2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşimde bende kararıyız dr dedi 6 agustos gel gidicez ne olursa olsun artık. 39 falanda ola bilirim bilinmiyor işde tam haftam.

Zaten hep onların söznu umursadım ne oldu yarın gidicem artık ne olursa olsun. Artık hamileliğe dayanamıyorum cok zorlanıyorum her yerim ağrıyor vs.
Zaten kac aydır burda dertden başka bir şey yazamadım biliyorsunuz artık kızmı kucağma alıp güzel haber yazmak cok isdiyorum.

Bende açılma Yok silinme ne onu bılmıyorum:) nst de de pek bısey cıkmıyor 30 lara kadar cıkıyor sadece hıssetmıyorum onu da. Gelmeyecek bu gıdısle ılla sezeryana sokacak benı bızım oğlan . 39+4 olduk. Hakkımızda hayırlısı

Bebise cok aixak iyi gelmez canim aman dikkat biz slona tasindik rahat uyusun diye

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten mıyad aşımı gercekden yoksa her şey yolundaysa dr biraz daha beklete bilir.

Bu annrnde sana dusman arkadas ya nasil yani hitmene gerek yokmus anlamiyorum Allah kurtarsin sizi hepsinden
Amin canım o en cok kendi rahatı bozulucak ya onun derdinde.
Hep diyor durduğu kadar dırsun 1 günde kıymetli uykumu uyurum vs. Biraz şaka katarak söyluyor tabi.

Canim dorn
Canim form doldurdum sen soyleyince kabul edildi dun yorum yapmıştım bugub grubu goremiyorum sanirim engelledilee beni
Zaten adminler cok ters gelmisti bana

Hic belli olmaz o is biz elimizden geleni yapalim da takdir Allah'in artik dr una guveniyosan hersey yolunda gider bence . Saglikla gelsin buyusunlerde nasil gelirlerse gelsinler iyi sabahlar

Oyle dusunme canim senin derdin bizimde derdimiz oldu inan ve dua ediyorum saglikla kizini kucagina al diye

Gunaydiiiiin
Dun cinarin dogum gunuydu dogum gununu kutladik aksam ama ben felç uyuyana kadar agrim yoktu uyudum ayaklarim sanci yapmaya basladi zonkluyor resmen kizimda aksamdan bu yana uyumadi resmen icerde abisinin dogum gununu kutluyor sanirim
Gecmisi okuyamadim dogum yapan var mi bilmiyorum varsa saglikla buyutsun kuzusunu
rofleli_kedi etiketini gordum canim verdigin habere cok cok sevindim insallsh boyle kuculup yok olacak kist.

Kızlar sezeryan tarihin Çarşamba olmasına rağmen dün gece pasam geldi ve dogum yaptım. Birkaç gündür sarı akintisi gelenler dikkat etsinler bnm gibi bir anda Foss suyunuz gelebilir :) Doğum yapmışlar bebeklerini güle güle buyutsun, doğum bekleyenleri de en kısa zamanda Allah kurtarsın

Hayırlı olsun , Allah bağışlasın :)

Hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Normal mı oldu

Oyle dusunme canim senin derdin bizimde derdimiz oldu inan ve dua ediyorum saglikla kizini kucagina al diye
Cok sagolun canım. Duaya o kadar ihtiyacım varki. Cansınız hepiniz sankı dünyanın en iyi insanları, anneleri, burda toplanmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…