2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin bende dedim ama almadi gercekten cok zorluyir birde sicak bastiriyor daha zor oluyor bende hareketlerinden kotuyum bekliycem biraz olmadi hast gidocem

Korkuyorum demiyor musun eşine??? Bu zamanda hala böyle insanlar varmış işin çok zor canım
Diyorum da.!!. :/ of onun için 1-2 günden bir şey olmaz diye düşünüyor. Gecen 10 gün arayla kontrole gitik daha yini gitmemişmiydin? Diyor.
Anlamıyor bu günlerde 1 gün hata 1 saat bile cok önemli.

Allah yardımcın olsun canım. Oluyor da, sen dert etme şuanda bir şeyi canım. İnşallah kızın çabucak iyileşir, güneş gripi çok kötü oluyor.

Gayet iyi kafaya takilacak biseu yok bence
Senin yuklemendeki seker de sinir degilki bana sinir 155 demislerdi benim 157 cikti ben diyete basladim

Kızlar
Cevaplarınız icin çok sağolun, bu konuda kendimi sıkmayacağım artık, zaten nette çok yüksek seyreden sekerler sıkıntı olabiliyormuş bebeğin iri olması vs
Şükür bizim gelisimi yerinde.
Son günlerimi birşey kafaya takmadan mutlu mesut atlatmak istiyorum
Lakin çabucak motivasyonum bozuluyor ondan da çok taktım 2 gündür bu konuyu.

Sali gunu canim su adam.almadiki rahat rdeyim ya en azindam gozumun onunde aglardi :)
Dr iyi yapmış bence canım. Kızım 37+0 3800 gr doğdu, oğlum 38+0 3140 gram. O 1 hafta emmede, kakasını rahat yapabilmekte, gazını çıkarmakta çok farkediyormuş. Şurda 3 gün dişini sık, gelişmiş çocuk daha rahattır derim

Zaten desemde almaz canimcim inatcidir drum riske atmaz :)

Teşekkür ederim Nesrinay86 .Artık biran önce olsun bitsin yerleşik düzene geçelim modundayım
Az kalmış canım. Ben de öyleydim, Allahtan kızı babam okullar kapanınca götürmüştü. İnan arkaya bakınca ne çabuk süre doldu diyor insan. Az kaldı canım. Kızın çabuk iyileşir inşallah , sen de hasta olmamaya bak ,allah korusun.

Haklisin bende dedim ama almadi gercekten cok zorluyir birde sicak bastiriyor daha zor oluyor bende hareketlerinden kotuyum bekliycem biraz olmadi hast gidocem
Malatya çok sıcakmış annemler söylüyor Allah yardımcınız olsun canım. Son zamanlar hareketlerşn azaldığını çoğu arkadaş yazmıştı hiç stres yapma onu da kendine.

kızlar bugün doğum yapanlardan biri ben olucam inşallah iki saat sonra hastanede olucaz bir türlü uyuyamıyorum dua edin kolay geçsin sağlıkla kavuşalım inşallah
Canım sağlıkla kavuş inşallah yavruna, Allah yardımcın olsun

Malatya çok sıcakmış annemler söylüyor Allah yardımcınız olsun canım. Son zamanlar hareketlerşn azaldığını çoğu arkadaş yazmıştı hiç stres yapma onu da kendine.
Dune kadar sicaktan oturup aglayacaktim canim okadar kotuydu ama dunde bugunde daha serin gibi yoksa felaketti hareketleride bazen kuruntu yaptigimi bende dusunuyorum :)

ÜzülmeYin canım allah bi şekilde koyar yoluna inşallah gönlüne göre şekillenir her şey

Kuzum ya batikon ya rivanol yap

Dune kadar sicaktan oturup aglayacaktim canim okadar kotuydu ama dunde bugunde daha serin gibi yoksa felaketti hareketleride bazen kuruntu yaptigimi bende dusunuyorum :)
Dün gece ben resmen sıcak diye ağladım, aslında çok sıcak değildi ama nefesim kesildi resmen çok şükür bugün biraz daha serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…