2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba saat 07:30 da epidural sezeryanla kızımı kucağıma aldım 3.075 gr 49cm.epidural etkisi olarak kusma oluyor inşallah çabuk geçer
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Nasıldı epidural? Belden çok acı hissettin mi birde etkisi geçince ağrın çok oldu mu, ben spinal mi epidural mi hangisi daha iyi karar veremiyorum açıkçası korkuyorum

Anneler Doğum yapmayan kimler kaldı ? Günü belli olanlar tarihler ne zaman ?

Milana firuze seni her girdiğimde insallah doğurmuştur diyorum :) ama vakti gelmemiş demekki tez zamanda yavruna kavuşman dileğiyle, bebisin dışında olan biten hiç bisey önemsiz hepimiz icin bu böyle sıkma canini Allah büyük.

Kızlar oda çekimi yaptıranlar ve ya yaptıracak olanlar ilk gün mü daha iyi ertesi gün mü. Acaba kendimizi 1. Mi ,2.mi gün daha iyi hissederiz

Yani boşuna dogurayım da rahatlıyayım diyorum o zaman :)
Walla canim tek rahatlıgi kocaman gobisinden kurtuluyorsun. Uykusuzluk aynen devam ustelik uykun geliyor fakat uyumaya firsat bulamiyorsun. Ya agliyor ya gazi oluyor ya da sariliktan uyuyor ama ac kalmamasi icin saat kurup kalkiyorsun. Her turlu ayaktasin yani. 10 gunluk olduk biz hergun meme bez gaz dongusu seklinde geciyor. 24 sa baska bir sey yok. Ama onu kucaklamak koklamak dunyalara deger o ayri... diyecegim o ki rahatlamayi bekleme

O surdugu sey uzun bir kibrit copu muydu. Bize d3 suruldu gobusi karardi. Bugun daha iyi. Kanayip kurumustu onu da bugun ki doktor alkolle sildi. Banyo yaptik antibiyotikli pomad vermislerdi onu surdum. Simdilik iyi toparladi gibi. Erken dusen gobekler de moda olmus demekki. Seninki kacinci gun dustu

Kizlar bebisin göbeği düştükten sonra herhangi birsey kullandiniz mi ? Bizim doktor birsey soylemedi 6. Gün düştü
Canim dustukten sonra doktor gorse iyi olur. Bizimkiler de gobek dustu yikayalim diye havalanmislardi Allah tan sabah kontrole gittim de gosterdim. Gobek gorunurde dusmus ama biraz açınca icinde parlaklik vardi. Bunu istemeyiz akinti yapar dedi. Cubukla bi ilac surdu gobegi karardi. Ustune bi 5 gun daha gecti bugun yeni toparladi. Gobegin ici kirmizi oldugu icin bana antibiyotikli pomad verdi doktor onu surdum 2 gun

Canım böyle uzunca bir çubuk ile sürdü. Kararması yapabilir demişti yaptı da. 7. Gün düştü göbeği.

Cok sagol canım bebeğim dişindakı her şey önemsiz. Kızlarım benim her şeyim.
Bir doğursam daha rahatlardım pazartesi dr gidicem artık o zamana kadar gelmiyceğne artık eminim.

Bir kaç gün önceye kadar baş aşağı duran bebeğim yogun adet agrısı gibi bir ağrı eşliginde makat geliş olarak döndü resmen döndüğünü anladım doktor artık normal doğum pozisyonuna dönmesi biraz zor dedi. Bayramdan önceki güne sezeryan tarihi verdi.Çok korkuyorum sezeryandan.Doktorum istersen sezeryan şekline sen karar ver dedi. Ben belden uyuşturmalı istiyorum fakat doğum anında panik yapıp çığlık atarım ve beni uyuturlar diye çok korkuyorum

Son düzenleme:
Korkma cnm. Bende ilk doğumda belden uyuşturmalı girdim korkarak. Ama korktuğum gibi olmadı. Allah yardım ediyor. Kaderinde zor doğum varsa normalde zor oluyor.

Kızlar gece sol kalcama bir an bir ağrı girdi zor doğruldum ondan beri de kalca ve üst bacağım ağrıdan kopmak üzere ne yaptıysam geçmiyor dogum ağrısı olsaydı şimdi çoktan doğmuştu böyle bir ağrı ve sancı olamaz başına gelen varmi ne önerirsiniz

Zaten insanlardan en az 5 derece fazla hissediyiruz birde terlioruz karnimiz sis vucut agir ter psikolojimiz bozuldu
Aynen öyle gece terlemişim sonra üzerimde soğumuş sabah bir kalktım Nur topu gibi bademcikler sonra biraz ateşim çıktı , ilerlemesin diye gittim serum yakıldı antibiyotik yedim şimdi serumun etkisiyle biraz daha rahatım ama boğazım kocaman, gerçekten psikolojim bozuldu

Göbek bağı düştükten sonra kanama yaşayan arkadaşlar mutlaka çocuk doktoru veya cocuk cerrahisi doktoruna götürün.Göbeğin durumuna göre gümüş nitrat kalemi dediğimiz bir maddeyle göbek yakılıyor.Acıma olmaz korkmayın.Kanama devam ederse birkaç kez daha yakmak gerekebilir. Yakma olayından sonra bir süre su değdirmemek gerekir. Daha önce çocuk cerrahisinde hemşire olarak çalışmıştım çok geliyordu böyle yenidoğanlar.Bana da 4 gün sonra doğum için gün verildi.Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.

Aman dikkat et canim dogum oncesi bebekle temas edecegiz klima falan acma vitaminli seyler ye insallah gecer

Ben varım canım doğurmayan normal doğum beklediğim için tarih saat hepsi sürpriz :)) Ama kendimden çok Milana firuze yi dert edindim Her gün doğurdu mu diye topiği kontrol ediyorum

2 haftadır o ağrıyla yaşıyorum ben hiç.bir şeyin yararı yok bir tek cok fazla yorulduğumda başka yererim ağriyor onun ağrısnı his etmiyorum ama tam oturduğumda öldürücü şekilde ağriyor. Yanı hiç bir şey care olmuyor doğursam da ağrı gecse diye bekliyorum.

Ben varım canım doğurmayan normal doğum beklediğim için tarih saat hepsi sürpriz :)) Ama kendimden çok Milana firuze yi dert edindim Her gün doğurdu mu diye topiği kontrol ediyorum
bir doğursam tobik olarak oh cekicez artık.
Bide bu kız kesin cok kilo aldı hareketleri inanılmaz canımı yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…