2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ask olsun annesi boyle konusuyoruz ama biz onlara hic kiyarmiyiz. esim sabah ise giderkn diyoki anca yat ama dedm haftaya yatamicm. Nasil bir kafa varsa bnde. Yok arkadaş bu cuma gunune fena takmış durumdayim bakayim gelecek mi
Eşimin perşembe günü iki önemli patronu ziyarete geliyormuş yani arasam ulaşamam çağırsam gelemez mi halde olacak uyardı sakın dogurma diye cuma günüde kontrole gidelim diyorum bu hafta bize doğum yok ben umudumu kestim artık

Günlerdir kocam annem kv falan iş yapma dinlen dinlen dinlen deyip duruyorlar. Şimdi girdim kuveti ılık suyla doldurdum mumlarimi yaktım oturuyorum :) Çünkü prenseslik daha da iş yapmam arkadaş
Ahahah sana bişey diyim mi sıcak küvet açılmayı kolaylaştırır :)

Geçen hafta öyle sandım canım en azından 1 2 cm e razıydım ama olmadı bide ben progestan kullandım nerdeyse 8 ay ondan da endişeliyim belkide gerçek sancım gelse bile açılma olmayacak uzun süre kullananlar hep aynı şeyi söylüyor aslında ondan paniğim ben biraz çok isterdim ilk aylar geziyim dolaşıyım okulum vardı oğlumla bitiriyim istiyordum ama maalesef elinde olmuyor çok üzüldüm yattığım yerde ama nasip böyleymiş

Datluş teyzelerimiz. Ortopedist ve norolog randevumuzdan çıktık. Koprucuk kemigimiz kaynamaya baslamis. Ortopedist %90 oraninda iyileşme olacağını söyledi çok mutlu olduk :)) Gözle görülür bir iyileşme de vardı zaten. Bu iyileşmeyi uzmana teyit ettirmek de ayrı mutluluk kaynağı oldu.
Norolog teyzemiz de bir hafta öncesine göre kolumuzdaki hareket kabiliyetinin arttığını söyledi. Çok şükür durumumuz gün geçtikçe iyiye gidiyor.
Bulunduğum şehirde iyi bir fizyoterapist olmadığı için tedavi sürecimize Ankara'da devam edeceğiz. Bu da bizim işimize gelir babaocaginda anamin dizinin dibinde Beboşum şifa bulacak inşallah.

Dar degilde nefes almayı yutmayı yeni öğreniyorlar ya canım onunla alakalı sanırım

ben mümkün değil o kadar yürüyemem yaaa
benimkisi 5 dk yürüyünce kafayı bi dayıyor aşağı
adım at atabilirsen
oturunca düzeliyor yine

Ay canim o bollara alisinca geri zor oluyor ya minik minik sliplere donmek

hadi yaa
ama çok rahat gibi geliyor
zaten artık yavaştan başlıcam giymeye hiç hoşuma gitmiyor ama çok rahat gözüküyorlar

ohh çok şükür
annenin yanında olacak olman da daha bi iyi olmuş
çifte mutluluk yandan yandannnnn

Maşallah size gezgin olacak zaten yavrucak öyle görünüyor ben 7 ay yattım biraz zorlansam kanamam oluyordu şükür bu günleri gördük ama oğluş siz misiniz isteyen bakın görün gelmicem diyecek bence

Bize dogum kursunda anlatmıştı ebe kasının biri günlük 12 km yürüyormuş sürekli hiç ağrı sızım yokta karnımı bişeyler çekiştiriyor diye hastaneye gitmiş noluyor diye tam açıklık direk doguma almışlar :) kaç saat sürüyor 12 km canım ben saat hesaplı yürüyorum hep

Ay canim cok guzel haber cok sevindim iyi olur insallah

Evet canim benim zaten cok rahatlar o yuzden zor donmesi

Mesajlarinzii okuyamadm. Dönücem . Evi sildim süpürdüm halikari kaldirdim. Yarinda koltuklari silmeyi düşünüyorum mutfagida temzledm bakalim nolacak anlaşılan bnm bcogumm keyfine düşkün olacak. naptiysam glmiyor annecim gel sana sut vericemmmm dusa gircem her yerim suu gibi olduuu

Yok anacim bu cocuj geleceği yok. Nasil tepiniyor içimde yorulmamis belli. bnm anam agladi yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…