2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Standart yürüyüş güzergahım 6,5 km. O da 1 sa 15 dk civarı sürüyor. Eskisi gibi koşturamıyorum tabi. Biraz çarşıda yürüyelim falan dersek 10-12 kmyi buluyoruz. Geçen Nst de 75 çıkmıştı ama hiç bir şey hissetmedim. Yolda izde doğuruverirmişim bir de

İyi olmana sevindim boşver daha vakti var seninkinin beklesin biraz daha. Benimkide aynı bugün diyorum bıraksak bir iki hafta daha dururmuyduki diye. Yarın inşallah bu saatlere yanımda olacak bakalım stresliyim biraz
Oooyyy... sağlıkla gelsin inşallah. Yarın pamuk pamuk sarıl annesi, mis kokusunu çek bol bol...

Anneler 36+4 ten selamlar bugün kontrolümüz guzel geçti herşey yolunda :) haftaya son kontrolümüz var sonra ki hafta da Doğum.. az kaldı heyecanlı bekleyiş basladi tam anlamıyla. Bu grupta herkes agistos sonunda sağlık sıhhatle bebeisleeine kavuşmuş olsun insallah.

Oo senin ki daha ana karnında konuşmalara tepki veriyor maşallah duydu çocuk parka gidicegini canlandı

İnşallah canım. Senin normal doğum mu sezeryan mı

Neden artık doğurmak istedigimin fotoğrafı budur günlerdir girmiyordu bugün gene geldi sancılar. 2-3 saat sürüp geçiyor

Kızlar sıcak duş falan konuşulmuş da doktor da pek önermedi bana. Sıcak pek iyi gelmiyor bebişlere. Ayrıca tansiyonu düşürüyor dikkatli olmak lazım . Geçmiş olsun canım
Evet canım belki benimki bugün ondan etkilendi

Bende gecen esime oyle diyorum sert hareket etse canim.yaniyor.hareket etmezse aklim gidiyor:)) ne zorluklar cekiyorum bir bilsen
Aynen öyle valla kızdım kızdım dün gece yatmadan önce neden doğmuyorsun diye konuştum sonra içimden tuttu küstü mü bu çocuk bana diye ağlayacaktım :)

Değil canım Halil bey. Çok pozitif elektrik aldım. Bir arkadaşım da ona götürüyormuş yıllardır. Devam edeceğim sanırım.

Normal dogum icin cok erken bekliyorsunuz bence simdide olabilir 40. Haftada da akisina birak canim cok skyorsun kendini

Bu kadar sancı olduğu için artık bitsin bu cile diyorum canım yoksa bir şekilde zaman geçer zaten 38 hafta bitecek yarından sonra 2 hafta da geçer ama ışte şu sancılar beni çok zorluyor. Etrafımda hiç bu kadar yalancı sancı yaşayan yok

Neden artık doğurmak istedigimin fotoğrafı budur günlerdir girmiyordu bugün gene geldi sancılar. 2-3 saat sürüp geçiyor

Daha doğurmadın mı az daha dursun ne acelen var diyenlere binaen şu kasılma zamanlayıcılarını watsap profil resmi yapasım var gerçekten çok doğru bi noktaya parmak bastın

Haklisin canim seni cok iyi anliyorum ama inanki yapilan sey dogumu kolaylastirir zaten zamani belli veletlerin bosuna kendini yorma

Bu fotoğraf sevdasına kendimi helak ettiğim bir günden merhaba Sabahın köründe yola çıktık oğluşumla 6-10 gün arasındayken çekilebiliyormuş konsept fotoğrafları... kendimi parçaladığım yetmediiiii hamile çekimlerinde çocuğu da alet ettim. Ama çok güzel oldu be yaaa.. Uyumuyor ki uyusunnn sıpa. Neyse bir şekilde bitti dedik. Öğleden sonra doktor randevusu odyoloji testi için uyuması gerekiyormuş orda da uyutcaz diye parçalandık. Zaten yorgundum uykusuz geceler.... şu an yerimden kalkamıyorum...

Haklisin canim seni cok iyi anliyorum ama inanki yapilan sey dogumu kolaylastirir zaten zamani belli veletlerin bosuna kendini yorma

Sanci göndermesin o da ben de kafamdan atmak istiyorum artık dogunca saplagi hak etti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…