2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha doğurmadın mı az daha dursun ne acelen var diyenlere binaen şu kasılma zamanlayıcılarını watsap profil resmi yapasım var gerçekten çok doğru bi noktaya parmak bastın

Beni çok iyi anladığını farkındayım :) vallahi ben doğurmaya zorlamiyorum o beni zorluyor ama anlatamıyorum:) bu kadar sanciya rağmen yalancı sancıdir diye gitmiyorum hastaneye ben doğurmaya zorluyor olabilir miyim ya :)

Çok yürüyüş çok ev işi yapmayın dinlenin nasıl olsa doğacak ben bugün sizlerin gazına geldim iki ev süpürdum eğildim belime bir şancı şuan ayak ve bel gitti normalde pek iş yapmıyorum yormadan az yap yapıyordum sağ olsun 9 aydır eşim yapıyor bugün yaptim kötü oldu
Kendimiz ve bebek için dinlenmek şart

Çok tatlısınız allah sağ Salim kavuştursun inşallah canım

Canım kutular cok güzel nereden aldın bayıldım resmen

K kuzuyolda , çok güzel hazırlanmışsın Maşallah. Rabbim mutlulukla dağıtmayı nasip etsin.

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ilk Ağustos annesi sen olucaksın :)

Oooyyy... sağlıkla gelsin inşallah. Yarın pamuk pamuk sarıl annesi, mis kokusunu çek bol bol...
Çok teşekkür ederim kızlar bol dualarınız bekliyorum. Gece sürpriz yapan olmazsa ilk ağustos annesi olabilirim doğru hayırlısı olsunda
Kutuları internetten aldım hepsi buradadan seviml ev diye geçiyor sanırım mevlüt hediyesi diye bir satıcıdan cnm içinede lokum koyduk.

Katiyyen yalan biz yapmıyoruz öyle bişey yine başladı işte bütün akşam zehir :)

Nasılsınız kızlar bu akşamları beni sıkıntı basmasından bıktım gidicek kimsem yok dört duvar arasında sıkıntıdan patlıyorum ya ben hiç bu kadar sıkılmazdım evde
Benim hamileliğe özel bi durum canım en baştan beri evde tek durmak istemiyorum duramıyorum önceden evde tek kalmak için can atardım şimdide eşim dışarı çıkacak evde Tekim tv de de bişey yok napsam düşünüyorum

Ne biliyim canım ya ben yapmasamda adamın kıyafeti kalmadı bide doğuma gitsem hiç yapamam
İşte sana diyorum ama riskli halimle ben de son güne kadar yaptım aynen öyle diyordum doğumdan sonra yine bana kalacak diye bu gün de yemek, ütü yaptım hatta daha 4 gündür ameliyat olalı . iş başa düşünce ...

Bu arada kızlar zaten 15 gündür falan sancılarım başlamıştı benim. Bugün birden belime kasığıma şiddetli sancı girdi karnım kaskatı kesildi ateş bastı sanki tuvaletim var gibi oldum tamam dedim ya geliyo, dr umu aradım gittik kontrole. Sancılarım daha nst ye girmeden belli karnın kaskatı 15 güne gelir seninki dedi dr. Bende öyle tahmin ediyordum zaten.. 2957 gr olmuş kilosu falan iyi şükür. Şimdi doğum başlasa 1-2 hafta durdururum biraz daha büyüsün dedi. Suyumda azalmaya başlamış bu arada tabi nst de de sancılarım çıktı. Bizde haberler böyle kızlar sizler ne durumdasınız

Canım ya kıyamam ameliyatla daha zor aniden ağrım tutsa gitsek hastaneye herkes gelecek çıkışta eve Bırakıp çıkamıyorum bile nolur nolmaz diye

Ne kadar çıktı sancıların canım aslında güzelmiş kilosu

Ay canim ya ayni kaderi paylasiyoruz seninle hala yapiyorum yapicamda ilkinde duramadim herseye el.attim bunda da yapacagimdan eminim ama senin ameliyat riskli gecti yinede biraz daha dinlensen

Kızlar merhaba. Acil cvp verebilir misiniz. 38 haftalığım. Pazar akşamı küçük tuvalet sıraaında kanamam oldu fazla değil ama. Acile gttim sancı cıktı. Ertesi gün doktoruma gittim nst ye soktu 80 lerde sancı cıktı. Dr um doğum sancıların başlamış demi. Alttan baktı fakat açılmam hiç yok cocuk baskı yapmıyor du. Bu hafta doğum kesin olur dedi Bugun az bi kanama dha geldi. Bugun nst ye tekrar grdm hiç sancı yok açılmamda yok . Byle bi durum yaşıyan yada fikri olan var mı. Braz uzun oldu kusura bakmayın

Benim kanamam oldu canım ama çok az kahverengiydi belli değildi açılma Yok şancı yok bende 33. Haftada oldu ama benim en baştan beri hep kanamam oluyordu

Ne kadar çıktı sancıların canım aslında güzelmiş kilosu
Canım 60/70 sancılarım en fazla arada 40 lar falanda var tabi. Ama benim de devamlı sancı halim var yani. Geçen hafta nst de iki defa 70-80 çıkmıştı. Bugünkü nst de sık sık ama biraz daha düşük şiddetli sancılarım vardı. Günde bilmiyorum ama 30 dan fazla kasılıyorumdur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…