2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya senin elinde herşey arkadaşım
iki gün sonra çocuğun olacak
ben altlı üstlü oturuyorum
kimler kimler geliyor
görmüyorum bile banane
bana gelen neyse
ya da 1 kere görürürm hoş geldin beş gittin daha da görmem

sen mesafeni ayarlamalısın
öncesinde çok bilmiyorum ama son 2 haftada 5-6 kez görüştünüz
hafta sonu görüştünüz ona gittin onlar geldi falan
gebeliğinin son zamanlarındasın bırak kendinle ilgilen

sonuçta sorunlu bir aile zaten senin canını sıkmaktan başka bir şey yapmayacaklar

@etka31112 bi avazda kurtul inşallah
hayırlı haberlerini bekliyoruz

yüzleri tipleri bire bir aynı ama birinin kilosu diğerinden 200 gr daha az olduğu için bayağı küçük ordan ayırt ediyoruz :))
200g o kadar fark ediyor demek, yenidoga oldugu icindir, kisa surede yetisir ikizine, ama anne her sekilde ayirir gibi geliyor bana.
Kızlar hayırlısıyla bugün saat 16:00 itibariyle doğuma giriyorum..Lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Sezeryan sanirim, dogum cabucak gecer, sonrasi icin de simdiden gecmis olsun, agrisiz sizisiz atlatirsiniz.

Evden çıkmadan suyum geldi. Su an hastanede yatisim yapıldı dua edin kızlar benim için nolur

Kolayliklar diliyorum, gecmis olsun simdiden.

doktor bugün dönüyor artık yarından itibaren seninki de gelebilir :) gönül rahatlığıyla
Hikayesinde gördüm, tazelendim döndüm yazıyordu. Yarın için erkenden gel demişti bana. Bakalım bilmiyorumki canım. Açılma vs var mı? Geçen hafta yumuşamıs demişti rahim ağzı için. Uzamasın diyorum en fazla 40 hafta olsun istiyorum pzartrsi. Tabi önemli olan benim isteğim değil paşamızın istediği:)

belki haftaya suni sancı verir :)
ama ben yine cumartesi diyorum
saat 9 dan sonra orada olursan gelirim ziyaretine

@etka31112 kiz bn sok. Mesajı iki kere okudum . Daha dun saka yapıyorduk doguramadj die. Senij kereta 1 ağustosu mu bekliyordu yoksa.. sağlıcakla kucağına al ins... @Sia mia grup bozuluyor etka basi cekti

Dogurdum cok sukur arkadaslar.darisi bekleyenlere ins.normal ve agri kesicisiz cpk kisa suren dogumum oldu.ayrintilar sonra opuyoruzzz.
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün. maşallah ne güzel doğum olmuş darısı başımıza olsun inşallah.
Kızlar hayırlısıyla bugün saat 16:00 itibariyle doğuma giriyorum..Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah, bize de dua et doğumda.
Evden çıkmadan suyum geldi. Su an hastanede yatisim yapıldı dua edin kızlar benim için nolur
Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla kolaylıkla doğur inşallah canım. Sağlıkla gelsin bebişin. Sende bize dua et doğumda.

Canım birazda eşim yüzünden oluyor diyorum ya bana kalsa gitmem ama eşim götürüyor gitmesem ailesi esin gelmiyor diye laf ediyolar oda bana kızıyor onlar benim annem babam alttan alıcaksın ne derseler he diyip geciceksin takmıycaksın banada anlatmıycaksın diyor. Bide bu hamileliğim sürecinde böyle oldu geçen sene bir ay gitmedigim oluyodu ne derseler desinler eşim takmazdı onları ben hamile kaldım ne olduysa adamın huyuda değişti hiçbirşey demiyor onlara o kadar laf yedim bir kere bile ya siz eşime niye bu kadar yükleniyosunuz bile demedi normalde bu kadar susmazdı bende hayret ediyorum. Dediğim gibi eşim yüzünden oluyor alıp beni götürüyor işteyken arıyor halamlar gelmiş git gör diyor aldı bize kalmaya getirdi onlar gelemiycekti kız hamile yük olmayalım dediler eşim ısrar ediyor gelinde gelin diye üç gün bende kaldılar ve geçen hafta da üsütmüstüm hasta halimle misafir ağırladım adamın umrunda değil sabah kalkıyor ise gidiyor ben ilgileniyorum. Gezmeye götüreyim sizi diyor annesinide çağırıyor diyorum çağırma bu sefer bana kızıyor ben daha ne yapacağımı sasırdım Allah'tan annem var onunla konuşup içimi dokuyorum dertlesiyorum oda olmasa içime ata ata stresten erken doğuma bile giderdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…