2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

40 ın dolunca suni sancı al canım madem beklemek istemiyosun ve normal doğum istiyosun

Benimde oyle hep topuz yoksa dayanamiyorum yuzumde lekeler var agzim bile buyudu

topiğin adını çirkinler yapalım biz

yarın gelecek kızçe hazırlıklı ol
ben iyiyim kist küçüldü deyince çok sevindim
doktor çatıya çıkartmadı unuttu galiba o da kiste odaklıydı bende
sinsirelllalık yaptım hatırlatmadım bi sonrakine artık
hafiften çıktı sancılar ben hissetmiyorum ama 2 kere girdim zaten ilkinde açtım kahvaltı yapıp bi daha girdim
kanaman olursa suyun gelirse gelirsin dedi

ben temizliğimi de yapsam rahatlıcam gelsin dicem de yapmaya üşeniyorum
az önce de işe geldim evde kv yi görmemk için

İnşallah doğum sancısıdır canım hayırlısı olsun hakkında

Gozun aydın canım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim bol bol emzirmeye devam :)

Oyy armut yetişmiş
Canım ultrasona gir ama belli olmaz belki de hayırlısı sezeryan. Bebiş ne istediğini biliyordur . Hele ki kız çocukları akıllı oluyorlar

Ftm41 maşalalh melike prensese
telefondan girince görememiştim resmi bugün gördüm
Allah nazardan saklasın

Nesrinay86 Allahım o yenmez mi bal balllll
ağzım sulandı ısırasım geldi :) maşallahhh

Günde iki veya üç bardak içmeni tavsiye ederim. Bir bardak yetmedi bana

Günde 4 bardak ondan içiyorum canım onun dışında ibrahim saracoğlu inciri kaynatip suyunu içmeyi oneriyormus onu içiyorum inşaallah gelir bakalım

Kızlar suni sancının herhangi bir zararı var mı? Bir doktor sitesinde zararlı diye okumustum. Bilginiz fikriniz var mı?

Eve yeni geldim kızlar çok sağolun yeni okuyacağım yazdıklarınızı, ufaklığın kalp atışları hızlanmış düzensizleşmiş, hoca bu kadar emek verdik riske atmayalım Çarşamba Doğuma alalım dedi, çarşambaya kadar suyun kanaman gelirse hemen gel o zaman alırız dedi ben şok
Şimdi ne yapmalıyım diye boş boş bakıyorum

Sezeryan mı olacak normal doğum mu? Alsınlar işte canım

Aferin kızımıza. Maşallah annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…