2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi olmana sevindim boşver daha vakti var seninkinin beklesin biraz daha. Benimkide aynı bugün diyorum bıraksak bir iki hafta daha dururmuyduki diye. Yarın inşallah bu saatlere yanımda olacak bakalım stresliyim biraz
Ne kadar yakın bana o stres. Sen bu akşam bir parolu iç, vur kafayı uyu. Başka türlü olmuyor çünkü. İleride iki uykusuz gecen var yavrunla. Herşey güzel olacak kuzu gelecek, onu görünce ağrıların dinecek. Biz anneyiz zaten, acıları korkuları hiçe sayarız yavrumuz için. Öyle olmasa defalarca hamile kalırmıyız, onun tutunması için dualar edermiydik. Bu günü kendine ayır canım. Çok öpüyorum dualarım seninle

Kalp atışları çok yavaştı gittigimizde Kızlar 110 civarı çok korktum sıcaktan oldu sanırım sonra bi saate yakın durduk ntsde düzeldi doktor ultrasonda baktı suyu solunumu iyi dedi şeker sonuçlarımı çok beğendi cuma kontrole çağırdı korkuttu beni durup dururken gerçekten zayıflamış kalp atışları hareket etmediği ondanmış kanala inmiş mi bakmadı ama canım zaten gitmiş benim için tekrar geldi doktor Nesrinay86 sağolun kızlar hepiniz çok korkmuştum geçti şimdi

Hadi geçmiş olsun bir daha korku yasamazsin insaallah. Bir dahakine doğuma gitmek nasip olsun :)

Anneler merhabalar... bi sorum var sancı çeken annelere. Kasılmalarım çok yok ama sık sık adet ağrısı ve ishal ağrısı gibi sancılar yokluyor beni. İlk doğumumu sezaryen yapmak zorunda kalmıştım o yüzden bi bilgim yok. Bu sancılar doğum sancısı mı acaba? Ara ara ishal ağrısı giriyor karnıma bazen bi pırtla geçiyor üşüttüm mü yoksa sancılar bunlar mı aklıma takılıyor . Sıkıştırıyor karnımı

Oyyyyy senin dudaklarına kurban maşallah

Çok huzursuzum korkuyorum beni korkutacak derecede hareketsiz canım dua edin bişey çıkmasın gidiyorum şimdi haber veririm inşallah

canim korkutma kendini,bana gecen kontrolde doktorum şöyle bisey dedi.suan hareketli ama son haftalarda hareketlerinde azalma olacak endiselenme sakın dedi.iyice büyüdüğü ve yeri iyice daraldığı icin cok fazla hareket edemiyormus.Allahin izniyle de birsey cikmamis

Canım geçmiş olsun neyseki düzelmiş. Sıcaklar bizi etkilediği gibi onları da etkiliyor demek ki. Bol bol su tüketmek lazım

İyi canım bi sıkıntı yokmuş Allah'tan

İyi olmana sevindim boşver daha vakti var seninkinin beklesin biraz daha. Benimkide aynı bugün diyorum bıraksak bir iki hafta daha dururmuyduki diye. Yarın inşallah bu saatlere yanımda olacak bakalım stresliyim biraz
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ilk Ağustos annesi sen olucaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…