2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 canim kavuşma listesinde benim oğlanin doğum tarihi yanlis yazıyor 24 temmuz olması gerekiyor musait olunca bakarsın canm.

Bu arada nasil senin paşa umarım hersey yolundadir uyutuyormu geceleri :))

Kanama sıvı adet kanı giyimiydi? Bildiğime göre bir kaşığı dolduracak kadar falan geldiyse kesin gitmelisin . Leke şeklinde rengi kahverengiyse bir sıkıntı Yok. Eğer sümüksü şeyler varsa içinde oda nişanın geliyor demek canım. Ayrıca kontrolden sonra az kanama normal sayılıyor. Sen yinede kafan karışırsa arat doktorunu sor bence.

Ben yasadim leke geldi dr a gittim ne acilma vardi ne sanci 2 gun icinde agri olmaazsa baskidan gelmistir dedi ve oyle oldu bebek cok baski yaptigi icin leke gelmis

Canim benim is basa dusunce mecbur ama dikkat senin zaten herseyin riskliydi lutfen dikislerine sorun olmayacak sekilde hareket et

Bende öyle sıkılmazdım evde şimdide evde duras gelmiyor. Açtım teve 2 yi Medcezir'in izliyorum

Ben de bugün kitaplığımı düzenleyeyim dedim yarım günümü aldı ve çok yoruldum. Poşet poşet kitap ayırdım, kurtasiye malzemelerini düzenledim vs vs... bu işin bu kadar yoracağı aklıma gelmezdi hiç

Ahhh bende bilsem süpürge alırmıydım elime şuan sol kalca ve bacak bıtik durumda zaten zor uyuyordum bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum biz artık hep dinlenmeliyiz

Ay canim ya ayni kaderi paylasiyoruz seninle hala yapiyorum yapicamda ilkinde duramadim herseye el.attim bunda da yapacagimdan eminim ama senin ameliyat riskli gecti yinede biraz daha dinlensen
Dinlenme şansım yokki. Eşim, kızı , ben ve bebek. Eşim yardım etmeye çalışıyor elinden geldiği kadar, kız kskançlık krizlerinde, Ee kim yapsın. Sabahları başağrısın önlemek için koyu bir nescafe+ağrikesici ve haydii. Sadece bu günün özeti hastaneye gittik, ordan sağlık ocağına gittik , geldik yemek yaptım çamaşır astım, Ata'yı doyurup komşu teyzeme uyumaya bırakıp pazara gittik eşimle, geldim ütü yaptım. Tabiki emzirmeler bez değişmeler hesaba dahil değil. Çünkü bunların yapılması gerçek yoksa evde yiyecek giyecek kalmaz ve eşim hariç yardımcım yok

Allah yardımcın olsun isin zor yardım edicek kimsen olmayınca

Kızlar geçen anlatmıştım ya benim kv. Hem çarşıya götürüp battaniye falan bakıp sonra almamıstı diye bende anneme anlatmıştım olayı annemin gönlü el vermemiş gitmiş bebege tekrar battaniye almış oldu 6 tane battaniye anne dedim koleksiyon mu mu kurcan
Bebek çantasını bende internetten bakmaya karar verdim bu eşimin ailesi herşeye muhalefet doğmamış bebeğe ne çantası alıyomusum eliniz cebinize gitmiyor bari işime karısmayın gerçi ben farkındayım hepsi KV. Halt yemesi esinide bu şekil dolduruyor sürekli adam saçma sapan konuşup canımı sıkıyor

Canım gerçekten senin kayınaile tarafı da biraz fena allah sabır vesin sana Ama bişeyi merak ettim bebeğine alacağın çantadan nasıl ve neden haberi oluyor ki kv nin?

Allah kolaylik versin canim kizada bir sey diyemiyorsun misafir yanlis anlar diye herkesin isi sana kaliyor mecbur kp nasil oldu

Canım gerçekten senin kayınaile tarafı da biraz fena allah sabır vesin sana Ama bişeyi merak ettim bebeğine alacağın çantadan nasıl ve neden haberi oluyor ki kv nin?
Eşimin halası sordu onların yanında çantayı hazırladın mı diye bende daha çantayı almadıgım için hazırlamadım dedim araştırıyorum alıcam dedim kp. de atladı tabi ne çantası dedi doğmamış bebeğe sürekli ne alsak ne yapsak daha doğmamış bebeğe ne masraf yapıyorsunuz ne alıyorsunuz diye laf ediyor KV. de bıyık altı gülüyor hoşuna gidiyor öyle söylenmesi iyice anladım artık herşeyide ben soylemiyeyim biraz da eşim laf etsin kafasında düşünüyor kadın o yüzden adamı doldurup duruyor adam da bilip bilmeden laf ebeligi yapıyor

Ay aman gerçekten çekilecek şey değilmiş Sen de bundan sonra ayrıntı verme o zaman canım. Çanta hazırladın mı deyince daha tam hazır değil vs de geçiştir.

Esin bu konusmalardan.haberi olmuyormu agzini acipta niye masraf olsun ihtiyac ki aliniyor diyemiyormu

Ya bide beni sinir eden şey cepleri para dolu ama elleri ceplerine gitmiyor ve halada laf ediyolar sizden bişey istemiyorum para benim cebimden çıkıyor sizene benim yaptığım masrafa ki ben oğluma ihtiyaçlarını alıyorum masraf ne demek ya çocuk dünyaya geldiğinde çıplak mı kalsın. Ya varya herşeyi geçtim aldığım beze bile laf ettiler neymiş eskiden hazır bezmi varmıs bi gün fena patlıycam ama hadi hayırlısı

Yok artık beze de mi laf ettiler Hem de cepleri dolu olup hiçbir şey yapmamaları sinir bozucu gerçekten. Benimkilerin mesela durumlarında yok hiçbir yardımları olmadı şimdiye kadar. Geçen kv naptınız alışverişi çok da fazla bişey almayın lazım oldukça alırsınız gibi bişey dedi. Ne gerekiyorsa onu alıyorum zaten gereksiz şey alacak durumumuz yok herşey masraf destek çıkan da yok dedim. Bir daha öyle birşey söyleyebileceğini sanmıyorum Gerektiği yerde gereken cevabı vermek lazım aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…