2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aa Allah rahmet eylesin canım bilmiyodum. Yetişir canım Allah'ın izniyle

Kızlar ya benimki çok az hareket etti sabahtan beri toplasan defa ancak doktoru aradım bişeyler ye soluna yat konuş dedi çok zayıf iki tekme attı yine eski enerjisi yok çok huzursuzum eşim gelicek hastaneye gidicez dua edin bize o kadar kızdım çocuğa kötü oldum dürtüyorum yok konuşuyorum yok bi tekme attı durdu bütün gün

hayırlı olsun cnm inşallah tez vaktte cıkarlar küvezden kavusursun bebeklerıne ağrıların da ilk gün zor oluyor geçeçektir inşallah

Kizlar bu benim kizçede sarilik cikti sanki okadarda emiyo hem beni hem biberon kakasi cişide iyi bizim için dua edin degeri fazla yúkselmemis olsun
benım oğlumda sarılığı sınırdadı bir gün içeri almıslardı ışın tedavisi uygulamıslardı önlem amaçlı korkma annesı sen sabırla emzıe benım cocugumun yüzünde bır aya kadar bellı ettı özelliklede gözlerde yanı olursa korkma sen sabırla emzır geçer

Canım ınsaallah bir sorun yoktur dualarimiz seninle .Muhakkak haber ver doktordan çıkınca

Canım çok sevindim ınsaallah hemencecik iyileşir

Canım ınsaallah bir sorun yoktur dualarimiz seninle .Muhakkak haber ver doktordan çıkınca
Çok huzursuzum korkuyorum beni korkutacak derecede hareketsiz canım dua edin bişey çıkmasın gidiyorum şimdi haber veririm inşallah

Çok huzursuzum korkuyorum beni korkutacak derecede hareketsiz canım dua edin bişey çıkmasın gidiyorum şimdi haber veririm inşallah

Kuzum yeri daraldığı içindir telaş yapma insaallah hiç bir problem yoktur

Bir sarı oğlan da benden teyzesi.
12.77 çıktı sarılığımız bugün. Telaş yapmıyorum sadece gözlemleyeceğim.

secondlife ne yaptin canim dogurdun mu insallah
Canim yok ya 40+2 oldum.ebeye gittim ve tuse yapti 11.30da.sancilarim artti.bekliyorum ilerlesin diye.2cm aciklik varmis.rahim cok yumusakmis ve bebegin kafasina elleyebilmis yani asagidaymis bayaa.bugun yarin dogurursun dedi.hastane notlarina bakti ve neden seni dogurtmadilar o durumda diye sasirdi.sancim asiri suan kuvete girecem ve belki sonra giderim.senden ne haber? Hic bakamiyorum artik fazla bu aralar.

Gidin bakalım canım inşallah iyi haberlerle dönersin.

Gözünüz aydın canım inşallah dahada iyi olur şifasını bulur. Allah sağlık sıhhat versin bebisine

Evet progestani bende duydum canim uzun donem kullananlarin plesanta daha bi rahime yapışık oluyormus herhalde.onu bende kullandim ilk 4 ay sebepsiz tedbir olarak vermisti doktorum.düşünüyorum da bos yere kullandim Allaha şükür kanama vs yoktu.belkide bu yüzden zor olacak benimkide bilmiyorum ki.hayırlısı böyleymiş kuzum,elbette sende isterdin rahat bi hamilelik gecirmek.ama yeterki bebislere birsey olmasin diye mecbur kalıyoruz dikkat etmeye.sıkma canını.hic olmadi sezeryan oluruz mecbur napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…