2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim ben hemen ikinci cocuk düsünüyordum ama duyunca ve oglumu kucagima alinca fikrim degisti oglumu en az 1 sene emzirmek istiyorum.

Hemen üyelik için formu doldurdum. Teşekkürler canımmmm

Ben istek gönderdim anket varmıs sanrm doldurdnzmu diye msj geldi hayır dedim hala kbul edilmedi üyeliğim

İlk sayfada anket doldur yolla
Güzel bir sayfa ben de yeni üye oldum.

Allah allah nerde ki bu platform?
Face de canım.
Teyzoşlar size fıstıklı gece tatlısı
Eki Görüntüle 2176471

Oy yesin onu teyzeleri
Zaten canım künefe istiyordu olmadı bu da olur
Bebek resimleri gördükçe hemen doğsun istiyorum
Ki benim ev çocuk dolu ilk çocuğunu bekleyenler nasıl sabırsızlanıyorlardır

Dr çarşamba günü 2 hafta daha durur gibi dedi. 2 hafta dediği 40 haftalık oluyor zaten durmuşken 2 hafta daha dursun oldu olacak
Ben artık daha duruyormu diyenlere öyle diyorum o kadar durdu zaten on gün kaldı diyorum gününün dolmasına ki artık o kadarda kalmadı :)

Bu annrnde sana dusman arkadas ya nasil yani hitmene gerek yokmus anlamiyorum Allah kurtarsin sizi hepsinden

Bende oyle dusunuysorum hamilelik kadar sicak olmaz agir olmaz vucut

Dimi ya olmaz ben su icinde kaldım şimdi balkona attım kendimi fenalık bastı bu ne ya ben hayatımda böyle terledigimi bilmem balkonda dursam da fayda etmiyor ki çünkü içeri girince yine aynı ayaklar zaten davul gibi az önce dolabın alt kısmından birşey almak istedim bacaklarımı bukupte alamadım yere oturayım dedim bacaklarımdan canım nasıl yandı eziyet gibi ya dogursam hiç değilse rahat hareket edebilecem inşallah ağustosun sonunu beklemez oğlum diyorum

Kızlar herkese teşekkür ederim uzun zamandır giremiyoum bebisim sarılık durumlarından dolayı sutumde az olduğu için kilo kaybı vardı çok şükür şu anda iyiyiz sizler nasılsınız doğuma az kalan arkadaşlarım korkmayin ve sadece şunu söylemek istiyorum sutum gelmez diye endişe etmeyin endişe edince sut geri gidiyor bizzat yaşadım stres ve üzüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…