri.son ayda sancısı başlamış ama cok değil.hergun sancısı oluyormus.en sonunda hastaneye gitmis bu sanci bitmiyo diye.8 cm açılma olmus megersebelki seninde her gün sancilarin varya,belkide yavas yavas aciliyordur farkinda degilsindir.insallah hepimizin doğumu o sekilde olur.hastaneye gideriz 8 cm olmus oh gir hemen dogur
Dar degilde nefes almayı yutmayı yeni öğreniyorlar ya canım onunla alakalı sanırımAllahin izniyle bebegim dogduktan sonra en korktuğum sey boğazına mama veya süt kaçması.elim ayagina dolanir herhalde :/ 10 yasinda kardesimin hep bogazina kacardi mama.bi keresinde sirtina vurduk duzelmedi boguldu cocuk Allah korusun.babam ters cevirip yumruk seklinde vurmustu oyle düzelmistiyenidogan bebislerin gırtlak yapilari cok mundar oluyor ki
Ben baştan beridir çılgınlar gibi yürüdüm, gezdim. Çocuğun yorgunluk eşiği yükseldi heralde. Geçen gün eşimle dolaşmaya çıktık, bugün yoruldum biraz ya Allah Allah dedim, meğer 12 km yürümüşüzdün pazara gittim, büyük alışverişe markete gittim, parça parça taşısam da yoruldum ama yine bana mısın demiyor yavrucum
Ay canim o bollara alisinca geri zor oluyor ya minik minik sliplere donmek
Datluş teyzelerimiz. Ortopedist ve norolog randevumuzdan çıktık. Koprucuk kemigimiz kaynamaya baslamis. Ortopedist %90 oraninda iyileşme olacağını söyledi çok mutlu olduk :)) Gözle görülür bir iyileşme de vardı zaten. Bu iyileşmeyi uzmana teyit ettirmek de ayrı mutluluk kaynağı oldu.
Norolog teyzemiz de bir hafta öncesine göre kolumuzdaki hareket kabiliyetinin arttığını söyledi. Çok şükür durumumuz gün geçtikçe iyiye gidiyor.
Bulunduğum şehirde iyi bir fizyoterapist olmadığı için tedavi sürecimize Ankara'da devam edeceğiz. Bu da bizim işimize gelirbabaocaginda anamin dizinin dibinde Beboşum şifa bulacak inşallah.
Maşallah size gezgin olacak zaten yavrucak öyle görünüyorBen baştan beridir çılgınlar gibi yürüdüm, gezdim. Çocuğun yorgunluk eşiği yükseldi heralde. Geçen gün eşimle dolaşmaya çıktık, bugün yoruldum biraz ya Allah Allah dedim, meğer 12 km yürümüşüzdün pazara gittim, büyük alışverişe markete gittim, parça parça taşısam da yoruldum ama yine bana mısın demiyor yavrucum
Bize dogum kursunda anlatmıştı ebe kasının biri günlük 12 km yürüyormuş sürekli hiç ağrı sızım yokta karnımı bişeyler çekiştiriyor diye hastaneye gitmiş noluyor diye tam açıklık direk doguma almışlar :) kaç saat sürüyor 12 km canım ben saat hesaplı yürüyorum hepBen baştan beridir çılgınlar gibi yürüdüm, gezdim. Çocuğun yorgunluk eşiği yükseldi heralde. Geçen gün eşimle dolaşmaya çıktık, bugün yoruldum biraz ya Allah Allah dedim, meğer 12 km yürümüşüzdün pazara gittim, büyük alışverişe markete gittim, parça parça taşısam da yoruldum ama yine bana mısın demiyor yavrucum
Ay canim cok guzel haber cok sevindim iyi olur insallahDatluş teyzelerimiz. Ortopedist ve norolog randevumuzdan çıktık. Koprucuk kemigimiz kaynamaya baslamis. Ortopedist %90 oraninda iyileşme olacağını söyledi çok mutlu olduk :)) Gözle görülür bir iyileşme de vardı zaten. Bu iyileşmeyi uzmana teyit ettirmek de ayrı mutluluk kaynağı oldu.
Norolog teyzemiz de bir hafta öncesine göre kolumuzdaki hareket kabiliyetinin arttığını söyledi. Çok şükür durumumuz gün geçtikçe iyiye gidiyor.
Bulunduğum şehirde iyi bir fizyoterapist olmadığı için tedavi sürecimize Ankara'da devam edeceğiz. Bu da bizim işimize gelirbabaocaginda anamin dizinin dibinde Beboşum şifa bulacak inşallah.
Benim zaten evde bi tane kara kedi var 2. De geliyor koca hayal artikElinde oynatma konusunda şimdiden başarılılar canım. Eşime sarılıyorum hemen araya giriyor kuzum, tekmelerle uzaklaştırıyor babasını
Evet canim benim zaten cok rahatlar o yuzden zor donmesiben mümkün değil o kadar yürüyemem yaaa
benimkisi 5 dk yürüyünce kafayı bi dayıyor aşağı
adım at atabilirsen
oturunca düzeliyor yine
hadi yaa
ama çok rahat gibi geliyor
zaten artık yavaştan başlıcam giymeye hiç hoşuma gitmiyor ama çok rahat gözüküyorlar
ohh çok şükür
annenin yanında olacak olman da daha bi iyi olmuş
çifte mutluluk yandan yandannnnn
Ask olsun kiz ben zaten ekipin icindeydm de. Fark edilmemisim demekBizde geçen gün olduğu gibi 4 kişi aynı anda dogururmuşuz @etka31112 ekibe yenileri geliyor iyi mi
Yalancı ekip olduk ya biz onu diyorum canım benimAsk olsun kiz ben zaten ekipin icindeydm de. Fark edilmemisim demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?