2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de geçen çarşamba rutin kontrole gittiğimde nstde kasılmalar 85 lere çıktı birkaç kez. Dr kasılmalar var dedi ama ben hiçbir şey hissetmiyorum hala doğum kasılması başladığında nst de kaç çıkıyor acaba? İlk defa çatı kontrolü de yaptı doktorum hiç açılma yoktu. Madem arada kasılma var açılsam da doğursam

Ay ne güzel darısı bana inş ben de öyle olabilirim teşekkür ederim

Bol bol yürü her gün sıcak duş al canım.

Ben ilk hamilelimde nst ye çok girdim bu sefer kısmetse sadece salı günü girecegm sonraki hfta dogum ınsallah

Nst de sancı 100 lerde cıkınca mı dogum sancısı kabul edılıyor ılk kızımdan hiç hatırlamıyorum

Ben de merak ediyorum kaça çıkınca doğum oluyor diye.

Merhaba kızlar hepinize kolay doğumlar diliyorum..kapı süsü yaptırmayı düşünenler için instagramda ... diye biyere yaptırdım çok memnun kaldım bilginize..ha niye yazıyorum başka bir sayfadan fena kazık yiyordum onun icin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ftm41 gözünü kaynamış ılımış su ile içte dışa doğru her Pamu bir defa kullanılmak üzere silin. Bir de göz pınarının oraya çok bastırmadan parmağınızla biraz masaj yapın. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…