2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende onu diyorum işte. Gir wc çık suyum gitti eyvah doğuruyorum de. Doğurtacaklar mecbur. Kötü olasılıkları önlemiş olur

İki gecedir yasadıgım mide bulantısı soğandan oluyor bugün çözdüm dün yediğim şeyde de taze sogan vardı bugün kinde de varmış ben farketmeden yedim şu an midem yanıyor gerçekten ağlamak istiyorum

Oglumu kucagima almama 56 saat kaldi :)) tabi bi atraksiyona son dk da kalkmazsa. sanmiyorum yapacagini ama yinede herseyi bekliyorum :) cuma günkü kontrolde dr ne kadar yukarida hala, ayaklari kaburgandan cikacak dedi. Dedim asagiyi siz dikince agzimdan cikmaya niyetlenmis olabilir çünkü epeydir bu modda takiliyoriz

Bekleyen bende varim şu saat oldu hala yürüyorum eve giremiyorum sicaktan artik çok bunaldim bugun yürürken arada rahmime bicak saplanır gibi oluyorum duruyorum aniden umarim açılma oluyodur.. benimde yüzüm burnum şisti ayaklarimda oturdugumda sisiyo yürüyünce iniyo kisacasi doğurmak istiyorum artik

Ben de doğurmak istiyorum artık erkek bebekler geç gelir diyorlar ama 40. Haftamız doluyor salı günü.. doktor 42ye kadar bekleyebiliriz dedi ben 7 sene sonra buldum yavrumu onu riske atmak istemiyorum günü geçince risk artıyor diye biliyorum gönlüm de normal doğumdan yana bi fikri olan var mı arkadaşlar bu konuda??????

Merhaba , tarihlerimiz aynı. Benımde bebegım erkek ve gelmeye nıyetı yok sanırım bu hafta suni sancı deneyecegız. Kanala gırmemısti en son yukarda duruyor. Artık doğurmak ıstıyorum rısk artıyor dedıgın gıbı. Allah büyük umarım herşey gonlumuzce olur

Selam bayanlar ben de varim 40+3 olduk 2. Bebegim hala bekliyorum . Dr en son 40+6 da yatis yapariz riske atmayalim dedi.normal olur muhtemelen dedi.Kizim da 8 sene once aynen bu kadar beklemisti sunni sanciyla gelmisti. Yalniz ben ilk hamileligimde oncesinde hic sanci falan cekmemistim. Bu bucur 2 aydir gelecem deyip kandiriyo bizi surekli bir sanci vs mevcut hatta 1 ay once geliyordu. dr ilac vermisti 1 2 hafta daha beklesin diye. Simdide gelsin diye surekli yuruyus yapiyorum . Hurma yiyorum . Uyku yok zaten 2 aydir. Bakalim cok az kaldi umarim kolay dogum yapariz hepimiz saglikla aliriz bebisleri saglikla buyuturuz gec olsun guc olmasin napalim artik...

merhaba, kanala gırdi mi bebegınız ? Bende beklıyorum ama kanala gırmedı sanırım suni sancı verecekler. Umarım kolay bır Doğum olur sizin ıcın de

Evet 1 aydir tam yerlesmis diyor dr o yuzden cok sıkıntılıyım zaten hep kasilma agri ve idrar sorunu yasıyorum..umarim hepimiz icin normal olur
Benım gırmedı baş asagı duruyor ama ıkı parmak mesafe var. Çok sıkıntılıyım artık gece hareket edemıyoru bacaklarımı hareket ettıremıyorum çok kasık ağrım oluyor normal mi bilmiyorum .

Aynı şeyleri yaşıyoruz ben dogum yapacagim hastanede calismistim ebeler hep arkadasim onlar da normal diyor son 2 haftadir 2 gunde bir sanciyla nst ye gider oldum ilk gebeligimde hic yasamadigim icin sanki amormal gibi geliyor her defasinda da aha geliyo diyoruz hele gece sancilar daha siddetli birde 2.dogum oldugundan 1 cm acilma var silinmede var heran olabilir diyor drum onun da uzerimde etkisi oluyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…