- 30 Eylül 2013
- 1.618
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.801
Kanama sıvı adet kanı giyimiydi? Bildiğime göre bir kaşığı dolduracak kadar falan geldiyse kesin gitmelisin . Leke şeklinde rengi kahverengiyse bir sıkıntı Yok. Eğer sümüksü şeyler varsa içinde oda nişanın geliyor demek canım. Ayrıca kontrolden sonra az kanama normal sayılıyor. Sen yinede kafan karışırsa arat doktorunu sor bence.Kızlar merhaba. Acil cvp verebilir misiniz. 38 haftalığım. Pazar akşamı küçük tuvalet sıraaında kanamam oldu fazla değil ama. Acile gttim sancı cıktı. Ertesi gün doktoruma gittim nst ye soktu 80 lerde sancı cıktı. Dr um doğum sancıların başlamış demi. Alttan baktı fakat açılmam hiç yok cocuk baskı yapmıyor du. Bu hafta doğum kesin olur dedi Bugun az bi kanama dha geldi. Bugun nst ye tekrar grdm hiç sancı yok açılmamda yok . Byle bi durum yaşıyan yada fikri olan var mı. Braz uzun oldu kusura bakmayın
Ben yasadim leke geldi dr a gittim ne acilma vardi ne sanci 2 gun icinde agri olmaazsa baskidan gelmistir dedi ve oyle oldu bebek cok baski yaptigi icin leke gelmisKızlar merhaba. Acil cvp verebilir misiniz. 38 haftalığım. Pazar akşamı küçük tuvalet sıraaında kanamam oldu fazla değil ama. Acile gttim sancı cıktı. Ertesi gün doktoruma gittim nst ye soktu 80 lerde sancı cıktı. Dr um doğum sancıların başlamış demi. Alttan baktı fakat açılmam hiç yok cocuk baskı yapmıyor du. Bu hafta doğum kesin olur dedi Bugun az bi kanama dha geldi. Bugun nst ye tekrar grdm hiç sancı yok açılmamda yok . Byle bi durum yaşıyan yada fikri olan var mı. Braz uzun oldu kusura bakmayın
Cnm doğum tarihin netleşti mi merak ettimAy canim ya ayni kaderi paylasiyoruz seninle hala yapiyorum yapicamda ilkinde duramadim herseye el.attim bunda da yapacagimdan eminim ama senin ameliyat riskli gecti yinede biraz daha dinlensen
Canim benim is basa dusunce mecbur ama dikkat senin zaten herseyin riskliydi lutfen dikislerine sorun olmayacak sekilde hareket etİşte sana diyorum ama riskli halimle ben de son güne kadar yaptımaynen öyle diyordum doğumdan sonra yine bana kalacak diye bu gün de yemek, ütü yaptım hatta daha 4 gündür ameliyat olalı . iş başa düşünce ...
Bende öyle sıkılmazdım evde şimdide evde duras gelmiyor. Açtım teve 2 yi Medcezir'in izliyorumBenim hamileliğe özel bi durum canım en baştan beri evde tek durmak istemiyorum duramıyorum önceden evde tek kalmak için can atardım şimdide eşim dışarı çıkacak evde Tekim tv de de bişey yok napsam düşünüyorum
Ahaha aynen öyle valla şu an aynı yerdeyiz bende medcezir buldum :)Bende öyle sıkılmazdım evde şimdide evde duras gelmiyor. Açtım teve 2 yi Medcezir'in izliyorum
En iyisi böyle valla yapacak bişey yok :)Ahaha aynen öyle valla şu an aynı yerdeyiz bende medcezir buldum :)
Ben de bugün kitaplığımı düzenleyeyim dedim yarım günümü aldı ve çok yoruldum. Poşet poşet kitap ayırdım, kurtasiye malzemelerini düzenledim vs vs... bu işin bu kadar yoracağı aklıma gelmezdi hiçÇok yürüyüş çok ev işi yapmayın dinlenin nasıl olsa doğacak ben bugün sizlerin gazına geldim iki ev süpürdum eğildim belime bir şancı şuan ayak ve bel gitti normalde pek iş yapmıyorum yormadan az yap yapıyordum sağ olsun 9 aydır eşim yapıyor bugün yaptim kötü oldu
Kendimiz ve bebek için dinlenmek şart
Ahhh bende bilsem süpürge alırmıydım elime şuan sol kalca ve bacak bıtik durumda zaten zor uyuyordum bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum biz artık hep dinlenmeliyizBen de bugün kitaplığımı düzenleyeyim dedim yarım günümü aldı ve çok yoruldum. Poşet poşet kitap ayırdım, kurtasiye malzemelerini düzenledim vs vs... bu işin bu kadar yoracağı aklıma gelmezdi hiç
Dinlenme şansım yokki. Eşim, kızı , ben ve bebek. Eşim yardım etmeye çalışıyor elinden geldiği kadar, kız kskançlık krizlerinde, Ee kim yapsın. Sabahları başağrısın önlemek için koyu bir nescafe+ağrikesici ve haydii. Sadece bu günün özeti hastaneye gittik, ordan sağlık ocağına gittik , geldik yemek yaptım çamaşır astım, Ata'yı doyurup komşu teyzeme uyumaya bırakıp pazara gittik eşimle, geldim ütü yaptım. Tabiki emzirmeler bez değişmeler hesaba dahil değil. Çünkü bunların yapılması gerçek yoksa evde yiyecek giyecek kalmaz ve eşim hariç yardımcım yokAy canim ya ayni kaderi paylasiyoruz seninle hala yapiyorum yapicamda ilkinde duramadim herseye el.attim bunda da yapacagimdan eminim ama senin ameliyat riskli gecti yinede biraz daha dinlensen
Allah yardımcın olsun isin zor yardım edicek kimsen olmayıncaDinlenme şansım yokki. Eşim, kızı , ben ve bebek. Eşim yardım etmeye çalışıyor elinden geldiği kadar, kız kskançlık krizlerinde, Ee kim yapsın. Sabahları başağrısın önlemek için koyu bir nescafe+ağrikesici ve haydii. Sadece bu günün özeti hastaneye gittik, ordan sağlık ocağına gittik , geldik yemek yaptım çamaşır astım, Ata'yı doyurup komşu teyzeme uyumaya bırakıp pazara gittik eşimle, geldim ütü yaptım. Tabiki emzirmeler bez değişmeler hesaba dahil değil. Çünkü bunların yapılması gerçek yoksa evde yiyecek giyecek kalmaz ve eşim hariç yardımcım yok
Canım gerçekten senin kayınaile tarafı da biraz fena allah sabır vesin sanaKızlar geçen anlatmıştım ya benim kv. Hem çarşıya götürüp battaniye falan bakıp sonra almamıstı diye bende anneme anlatmıştım olayı annemin gönlü el vermemiş gitmiş bebege tekrar battaniye almış oldu 6 tane battaniye anne dedim koleksiyon mu mu kurcan
Bebek çantasını bende internetten bakmaya karar verdim bu eşimin ailesi herşeye muhalefet doğmamış bebeğe ne çantası alıyomusum eliniz cebinize gitmiyor bari işime karısmayıngerçi ben farkındayım hepsi KV. Halt yemesi esinide bu şekil dolduruyor sürekli adam saçma sapan konuşup canımı sıkıyor
Allah kolaylik versin canim kizada bir sey diyemiyorsun misafir yanlis anlar diye herkesin isi sana kaliyor mecbur kp nasil olduDinlenme şansım yokki. Eşim, kızı , ben ve bebek. Eşim yardım etmeye çalışıyor elinden geldiği kadar, kız kskançlık krizlerinde, Ee kim yapsın. Sabahları başağrısın önlemek için koyu bir nescafe+ağrikesici ve haydii. Sadece bu günün özeti hastaneye gittik, ordan sağlık ocağına gittik , geldik yemek yaptım çamaşır astım, Ata'yı doyurup komşu teyzeme uyumaya bırakıp pazara gittik eşimle, geldim ütü yaptım. Tabiki emzirmeler bez değişmeler hesaba dahil değil. Çünkü bunların yapılması gerçek yoksa evde yiyecek giyecek kalmaz ve eşim hariç yardımcım yok
Eşimin halası sordu onların yanında çantayı hazırladın mı diye bende daha çantayı almadıgım için hazırlamadım dedim araştırıyorum alıcam dedim kp. de atladı tabi ne çantası dedi doğmamış bebeğe sürekli ne alsak ne yapsak daha doğmamış bebeğe ne masraf yapıyorsunuz ne alıyorsunuz diye laf ediyor KV. de bıyık altı gülüyor hoşuna gidiyor öyle söylenmesi iyice anladım artık herşeyide ben soylemiyeyim biraz da eşim laf etsin kafasında düşünüyor kadın o yüzden adamı doldurup duruyor adam da bilip bilmeden laf ebeligi yapıyorCanım gerçekten senin kayınaile tarafı da biraz fena allah sabır vesin sanaAma bişeyi merak ettim bebeğine alacağın çantadan nasıl ve neden haberi oluyor ki kv nin?
Ay aman gerçekten çekilecek şey değilmişEşimin halası sordu onların yanında çantayı hazırladın mı diye bende daha çantayı almadıgım için hazırlamadım dedim araştırıyorum alıcam dedim kp. de atladı tabi ne çantası dedi doğmamış bebeğe sürekli ne alsak ne yapsak daha doğmamış bebeğe ne masraf yapıyorsunuz ne alıyorsunuz diye laf ediyor KV. de bıyık altı gülüyor hoşuna gidiyor öyle söylenmesi iyice anladım artık herşeyide ben soylemiyeyim biraz da eşim laf etsin kafasında düşünüyor kadın o yüzden adamı doldurup duruyor adam da bilip bilmeden laf ebeligi yapıyor
Esin bu konusmalardan.haberi olmuyormu agzini acipta niye masraf olsun ihtiyac ki aliniyor diyemiyormuEşimin halası sordu onların yanında çantayı hazırladın mı diye bende daha çantayı almadıgım için hazırlamadım dedim araştırıyorum alıcam dedim kp. de atladı tabi ne çantası dedi doğmamış bebeğe sürekli ne alsak ne yapsak daha doğmamış bebeğe ne masraf yapıyorsunuz ne alıyorsunuz diye laf ediyor KV. de bıyık altı gülüyor hoşuna gidiyor öyle söylenmesi iyice anladım artık herşeyide ben soylemiyeyim biraz da eşim laf etsin kafasında düşünüyor kadın o yüzden adamı doldurup duruyor adam da bilip bilmeden laf ebeligi yapıyor
Ya bide beni sinir eden şey cepleri para dolu ama elleri ceplerine gitmiyor ve halada laf ediyolar sizden bişey istemiyorum para benim cebimden çıkıyor sizene benim yaptığım masrafa ki ben oğluma ihtiyaçlarını alıyorum masraf ne demek ya çocuk dünyaya geldiğinde çıplak mı kalsın. Ya varya herşeyi geçtim aldığım beze bile laf ettiler neymiş eskiden hazır bezmi varmıs bi gün fena patlıycam ama hadi hayırlısıCanım gerçekten senin kayınaile tarafı da biraz fena allah sabır vesin sanaAma bişeyi merak ettim bebeğine alacağın çantadan nasıl ve neden haberi oluyor ki kv nin?
Yok artık beze de mi laf ettilerYa bide beni sinir eden şey cepleri para dolu ama elleri ceplerine gitmiyor ve halada laf ediyolar sizden bişey istemiyorum para benim cebimden çıkıyor sizene benim yaptığım masrafa ki ben oğluma ihtiyaçlarını alıyorum masraf ne demek ya çocuk dünyaya geldiğinde çıplak mı kalsın. Ya varya herşeyi geçtim aldığım beze bile laf ettiler neymiş eskiden hazır bezmi varmıs bi gün fena patlıycam ama hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?