2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani canım öyle de temizlenmiş oluyor ben merak ettim sadece yıkanınca birşey mi olur diye
Valla bilmiyorum ki canım. Kızlar yıkadığına göre birşey olmuyormuş. Ama göbişi kuru tutmak için ikinci kişinin yardımı lazım. Ben tekim böyle devam edeyim şimdilik göbek bağı düşene kadar.

Aynen kuzum bide kisi deneyip kapatalim bu bebis sayfasini :) ay ben düsünüyorum ogluma kardes sordum hastanede 1 sene ara vermeniz lazim dedi dikislerden dolayi
Onun ağrısı çok başka oluyor canım. Benim arkadaşlarımdan biri 6 ay geçmeden hamile kaldı. Bir de benim gibi çıt kıtıldım değil, kemikli yapılı, çok dayanıklı kızdı, sezeryan yerine olan baskı canına okuyordu. Dayanamıyordu , her sefer konuştuğumuzda dikişlerim parçalandı sanıyorum diyordu.

Dakika tutsan bence , düzenlimi değilmi öğrenmek için

Tamam yarin taburcu olcaz ilk isim gogus ucunu almak peki onu gogsune koydugun zaman ucun icerde olsada nasil sut geliyor

Arkadaslar hepinize iyi aksamlar dogumumuz bayrama veya doktorumuzun izin tarihine denk gelirse ne yapcaz B planiniz var mi?

Benim de muhtemel tarih bayram ve dun fotoğrafçıyla konuşurken doktorun tatile gideceğini söyledi ben sormadım doğrusu da takmıyorum kafaya
Son dakikaya kadar beklicem o bizim adımıza b planı düşünmüştür güveniyorum kendisine

Evet canım benimde kıvamlı geliyor baya koyu sarı şeklinde bile geliyor bi sıkıntı olmaz artar son zaman dedi Doktorum

Canim sen doktora gitmek icin israr et gerekirse yalandan sancim var de agla sizla doktora goturt kendini Allah korusun birsey olursa tek aglayan sen olursun yapma kendin icin yapamadigini evladin icin yap riskli dönemdesin 9 ay karninda tasidin ve ne zorluklarla tasidigini bi biz biliyoruz o karnindaki masum melege yazik valla ya ne insanlar var

Ay daha neler günün geçiyor daha ne kadar bekleyebilirsin 11 aylık falan mí doğuracaksın günün geçtiyse tabi ki gidiceksin doktora çok biliyolarsa onlar otursun o masaya valla yarın hazırlan deki gelen gelsin gelmeyen gelmesin ben doktora gidiyorum bebeğimin canı daha önemli de ve git takma kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…