- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.821
Öyle de desem yine laf eder onlar anlatıyorum anlamıyorlar da ne gerek varmış hastane çıkışı almışım daha neler neler duysan evlerine gitmek istemiyorum artık gidince gerilip geliyorum giydigim kıyafete bile laf ediyolar pantolon t-shirt giyiyorum hamile kıyafeti öyle aldım neymiş niye elbise gitmiyomusum da pantolon giyiyomusum ben böyle rahat ediyorum diyorum anlamıyorlar ben artık laf söylemeye de bıktım ama dediğim gibi çıban başı k.v. kendisi yetmiyor kocasınıda dolduruyor ondan duyduğum aynı cümleleri kp. de duyuyorum beni salak sanıyorlar anlamıyorum sanıyorlar ama farkındayım herşeyin ama çok bunaldım gercektenAy aman gerçekten çekilecek şey değilmişSen de bundan sonra ayrıntı verme o zaman canım. Çanta hazırladın mı deyince daha tam hazır değil vs de geçiştir.
Vurdumduymaz olacaksın canım başka çaren yok gibi görünüyor. Ancak eşin susturabilir biz saygı çerçevesinden bir yere kadar söyleyebiliyoruz..Öyle de desem yine laf eder onlar anlatıyorum anlamıyorlar da ne gerek varmış hastane çıkışı almışım daha neler neler duysan evlerine gitmek istemiyorum artık gidince gerilip geliyorum giydigim kıyafete bile laf ediyolar pantolon t-shirt giyiyorum hamile kıyafeti öyle aldım neymiş niye elbise gitmiyomusum da pantolon giyiyomusum ben böyle rahat ediyorum diyorum anlamıyorlar ben artık laf söylemeye de bıktım ama dediğim gibi çıban başı k.v. kendisi yetmiyor kocasınıda dolduruyor ondan duyduğum aynı cümleleri kp. de duyuyorum beni salak sanıyorlar anlamıyorum sanıyorlar ama farkındayım herşeyin ama çok bunaldım gercekten
Esim ayrı sinir ediyor zaten ağzını açıp birşey demiyor bana kızıyor ne anlatıp duruyorsun sıkıldım hep aynı muhabbetler ne takıyorsun diyor ya diyorum ben gidiyom geliyom bu lafları yiyorum benim canım sıkılmıyomu diyorum ben cokmu meraklıyım laf yemeye ama gelde anlat takmıycakmısım onada anlatmıycakmısımEsin bu konusmalardan.haberi olmuyormu agzini acipta niye masraf olsun ihtiyac ki aliniyor diyemiyormu
Ne kadar yuzsuzler konusmayida bilmiyorlar benim kv durumu yok bu aralar almak istiyor ama yok durumu ama kalkipta benim aldiklarimada karismaz hem elleri ceplerine gitmiyor hemde her seyde soz haklari olduklarini dusunuyorlar cok gariplerYok artık beze de mi laf ettilerHem de cepleri dolu olup hiçbir şey yapmamaları sinir bozucu gerçekten. Benimkilerin mesela durumlarında yok hiçbir yardımları olmadı şimdiye kadar. Geçen kv naptınız alışverişi çok da fazla bişey almayın lazım oldukça alırsınız gibi bişey dedi. Ne gerekiyorsa onu alıyorum zaten gereksiz şey alacak durumumuz yok herşey masraf destek çıkan da yok dedim. Bir daha öyle birşey söyleyebileceğini sanmıyorum Gerektiği yerde gereken cevabı vermek lazım aslında..
Iyi ozaman bende agzima gelenleri yanlarinda ederim sende simdi bana sustugun gibi ozamanda susarsin olur biter deEsim ayrı sinir ediyor zaten ağzını açıp birşey demiyor bana kızıyor ne anlatıp duruyorsun sıkıldım hep aynı muhabbetler ne takıyorsun diyor ya diyorum ben gidiyom geliyom bu lafları yiyorum benim canım sıkılmıyomu diyorum ben cokmu meraklıyım laf yemeye ama gelde anlat takmıycakmısım onada anlatmıycakmısım
Yok canım istediğini söyle anlamıyorlar kaç kere dedim sizden birşey beklemiyorum biz başımızın çaresine bakarız benim annem sağolsun o yapıyor zaten o alıyor diyorum ama yok gidiyorum yine aynı seyler. Pazar günü bile k.v eskiden bezmi varmış dedi şimdi var ama dedim hep masraf dedi. K.p geliyor aynı bu cümleleri kuruyor birde ona laf yetiştir gerçekten çok stres oluyorum onların yüzündenYok artık beze de mi laf ettilerHem de cepleri dolu olup hiçbir şey yapmamaları sinir bozucu gerçekten. Benimkilerin mesela durumlarında yok hiçbir yardımları olmadı şimdiye kadar. Geçen kv naptınız alışverişi çok da fazla bişey almayın lazım oldukça alırsınız gibi bişey dedi. Ne gerekiyorsa onu alıyorum zaten gereksiz şey alacak durumumuz yok herşey masraf destek çıkan da yok dedim. Bir daha öyle birşey söyleyebileceğini sanmıyorum Gerektiği yerde gereken cevabı vermek lazım aslında..
Eskiden ne varsa al gelde ona sariyim cocugumu de bak ozaman konusabiliyorlarmi eskiden babaanne ceyiz duzer gibi torununa orguler battaniyeler yaparmis deYok canım istediğini söyle anlamıyorlar kaç kere dedim sizden birşey beklemiyorum biz başımızın çaresine bakarız benim annem sağolsun o yapıyor zaten o alıyor diyorum ama yok gidiyorum yine aynı seyler. Pazar günü bile k.v eskiden bezmi varmış dedi şimdi var ama dedim hep masraf dedi. K.p geliyor aynı bu cümleleri kuruyor birde ona laf yetiştir gerçekten çok stres oluyorum onların yüzünden
Eşime diyorum soyle diye anlatma bana bunları diyor yeter bıktım diyor. Geçen annesi yüzünden ağladım yinede bir laf etmedi onlara bana diyor sen alttan alıcaksın ben şu an hamileyim diye fazla ustelemiyorum yoksa sinir stres olursam bebeğe bişey olur diye korkuyorum ama bir dogurayım biliyorum ben ne yapacagımıVurdumduymaz olacaksın canım başka çaren yok gibi görünüyor. Ancak eşin susturabilir biz saygı çerçevesinden bir yere kadar söyleyebiliyoruz..
Aynen canım bende öyle dedim o zamanda bana niye böyle dedin diyemezsin seninde canına okurum dedim ama yine tık yok iki gün önce yine laf yedim yine birşey demediIyi ozaman bende agzima gelenleri yanlarinda ederim sende simdi bana sustugun gibi ozamanda susarsin olur biter de
He diyor zaten eskiden kumaştan bez yapıyolarmıs ya duruyormus hepsi atmamış hicbirseyini onları vereyim sana diyor yok dedim istemiyorum ben ne yapayım onları dedim. Örgü konusunda da senin annen yapar o bilir ben oremem birşey dedi onların adette herşeyi kızın annesi yaparmış annemde ona dedi bizde de k.v geline bilezik yapar ben bebeğin herşeyini aldım sende o zaman kızıma bilezik takacaksın dedi k.v de bizde öyle bir adet yok yapmam ben dedi döndü yüzünü yani ne dersen de bir yolunu buluyor canım insan bıkıyor gerçekten anlat anlat bitmez Allah gerçekten bana sabır versinEskiden ne varsa al gelde ona sariyim cocugumu de bak ozaman konusabiliyorlarmi eskiden babaanne ceyiz duzer gibi torununa orguler battaniyeler yaparmis de
Bosver canim ye ic keyfine bak her seye hee de gec deger verip cvp bile vermeAynen canım bende öyle dedim o zamanda bana niye böyle dedin diyemezsin seninde canına okurum dedim ama yine tık yok iki gün önce yine laf yedim yine birşey demedi
Sorma canım k.v. çok haset hemde öyle böyle değil hep onun yüzünden oluyor bunlar bende oraya arada bir gidiyorum böyle davrandıkları için.Ne kadar yuzsuzler konusmayida bilmiyorlar benim kv durumu yok bu aralar almak istiyor ama yok durumu ama kalkipta benim aldiklarimada karismaz hem elleri ceplerine gitmiyor hemde her seyde soz haklari olduklarini dusunuyorlar cok garipler
Kimse kimsenin adetine uymuyor ozaman senin annende bir sey yapmasin zaten ben bu adet meselesine cok karsiyim anneme guvenip mi hamile kaldim sanki ben bir cocuga bakacak gucum varki bu yola giriyorum kimsenin benim evladima bir sey almasina gerek yok. Allah yardimcin olsunHe diyor zaten eskiden kumaştan bez yapıyolarmıs ya duruyormus hepsi atmamış hicbirseyini onları vereyim sana diyor yok dedim istemiyorum ben ne yapayım onları dedim. Örgü konusunda da senin annen yapar o bilir ben oremem birşey dedi onların adette herşeyi kızın annesi yaparmış annemde ona dedi bizde de k.v geline bilezik yapar ben bebeğin herşeyini aldım sende o zaman kızıma bilezik takacaksın dedi k.v de bizde öyle bir adet yok yapmam ben dedi döndü yüzünü yani ne dersen de bir yolunu buluyor canım insan bıkıyor gerçekten anlat anlat bitmez Allah gerçekten bana sabır versin
Yapıyorsun öyle ama bı yere kadar he diyosun bi yerden sonra patlıyor insan ama eşim gidip dese bu kadar uzamıycak konular susacaklar ama yapmıyor işteBosver canim ye ic keyfine bak her seye hee de gec deger verip cvp bile verme
Aynen canım bende sevmiyorum bu muhabbetleri onlar katıyor adet olaylarını iş muzurluk çıkarmak başka birşey değil ama diyorum birgün eşim de rast gelicek en sonunda olay patlıyacak yaniKimse kimsenin adetine uymuyor ozaman senin annende bir sey yapmasin zaten ben bu adet meselesine cok karsiyim anneme guvenip mi hamile kaldim sanki ben bir cocuga bakacak gucum varki bu yola giriyorum kimsenin benim evladima bir sey almasina gerek yok. Allah yardimcin olsun
Bende bunlar olsa cocuk dogunca iki bacagimin arasinda buyutur bunlarada yuzunu gostermezdim:)) allah bilir tek erkek cocuklaridir esinde :)Aynen canım bende sevmiyorum bu muhabbetleri onlar katıyor adet olaylarını iş muzurluk çıkarmak başka birşey değil ama diyorum birgün eşim de rast gelicek en sonunda olay patlıyacak yani
Sağol canım benim. Kp pazartesi taburcu oldu ve bil bakalım öğleden sonra uyuyana kadar nerde?! Tabiki bizde. Nereye gitsin eve almıyor akşam yatana kadar. Eşimin surat düşüyor ama ne yapsın .Allah kolaylik versin canim kizada bir sey diyemiyorsun misafir yanlis anlar diye herkesin isi sana kaliyor mecbur kp nasil oldu
Çok ilginç cnm ya eşin kızmıyormu annesine neden böyle yapıyorsun diye zor gerçektenSağol canım benim. Kp pazartesi taburcu oldu ve bil bakalım öğleden sonra uyuyana kadar nerde?! Tabiki bizde. Nereye gitsin eve almıyor akşam yatana kadar. Eşimin surat düşüyor ama ne yapsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?