2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun :) Allah size ve kızınıza sağlık versin gerisi geçti gitti :)

Günaydın:) doğum yaoan arkafaşlar olmuş hepinize hayırlı uğurlu olsun hayırlı sıhhatli sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.
Bende daha doğurmayanlardanım beklemedeyim. İki gün önce 5 dk da bir olan sancılar ikigündür günde 5-6 kere anca geliyor ve aynen benimde sarımsı akıntım çok fazla nişan geldi sanıp lavaboya koşuyorum sürekli.

P Pikapii canım haber et bize gelişmeleri beklemedeyim hayırlı haberler al inşallah. Kuzucuğumu aldım kucağıma yazmanı bekliyoruz:)

Hayırlı uğurlu olsun yaşı uzun olsun canım yaşasın ki bi haftadır sarı akıntım geliyor

Hayırlı Olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah:) Valla benimde bayadır var o kivamli akıntı ama bebiste tik yok maalesef

Kızlar bebiş iyiymiş şükür şimdi nst deyim, plasentam hep kalsifikasgon yani yaşlanmış , hoca nst Yi de göreyim bu hafta doğurtabiliriz dedi, kafa çapı 40 hafta ile uyumlu dedi , heyecanla bekliyorum nst sonrası konuşacağız

Hadi hayirlisi canim insallah en iyi olani olur

Canim dorn

Canim form doldurdum sen soyleyince kabul edildi dun yorum yapmıştım bugub grubu goremiyorum sanirim engelledilee beni
Zaten adminler cok ters gelmisti bana
Yaptigin yorum emzirme karsiti olabilir mi yani biberon, emzik yada mama tavsiye etmis olabilir misin birine?

Teyzoşlar size fıstıklı gece tatlısı
Eki Görüntüle 2176471
Masallah kuzuya ya op yerime bal ellerinden annesi
Kızlar günaydın bugün kontrole gidiyoruz.Bakalim bebek dönmüş mü çok heyecanlıyım.dönmemis ise sezeryan için gün verecek.Doktorum ☺
Canim hadi guzel haberlerle gel insallah
Az önce Tam yazılanları okuyordum lavaboya gittim peçete dolusu kan hızlıca duşa girdim hazırlanıp hastaneye gidicem , sildikçe pembe devam ediyor hayırlısı bakalım
Canim bebis yola cikmis geliyor insallah saglikla gelsin kuzun

Masallah canim Allah bagislasin
yavrunu gozunuzaydin

Günaydın
Huzurlu birgün olsun inşallah

Canim dorn

Canim form doldurdum sen soyleyince kabul edildi dun yorum yapmıştım bugub grubu goremiyorum sanirim engelledilee beni
Zaten adminler cok ters gelmisti bana
Ay ne yazdın çok merak ettim

Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah
Sağlıkla gelmiş ama anneye azıcık eziyet etmiş

Mutlu huzurlu uzun yaşlarınız olsun inşallah
Son günler artık ,kızın gelmeye hazırlanıyor verdiği parti o yüzden. Ben de varım burdayım diyor

rofleli_kedi canım sonuçlara çok sevindim
İnşallah doğuma kadar hiçbir şeyi kalmayacak kuzunun
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin

Hayırlı evlat olsun
Gözünüz aydın
Bu ağustos bebeleri canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar canım

Kızlar günaydın bugün kontrole gidiyoruz.Bakalim bebek dönmüş mü çok heyecanlıyım.dönmemis ise sezeryan için gün verecek.Doktorum ☺

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yazmayı unutma

Geliyor mu paşa?
Hadi hayırlısı olsun bekliyoruz

Masallah valla bilemedimki cirkin oldum o gercek

Cirkinlik deme yaaa
Aglaya ağlaya bi hal oluyorum
Saçlarımı sıcaktan hep anne Topuz’u artık tarak görmüyor
Her yeri kırıldı Doğuma yakın kestireyim diye beklerken
Boyayı da bu hafta yaptircam İşıl İşıl olsun diye
Bir de yüzümde kollarimda lekeler çıktı
Bildigin cirkin sevimsiz bisi oldum

Ohhh sınav dedin atlattın
Doğum gününü de atlattın bakalim ne zaman gelecek
Bugun dinlen artık sen de

@Pikapii hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…