2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durum. Ben sağdığımı bebeğe vermiyorum, o tekrar acıkana kadar yeri doluyor. Atmak da günah diyorlar. Acaba Bursada artan sütleri verebileceğim bir hastane, bir yer varmı ki?
Iyi fikir, bir arastirmak lazim, ne kadar dondurun filan dense de sonradan fazla sutleri kullanilacagimdan supheliyim, ihtiyaci olan birine verilebilir.

Benim hepsini annem sağolsun halletti ben anca günlük islerimi yapıyorum benimde daha hastane çantası hazırlamam lazım bu hafta hazırlıycam
Ne guzel, ben annemi uzun zaman once kaybettim. Dogumu erken baslatma ihtimali olusunca elimden geldigince isleri halletmeye calisiyorum persembeye kadar. Yeni yatak aldik, umarim dogumdan once gelir, yerlestiririz. Mutfak isi bitti, biraz dinlenip, hastane cantasina gecerim ben de.

Canimm cok sukur cok sevindim tedavisinin yolunda gitmesine bu vesileyle sende annenin babanin yaninda olacaksin insallah guzel vakitleriniz olur hep birlikte

Maşallah barekallah kuzuma
Geçecek hemen toparlayacak inşallah annesi
Rabbim nazardan esirgesin daima

Doğum yapanlar gözünüz aydin allah anlalı babalı buyutsun bebişleri.
Bende durum ayni tık yok.
38 olanlar başlamış nıye doğurmuyorum diye?!!
Ben napıyım peki siz söyleyin.
Bide boyle acele edenler hep 40 dolduruyor neden sa.
Bende hep 37 dolar dolmaz her gün niye gelmiyor diye soyleniyordum hep
Umarım bana benzemezsınız 38-39 olur olmaz güzel haberlernizi alırız
Hepimize kolay gelsin beklemek cok zor
Allah bol bol sabır versin hepimize, bu son günlerin hepsi bana bir asır gibi geliyor
Gel artık kızım yarın gönül rahatlığıyla gele bilirsin misal 01-08-2018 ne güzel tarih diyimi teyzoşları.

Hadı butun annesi isdeyen bebişler butarihde gelsin hemen.
Daha fazla bekletmeyin bizi ama bizim sözümüz gecmiyor ki.
Kp hep derki evin buyuğu aslında evin en kücüğüdür cünki hep onun sözü gecer. En son sözü o söyler diye bunu bu bebişlerin kararı ve inatcı tavranışından net görüyoruz sanırım.

Bizi bi kere dinleyin doğurmak isdiyoruz bizde, Acıyın Bıze.

Benimkine çıkma oğlum desem birkaç yıl kalır gibi. Çocuğum 37 haftalık oldun bir yalandan kasıl, doğacakmış gibi yap, bir heyecan yaşat anana babana... yok bizimki anca balık gibi debelensin içerde
İyi olmana sevindim boşver daha vakti var seninkinin beklesin biraz daha. Benimkide aynı bugün diyorum bıraksak bir iki hafta daha dururmuyduki diye. Yarın inşallah bu saatlere yanımda olacak bakalım stresliyim biraz

Grup kurucaz artık dogurmayan tayfa bakalim :) açılmayı sağlar ama benim kıza hiç bir şey fayda etmez ben kendim için giriyorum kuvete artik :))
Ben kaynar suyla duş alıyorum aslında ama yok tabikide iki güne bir ilişki yapmaya çalışıyorum bide bi tek hurma yiyemiyorum şekerim yükseliyor

Çok şükür canim Çok sevindim ankara fikri de güzel tabiki her zaman büyükşehir iyidir özellikle ankara rabbim şifa versin

Bunlarda bizim ikramlıklarımızdan akşamada poğaça yaptıkmı tamamdır. Yarına hazırız inşallah sağlıcakla gelsin kuzucuk.
Yarın odada düzenleyince çekebilirsem çekerim gene foto atarım.

Eklentiler

• 972FE042-4883-4BAA-B59C-EBF4973D6724.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 93
  • 23AC8FD1-F5A3-47D9-BAC6-F30787171003.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 9B9967D9-187B-4C36-853B-CFEBCDEA8311.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 97
Bunlarda bizim ikramlıklarımızdan akşamada poğaça yaptıkmı tamamdır. Yarına hazırız inşallah sağlıcakla gelsin kuzucuk.
Yarın odada düzenleyince çekebilirsem çekerim gene foto atarım.
Çok tatlısınız allah sağ Salim kavuştursun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…