2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar

secondlife gözün aydın
öyle kolay doğumlar bize de inşallah

@MrsBiyolog beni de al yanına
masanın üstünde meyve vardı altta kalan bozulmuş suyu akmış bende işteydim eşim görmüş mutfağa girince
beni işten alınca hayatım bak kalmış dikkat et biraz dedi
bütün gece ağladım
bi iş yapabildiğim yok çünkü
eve gidiyorum yemek genelde menemen domates ekmek falan oluyor
sonra yat gitsin

enerjim hiç olmuyor işteyken daha rahatım koca gün oturduğum için sanırım ama
şu iş için bi enerji gelse çok mutlu olucam
bütün yük eşime bindi garibim süpürüyor siliyor toz alıyor ama detaylı temizlik yok evde evi bok götürüyor resmen

D Doga27 senin kv kp cins tamam da
sende fazla detay veriyorsun onlara
hem fazla görüşüyorsunuz hemde birbirinizden memnun değilsiniz
mesafe koy sorulara da basit yuvarlak cevaplar ver
çanta alamadım vs demeye gerek yok bence

Aynı ben

Dogurdum cok sukur arkadaslar.darisi bekleyenlere ins.normal ve agri kesicisiz cpk kisa suren dogumum oldu.ayrintilar sonra opuyoruzzz.
Gozunaydin canimmm saglikla buyut kuzunu
Kızlar hayırlısıyla bugün saat 16:00 itibariyle doğuma giriyorum..Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Saglikla kucagina al canim

K kuzuyolda canim seninde dogumun bugunmus :) saglikla gelsin yavrun

Tzadkiel canim bebisin nasil su an

Evden çıkmadan suyum geldi. Su an hastanede yatisim yapıldı dua edin kızlar benim için nolur

Ah canım bana kalsa hiç gitmem de olmuyor işte geçen hafta akrabaları burdayı hep gitmek zorunda kaldım. Detay vermeme gerek kalmıyor ki ben bişey demesem de kendileri konuyu açıp söylüyorlar. Gelen soruyor ne yaptın ne ettin diye evime geldiler odaya baktılar falan yani bi yerden yine bu konulara geliniyor. Yoksa ben arada bir gidiyorum oda eşimle gidiyorum tek gitmiyorum.

ahhh ah dogurmak istedigim tarih bugundu neye niyet neye kismet harbiden ters kose oldum

Emziren annisler cogaldik ne guzell bisey sorucam
Bu rezene çaylarından iciyormusunuz
Ben hill bitirdim simdi humana bitmek uzere ise yariyor mu bilmiyirum da rezene ggaz konusunda bebekleri rahatlatıyor diye iciyorum ama tadi cok kotu o yuzden 300 ml den fazla icemiyorum siz hango marka içiyorsunuz tadi nasil ne kadar iciyorsunuz

Ayyy verecekler böyle büyükleri böyle eşleri alıp pencereden aşağı atacaksın ayy zaten bu sıcakta karnımız burnumuzda canımız cıktı çıkacak ağrımayan yerimiz yok
Yok dogum nasıl olacak sağlık sorunu olacakmı daha bir sürü bir sürü sıkıntı birde bunların yok battaniye yok çanta yok doktor parası vs.
oğul evlendirip el kızına atmak iyi (23 yaşında oglum var üniversitede tatile geliyor allahhhh hizmeti pisliği yani bunu bir erkek annesi olarak soyluyorum) eee eşlerde çocuk yapar sonrada zart zurt ayyy sınır oldum
Milyarlar döküp çocuk sahibi olamayanların canı yokmu
Yaa olup sağlık sorunu olan, onlara para dokenlerin canı yokmu
Bu yorumu bu tür durum yaşayan herkes bakın nette bir kadın neler yazmis deyin okuyun onlara belki bir silkelenirler, bir lailaheillallah çekerler, bir kendilerine gelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…