2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugún gittim sarilik degerimiz iyiymiş kilomuzda sogum kilosuna ulasmis kaybettigimiz kiloyu almisi ebe sasirdi biz sisi mama takviyesiylemi yollamistik dedi 3 gúnde 120 gram almisiz masallah cuma gidecegiz cocuk doktoruna senin doktorunda tarkan beymi

Neden yavaşlamıs hareketleri birsey dedi mi doktorun peki. Mesela benimde bugün dünküne oranla daha az hareket etti. Bende endişe ettim hatta. Sağıma soluma yattıkça hareket etti.

Neden yavaşlamıs hareketleri birsey dedi mi doktorun peki. Mesela benimde bugün dünküne oranla daha az hareket etti. Bende endişe ettim hatta. Sağıma soluma yattıkça hareket etti.
Bilmiyorum canım ütü yapmıştım çok sıcaktı bugün 36 dereceydi bide üstüne sıcak duş aldım ondan sanırım kalp atışı yavaştı gittigimizde

Canım geçmiş olsun neyseki düzelmiş. Sıcaklar bizi etkilediği gibi onları da etkiliyor demek ki. Bol bol su tüketmek lazım
Evet canım sanırım ondan oldu bugün felaket sıcaktı bide ütü yapmıştım sıcak duş falan hepsi ağır geldi sanırım

Biz ntsye bağlıyken odaya kayınvalidem geldi konuşmaya başladı kalp atışı bi anda yükseldi benimkinin :) sonra neyse oturuyoruz ebe geldi çok zayıf kalp atışı falan diyor gitti ebe kayınvalidemle eşim konuşuyor hadi kalk uyan parka gidicez oğlum iyileş hadi falan diye başladılar bu bi hareketlendi ben şok :)

Kızlar doktorlar en fazla kacıncı haftaya kadar bekletiyorlar hamileleri. Benim 39+1 oldu ne sancı var ne ağrı. Mesela haftaya pzatesi 40 olacak. Normal düşünüyoruz sezeryana da alabilir değil mi
40 sonra iki haftaya kadar bekletebiliyorlar canım. Eğer bebek çok gelişmemişse suyunda sıkıntı yoksa falan ben ilk bebişte 40+7 gün sonra süni sancıyla doğurdum normal . 3.300 dü anca

Evet canım sanırım ondan oldu bugün felaket sıcaktı bide ütü yapmıştım sıcak duş falan hepsi ağır geldi sanırım
Kızlar sıcak duş falan konuşulmuş da doktor da pek önermedi bana. Sıcak pek iyi gelmiyor bebişlere. Ayrıca tansiyonu düşürüyor dikkatli olmak lazım . Geçmiş olsun canım

Bende de var ağrılar ama sanırım sancı olması gerekiyor. Yani şu yalancı sancılar gibi karnı sıkan cinsten. Yinede sen bakarak ol

Kızlar doktorlar en fazla kacıncı haftaya kadar bekletiyorlar hamileleri. Benim 39+1 oldu ne sancı var ne ağrı. Mesela haftaya pzatesi 40 olacak. Normal düşünüyoruz sezeryana da alabilir değil mi
Dr bana 41+0 gecirme dedi 40 haftadan sonra ne zaman isdersen suni sancı veriyolar, bende sordum pazartesiden sonra gitsem olmazmi diye o zaman 41+4 oluyorum o kadara ben sorumluluk almam bekleme dedi. Ama ben dr sancım tutup gidip doğurmak isdiyordum boyle dr tutmamız gerekicek o da cok fazla para demek oluyor, berki parşenbe gitim 41+0 da dr olmadığı için kararı kendim veriyorum.

Nasil bir saglik hizmetiymis o oyle suni sanciya parali doktor tutmak.falan Allah yardimcin olsun insallah kendi sancinla gidersin

Maşallah annesi. Yavrunun hep güzel günlerini gör, iyi haberlerini al inşallah.

Maşallah size gezgin olacak zaten yavrucak öyle görünüyor ben 7 ay yattım biraz zorlansam kanamam oluyordu şükür bu günleri gördük ama oğluş siz misiniz isteyen bakın görün gelmicem diyecek bence
Benim risk durumu olmadığı için gezebildim öyle. Yoksa ağrı,sızı,kanama olsa nerdeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…