2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gobegimde dunden bu yana asagi inmis Nesrinay86 armut armut diyordu ya bende oldum bir armut :) ah birde supriz yapip donus alsa :) :) ya simdi ben yatis icin gitcem ya çarşamba gunu doktor artik ultrasona sokmaz ben diyorum ki nolur nolmaz yine de ultrason isteyeyim baksinlar bi baktin döndü yani olur mu olur

Nst ye bağlayan anlıyor duruşunu
Bağlayacak sabah orda bir sor olmadı ultrason iste
Aklında acaba mı sorusu kalmaz

Dr randevuyu erteledi bu gün cok yoğunmuş yarına kaldı ve benım ağrım var rahatsız edıcı umarım yarına kendisi gelir kızımın.
Bide kızım telefonmu kırdı cok giremiycem artık onada cok canım sıkıldı daha 1 yıl olmamışdı yapdıralı ve yıne kaldım telfonsuz.
Bana dua edın kızlar bu ağrılar doğum ağrısı olsun kızımı sag salım kucağma alıyım bir an önce.

Benimde oyle hep topuz yoksa dayanamiyorum yuzumde lekeler var agzim bile buyudu

Aynen valla sen deyince farkettim bende hepsini tek tek savdim basimdan :) cat pat temizligimide yaptim :) artik gelis serbest tabi çarşambaya kadar gelmezse hanımefendi doktor zorla getirecek :)
Sen nasilsin canim dun doktor baska neler soyledi sanci vs cikti mi

teyzoşlar ben duramadim busabah kizimi gòzü için doktorumuza getirdim muayene etti ve bunlar normal dedi korkulacak birşey yok dedi 2 gûndür kakasini yaparken zor yapiyo karni agriyo dedim anne sütûyle beslenen bebeklerde olur dedi sonra bu aralar beni devamli emmek istiyo acaba sûtûm beslemiyoda doymuyomu dedim onada sevinmelisin dedi bebekler 3 haftalarinda baslarlarmis genelde daha cok emmeye gelistikleri icin benimki erken baslamis sariligimizda çok az kaldigi icin gòzlerde falan olmadigi icin doktor sariliga artik yok diyoruz dedi mutlu mesut geri dönüyoruz

Bacım daha ne erteliyor seni randevunu bu doktor ya . Allah kolaylık versin ağrıların gelir inşallah kimseye muhtaç olmadan doğurursun biran önce.

Hayırlı olsun bebişin canım. Senin paşa kavuşmak için daha sabırsızmış desene .

bu ay doğuran doğuracak kadınların topiğindesiniz bunu yazmanın yeri mi zamanı mı

Bacım daha ne erteliyor seni randevunu bu doktor ya . Allah kolaylık versin ağrıların gelir inşallah kimseye muhtaç olmadan doğurursun biran önce.
Amin canım pazartesi cok yoğun oluyor işde yarında 10-11 arası verdi randevu umarım o zamana kalmaz. Bu ağrılardanda bir şey anlayamadım bir geliyor aha kesin doğum ağrısı dıyorum bir geliyor hafıf düzensiz sanırım ama yinede cok zor dayanıyorum.

Benim gibi bekleyen doğurmayan kimler kaldı?
@Sia mia basbelasiyim T TubaSude @Ztonder....? Başka kim vardı kac kışıyız?
Ben de varım canım. Artık hiç iyi degilim ama. Ayağa bile kalkıp dogru düzgün yürüyemiyorum. Üstelik alerjilerim inanılmaz derece arttı sabah akşam deli gibi kaşınıyorum. Ilaç yok bisey yok. Sıcak zaten başlı başına bir işkence. Sinir sistemim mahvolmuş durumda anlayacagın. Hergün hayırlısı icin dua etmekten başka biseyde gelmiyor elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…