2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annem yurt dışında canım. Kanser tedavisi yüzünden geç bilet baktık bulunmadı falan zaten tedavi devam ediyor gelse 3 hafta kalıcaktı üzülmesin dedim kv gelcek anne Sen bitince gel dedim ikna oldu. Kızkardeş falan da Yok. Haklısın aslında kızımı da alıp gitmek mantıklı . İnş kolay doğumlar olurda yine kimseye muhtaç olmadan kalkarım .

Amin insallah allah bir yoluna koymuatur uzme caninj

Sanırım normal doğum yapıyorsun. Hiç kızını bırakmak gibi bir riske girme derim ben. Al yanında kalsın.Zaten normal doğumda sezaryene göre daha çabuk ayaklanabiliyorsun. Eşin kızınla ilgilenir sen bebekle.
Rabbim annene şifa versin inşallah. Her işte bir hayır vardır. Böyle düşünmek lazım canım. Allah yardımcın olsun.

Sali gunu canim su adam.almadiki rahat rdeyim ya en azindam gozumun onunde aglardi :)

Son kontrolün olur muhtemelen. Sonra gelsin bebiş hayırlısıyla.
Ya da sen de Minik kuzular gibi yap ,kontrole git alın artık dayanamıyorum de ,doğur gel.

Sen gel bir de lohusa terini gor canim. 24 sa saunadaymisim gibi sipir sipir ter döküyorum. Ter icinde bebege bakmak cok sinir bozucu, hele emzirirken her tarafimiz ter icinde kaliyor

Allah annenize şifa versin , size de kolayca Doğumlar nasip etsin inşallah

Ayy benm dr cok inat almazki aksine uzatur sureyi :) elimdeki tarihtende olmayayim

Ben doktorumuzla konusacam canim egerki simdi iyi derse yaptiracam esimide bi sekilde ikna edecem artik oglumun ileride aci cekmesini yada o tramvayi yasamasini asla istemiyorum
En iyisini yaparsin canim benim ablam yaptirmadi oglu simdi 6 yaşını bitirdi simdi derdine dustu büyüyünce cok zor

Günaydın anneler doğum yapan arkadaşlar benim oğlumun göbeği 2 gun once düştü dün minik minik biraz kanamis bugünde öyle. doktora gosterdim önemli bişi değil dedi ama varmı böyle göbeği düştükten sonra kanamasi olan

Cnm çok sevndim Allah analı babalı buyutsun sansi bahtı açık olsun :))

Ben de Doğuma giderken çocuğumu komşuya bıraktım :) tasalanma hiç hayatın içinde bunlar da var. Allah herkese kendi kendine yetecek gücü versin inşallah

Doğum yapanlar olmuş. :) bütün sayfaları okuyamadım maalesef birkaç isim görebildim. Kendilerine geçmiş olsun, bebelerine maaşallah diyorum

O kadar cesur olsam bu durumds olmazdım, umarım bu korkumun bedelni kızım cekmiyordur. cok korkuyorum ama hiç bir şey yapamıyorum. Dr bir kere 6 ağustos dedi diye eşim cok rahat.
Korkuyorum demiyor musun eşine??? Bu zamanda hala böyle insanlar varmış işin çok zor canım

Canim temmuz annelerinde okumustum ben ama ne demislerdi hatirlamiyorum onlara bi sor istersen

Sali gunu canim su adam.almadiki rahat rdeyim ya en azindam gozumun onunde aglardi :)
Benimde kontrolüm salı günü canım, doktora bayrama kadar beklemesek mi diyecem, eğer kilosu iyiyse. En son 35+3 de 2650 gramdı, bu hafta çağırmadı bakalım kaç olmuş olacak salı günü 37+3 oluyorum, ona göre konuşcam. Çok zorlanıyorum çok

Gúnaydin canlar vr onlarin minnak canlari gúzel bir gün olmasi dilegiyle dogum yapacak arkadaslar bir avazda kurtulup beboslarini kucaklarina alirlar insallah bebilerini kucaklarina alan annislerinde sûtleri bol bol olsun insallah kendinize çok iyi bakin melikenin hepinize.selami var teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…