2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bide hastaneyi aradım masa süslemek için masa ölçüsünü istedim. Bana "oda da masa yok. Süsleme yapmak isteyen hastalar masayı getiriyorlar." dedi. Ne yani doğuma giderken masamı götürecez
Ahaahahah doğum çantasının yanına masa da ekleyiver öyle şey mi olur ya, bir masa ayarlayamayacaklar mı

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

Merhaba, düzenli takip edemesem de doğum iznine ayrıldım ayrılalı yani bir haftadır sessiz takipçiniz oldum. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, kuzularınız sağlıkla büyüsün. Benim gibi bekleyenler de en hayırlı zamanda bebişini kucağına alsın inşallah.
Az önce bir arkadaş bebişin gözüne süt damlatmayı tavsiye etmiş, okuyunca yazmak istedim. Bebişlerin gözüne süt damlatmayın lütfen. Süt bir gıda maddesidir, bakteri üreyebilir, enfeksiyon kapabilir.
Tecrübeli anne olarak burdayım, sorularınıza cevap verebilirim

Ben varım

Minik kuzular canim gozun aydin bebisine uzun omurler versin Allah hayirli olsun❤

Milana firuze @Sia mia canlar sizin açılma falan yok mu daha? Tahmini dogum tarihi verdi mi doktor? Firuze takip ediyorum canim seni cok merak ediyorum insallah dogumun bir an once gerceklesir.

Sia mia insallah seninde şu yalancı sancilar gercege dönüşür de çıkıverir yumurcak.ben ne zaman evet bu sefer kesin desem olmuyor seninki.yine dogmaz diyim de dogsun bari

Eki Görüntüle 2176190 buda benim minnak prensesim teyzoşları bi maşallahınızı alırız
Ooooyyyyy fatmacim bu ne guzel bir kiz masallah bin kere.ruya gibi icimizde boyle tatlis melekler mi tasiyoruz biz yaniduygulandim.uzun omurler versin Allah herkesin evladina

Bu fotograftada göründügü gibi sol gözümüzûn alt kisminda biraz şişlik var dogdugunda bòyleydi doktora soruyorum ònemli bir şey degil gûn içerisinde kaynamis suyla birkaç kez temizleyin dedi ama benim içime sinmedi neyapmam gerekli canlar gideyimmi bi gòz doktoruna sizce yada cocuk doktoruna gùvenmelimiyim

İste benimde moralimi bozan o madem sancı kasılma var bari 1 cm açılma olsaydi umudum olurdu o kadar çok bunaldim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…