2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlı teyzoşlar bizim bir sorunumuz var sanırım beboş kakasini yapamıyor. Masaj yaptım ama işe yaramıyor. Ne yapabilirim acaba
Bende gazi cikmayinca yada kakasini yapamayinca kucagima aliyieum karnini karnima koyuyorum arkadanda sirtina masaj yapiyorum ise yariyo canim sende dene istersen senin karninin sicakligi onu isitir

Amin canim sagol kendi ailemde farksiz isde ayni boyle. Kendimin sancımın tutup gitmem en isdediğim şey.
Ne diyim hakkinda herseyin en hayirlisi olsun insallah sancin gelir kizini saglikla kucagina alirsin tez zamanda. Allah yardimcin olsun valla hem ailenden hemde kocanin tarafindan destek görmemen cok aci.

Evet canim benim kizda da oldu. 5. Gun gobegimiz dustu, doktora görürdüm icinde parlaklik var bu akinti yapar dedi. Siyah kibrit copu gibi bir ilac surdu kurutmak icin. Sonra da kanama yapti. Bugun baska doktora goturdum onemli degil dedi. Ama uzuluyorum tabi, insan endiseleniyor

Ne diyim hakkinda herseyin en hayirlisi olsun insallah sancin gelir kizini saglikla kucagina alirsin tez zamanda. Allah yardimcin olsun valla hem ailenden hemde kocanin tarafindan destek görmemen cok aci.
Sagol canım amin tek isdeğim kızmı saglıkla kucağma almak. Gerisi cok fazla umrumda değil.

Annişler bebişlerinizin gòzlerinde çapaklanma oluyormu benim kizcenin sol gòzûnde oluyo neyapmam gerekiyo acaba
Cok ilginc bunu cok duyuyorum bu ara. Temmuz topiginde de vardi. Bebe sampuani ile pamugu yikayip ilik bir sekilde goze surmuslerdi. Sutunu sagan da var ama mikrop kapabilir diye karsi cikan da var.

Canım benimkin de vardı. Hatta ilk doktor kontrolünde doktor sormuştu göbeği mi kanıyor diye Yok demiştim o zaman sarı akıyor sadece. 5 gün akıntı devam eder yada kanarsa getirirsin tekrar demişti. İki gün böyle turuncumsu kanama görünce dün götürdüm doktora. Tam kanama diyemeyiz dedi. Bişey sürdü göbeğine göbeği kararma yaptı bende takipteyim. Akıntı durmazsa tekrar götüreceğim.

Kizlar bebisin göbeği düştükten sonra herhangi birsey kullandiniz mi ? Bizim doktor birsey soylemedi 6. Gün düştü

Çok güzel haber canım, çok sevindim. Bu süreçte üzüldün, hatta bizler de üzüldük, ama sonu güzel olacak inşallah bu arada sen Tokatta mı yaşıyorsun?

Bu vakitten sonra boşa canını sıkma canım. Daha ne diyetisyeni acaba. Bebenin eli kulağında zaten.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Ben ameliyata saat 4te girdim, gece 11:30 mesuliyeti benimdir dedim sondayı inatla çıkarttırdım ondan sonra acayip rahatladım. 1:30 gibi yürüttüler, direk wc ye gittim , refakatçımın yardımıyla duşakabinde yıkandım ohh dünya varmış dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…