2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın :) bitik durumdayım kızlar. Bazılarınz su işi yaptım bu işi yaptım bu kadar yürüdüm falan demiş gerçekten iyi mısınız? Ben 5 dk ayakta dursam zaten ayaklarım 40 numara oldu durunca da 42 ye kadar büyüyor sisiyor. Tabanlarım felaket ağrıyor. Hatta ayaklarım öyle bir sisiyor ki parmaklarım boğum boğum oluyor. Dün yatak odamı taşıdık kayınvalidemin yanına geçtim. Gece uyuyamadım yorgunluktan ayaklarımın ağrısından. Şasirıyorum o kadar is güç yapabilenlere ben nerdeyse agliycam çünkü kramplarda cabası tabi.

Çok fazla ödem oluşuyor senin vücudunda demek ki.
Eski hamileliğimde olmuştu ben de, bu defa tuzu kestim soda içmiyorum çok fazla ödem oluşmadı elhamdulillah.

Ay canım bende öyleyim bi iş yapmıyorum ama biraz yürüsem tabanlarım bacaklarım kopuyoo bebiite iyice aşağıya baskı yapıyor herhalde şimdi kolu çıkacak diyorum o derece ağrım oluyor. Ama dün dr a gittiğimde sakın yürümemezlik yapma normal doğum istiyorsan zorla kendini dedi. Bende biraz bitaz yürüyeyim diyorum bari :/

Dogurdum cok sukur arkadaslar.darisi bekleyenlere ins.normal ve agri kesicisiz cpk kisa suren dogumum oldu.ayrintilar sonra opuyoruzzz.
Ayy canım şükür gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah. Ne güzel yaaa merak ediyorum doğum hikayenii beklemedeyim detayları:) Darısı da bizlere hayırlısıyla
Kızlar hayırlısıyla bugün saat 16:00 itibariyle doğuma giriyorum..Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canım allah kurtarsın inşallah hemencik ağrın sızın olmadan al kuzunu kucağına.

Canım çok ödem olduğu için olabilir .Ben tamamen tuzu kestim soda da haftada 1-2 içiyorum. Yoksa ben de oyleydim

Gerçek ağustos bebeleri gelmeye başladı hadi kızlar hamile olarak göreceğimiz son ayımız inşaallah :)
Ben de bugün kontrole gidiyorum insaallah her şey yolundadır
Doktor bırakmazmış seni kontrolde açılman olmuş olurmuş söyleyimde gerçek olsun canım güzel haberlerini bekliyoruZ:)

Doktor bırakmazmış seni kontrolde açılman olmuş olurmuş söyleyimde gerçek olsun canım güzel haberlerini bekliyoruZ:)

Doktora ayırın bizi demeyi düşünüyorum bence kızım özerkligini edinmeli artık .Ay amin diyim dediğin dua yerine geçsin hayırlısıyla:))

Doktora ayırın bizi demeyi düşünüyorum bence kızım özerkligini edinmeli artık .Ay amin diyim dediğin dua yerine geçsin hayırlısıyla:))
Hala sevindirik gibiyim ben yalancılara karşı tam yatarken çok fena şancı girdi ama nefes aldırmıyor iki büklüm kalıyorum eşim geliyor galiba artık gidelim istersen demeye başladı bende çok uykum var ben yorgunlukla nasıl dogurcam iki ağrı arası gel bi uyuyalım dedim uyumuş kalmışım uyandım gece allahım nolur yanlış hissedeyim geçmemiş olsun ağrı diye bekliyorum gözümü açınca ama yok yine geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…