2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şu eskiden lfına sinir oluyorum. Şuandayız eskide dğil elde bezmi yıkayacakmışsın çok ilginç yani. Ha yıkayan varsada bu kendi tercihi olmalı eskiden böyleymiş diye değil

Sağol canım benim. Kp pazartesi taburcu oldu ve bil bakalım öğleden sonra uyuyana kadar nerde?! Tabiki bizde. Nereye gitsin eve almıyor akşam yatana kadar. Eşimin surat düşüyor ama ne yapsın .
Allah bunlarin mukafatini verir yazik adama yillarini ver yuva kur karin seni evde istemesin cok zor. Sana da guc kuvvet versin oglusunada saglik sihhat versin

Allah kolaylık versin zor gerçekten sezeryandan sonra bunları yapabilmen büyük mucizemaşallah tebrik ederim

Canim yaa Allah yardimcin olsun bide kiskanclik cekiyosun neyse bugunler gecici insallah

12 den beri dön dön uyuyamıyorum. Aşırı derecede sıcaklıyorum nefes alamıyorum. Uykuya hasretim artık günlerdir böyle hüngür hüngür ağlayasım var

Canım vantilatör falan alsaydiniz keşke bu sıcaklar hiç uyunacak gibi değil ben 2 aydır vantilatorsuz uyuyamiyorum gece

Ben 1-2 haftadir yasiyorum, bacaklariyla gogus kafesime dogru sagli sollu itiyor. Fazla yeri yok, oyle hareket ediyor.

Günaydın kızlar çok heyecanlıyım pazartesi ye randevu aldım eğer hâlâ bebek ters ise sezeryan günü verecek doktor.Dönmüş ise de normal bekleyecegiz.Ve sanırım dönmedi.Çünkü ne kasıklarmda baskı ne mide bulantısı ne sık idrara çıkma hiç bi belirtim yok

Ama eşin de bir terliği hak ediyor
Ortada sorun var ama duymak bilmek istemiyor. Onun yerine çözmeye kalksa belki sorun kalmayacak

Hayırlısı olsun insaallah canım :)

Ne kadar yuzsuzler konusmayida bilmiyorlar benim kv durumu yok bu aralar almak istiyor ama yok durumu ama kalkipta benim aldiklarimada karismaz hem elleri ceplerine gitmiyor hemde her seyde soz haklari olduklarini dusunuyorlar cok garipler
Ya durumu yoksa bir şey diyemezsin. İsteyip de alamıyorsa benim gözümde almış kadar da olur zaten. Ama dediğin gibi keyfi almayıp üstüne de laf ediyorsa pess

Ayy Allah sabır versin kardeşim. İşine gelince kendi adetlerini sayıyor, sizin adetleri salladığı yok. Bu ne güzel benmerkezcilik ya. Her şey benim dediğim gibi olsun istiyor demek ohh

Sağol canım benim. Kp pazartesi taburcu oldu ve bil bakalım öğleden sonra uyuyana kadar nerde?! Tabiki bizde. Nereye gitsin eve almıyor akşam yatana kadar. Eşimin surat düşüyor ama ne yapsın .
Yaa ama ben senin kp e üzülüyorum. Allah rızası için yine bırakılmaz o adam. Taburcu olup da huzurla evine gidemez mi insan ya yazık.

Hiç bilmiyorum canım tarif ettiğini. İnşallah geçer bir an önce

Canım vantilatör falan alsaydiniz keşke bu sıcaklar hiç uyunacak gibi değil ben 2 aydır vantilatorsuz uyuyamiyorum gece

Adana dayım psikolojimi bozuyor bu sıcaklar bunalım geçiyorum..seni anlıyorum Allah yardımcımız olsun
Vantilatör aldık ama kullanmaya çekiniyorum gece yatarken klima gibi değil ya ya hasta olursam diye düşündüm.
Bide yazlıktayım ben burası daha serin olur dedik ama yokk nerde. Evimden daha sıcak geceleri. 1 hftadır burdayım bir gece uyuyamadım bildiğiniz.
Aslında burda kalış sebebimiz ben değilim. Benim kayınpederim kanser hastası , bu yazlık evlerinin inşaatını da yeni bitirdiler eşim illa sende onlarla kal hem babama sohbet olur hem gönlü olur hem senin hastaneyede yakın ,bişey olursa daha çabuk geçersin diye illa burada kalayım istiyor. Bende hadi adam rahatsız bide ben kalmıcam dersem kayınvalidem asla kalmaz burda ben sebep olmuş olmayım diye ses etmiyorum
Esasen çok bunaldım çünkü neolursa olsun hele ki şu halimizle insan rahatlık istiyor. Evimde sütyensiz ince bi gecelikle otururum kimi an yatarım kimi an uzanırım herşekilde rahatım ama burda başkasının yanında olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…