- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #64.101
Aynısını düşündüm de neyse boşver dedim geçtim. Yani karnı burnunda veya lohusa kadınlara bu bilgi lazım sanki.bu ay doğuran doğuracak kadınların topiğindesiniz bunu yazmanın yeri mi zamanı mı
Normal sancıdan daha kotu diyorlar ya ondan.. sanırsam günler azaldikca bni doğum korkusu sardiSuni sancıdan neden korkuyorsun canım. Keşke ya ama işte beklemekten başka bir çare yok
Sakin olup son rotuslari yapacaksin tabiki :) 37 hafta erken degil doktorun en iyisini bilir benimde carsamba dogumum nasipse :)Eve yeni geldim kızlar çok sağolun yeni okuyacağım yazdıklarınızı, ufaklığın kalp atışları hızlanmış düzensizleşmiş, hoca bu kadar emek verdik riske atmayalım Çarşamba Doğuma alalım dedi, çarşambaya kadar suyun kanaman gelirse hemen gel o zaman alırız dedi ben şok
Şimdi ne yapmalıyım diye boş boş bakıyorum
Benim okudugum ve bazi drlarin videolarindan izledigim/ dinledigim kadariylada suni sanciyla ilgili yanlis bilinen seyler var vucuduna ekstra bir sancı ilave edilmiyor mevcut dogumun baslasa olusacak sancini tetiklemek icin bu hormon ile mudahalede bulunuluyor. Yani senin dogumun kendide baslasa ayni sanciyi cekeceksin. Netice olarak amaca giden her yol mubah :) normal doğum istiyorsan kendi baslamiyorsa tetiklenmesi lazim onemli olan yavrunu saglikla kucagina alman.Normal sancıdan daha kotu diyorlar ya ondan.. sanırsam günler azaldikca bni doğum korkusu sardi
Egepami tutturdun valla benimkinide tutturursan sana turbe falan yaptiririz artik :) :)topiğin adını çirkinler yapalım biz
yarın gelecek kızçe hazırlıklı ol
ben iyiyim kist küçüldü deyince çok sevindim
doktor çatıya çıkartmadı unuttu galiba o da kiste odaklıydı bende
sinsirelllalık yaptım hatırlatmadımbi sonrakine artık
hafiften çıktı sancılar ben hissetmiyorum ama 2 kere girdim zaten ilkinde açtım kahvaltı yapıp bi daha girdim
kanaman olursa suyun gelirse gelirsin dedi
ben temizliğimi de yapsam rahatlıcam gelsin dicem de yapmaya üşeniyorum
az önce de işe geldimevde kv yi görmemk için
Sağlıkla kucağıma alayimda ins herseye raziyim.. bndeki korku :) doktorun bana verdiği tarih 10 Ağustos Çarşamba gunu gidiccm sanci fln yoksa suni sanciyi sorucam yads 1 hafta daha bekletebilir suyunda fln sıkıntı yoktu cunku. Hyrlisi ins sağlıcakla bu hafta içinde glir.Benim okudugum ve bazi drlarin videolarindan izledigim/ dinledigim kadariylada suni sanciyla ilgili yanlis bilinen seyler var vucuduna ekstra bir sancı ilave edilmiyor mevcut dogumun baslasa olusacak sancini tetiklemek icin bu hormon ile mudahalede bulunuluyor. Yani senin dogumun kendide baslasa ayni sanciyi cekeceksin. Netice olarak amaca giden her yol mubah :) normal doğum istiyorsan kendi baslamiyorsa tetiklenmesi lazim onemli olan yavrunu saglikla kucagina alman.
Sen de hayırla sağlıkla al kucağına inşallah :)Sakin olup son rotuslari yapacaksin tabiki :) 37 hafta erken degil doktorun en iyisini bilir benimde carsamba dogumum nasipse :)
Hakkinda hayirlisi canim. Suni sanci secenegi varken zaten hemen sezeryan olmaz inan onun zorluklarida ayri suni sancidan korkma. Sorun olmaz ve beklersin insallah hatta bi bakmissin senin bugun yarin suyun gelmis doguma gidiyorsun o daha guzel olur :)Sağlıkla kucağıma alayimda ins herseye raziyim.. bndeki korku :) doktorun bana verdiği tarih 10 Ağustos Çarşamba gunu gidiccm sanci fln yoksa suni sanciyi sorucam yads 1 hafta daha bekletebilir suyunda fln sıkıntı yoktu cunku. Hyrlisi ins sağlıcakla bu hafta içinde glir.
Demekki yapacak birsey kalmamis yat bebeksiz son gunlerinin keyfini sur iki gune kaka gaz cis uykusuzluk kapinda :)Sen de hayırla sağlıkla al kucağına inşallah :)
son rötuşlar neler hanımlar benim beynim durdu ara ara kanamam devam ediyor kalkmıyorum yatıyorum , neler yapmam gerek ki? Çantamız hazır , yarın evi temizlemeye kadın gelecek , börek çörek yapıp buzluna atayım diyordum ufaklık beklemeyince o kaldı öylece hazır alırız en kötü, bebek çikolatasını dün almıştık, lohusa şerbetini arkadaşım hazırlayacak aklıma da daha başka bir şey gelmiyor
Çok heyecanlı :) çok sağol canımDemekki yapacak birsey kalmamis yat bebeksiz son gunlerinin keyfini sur iki gune kaka gaz cis uykusuzluk kapinda :)
Saglikla ve kolaylikla bir avazda kucagina alirsin insallah.İyi haftalar kizlar..
Taze taze hastane odasindan yaziyorum :)
Sabah agri ile uyandim, wc ye ciktigimda kan geldi.Farkedememekten korkmayin, ilk dogumum olmasina ragmen ben bile farkettim anormal olan seyleri ,dusunun :)
Dusumu aldim , fonumu cektim, makyajimi yaptim.Birkac kiyafet utuledim :)
Hastane valizimi alip, hastahaneye geldim.
Once nst ye girdim, sonra vajinal muayne yapildi ki cok ahrili degil, hic korkmayin.
Doktorum 1 cm acilma, silinme oldugunu soyledi.
Epidural dogum icin yatisim yapildi. Ebe geldi lagman yapti, lagman da kolay :)
Az once serum takildi, 4 cm aciklik olana kadar bekleyecegiz :)
Normal veya epiduralli normal dogum dusunenler simdilik surec bu kadar :)
Sevgiler, selamlar
Sen asil heyecan ve atraksiyonu dogunca goreceksin :))))Çok heyecanlı :) çok sağol canım
Ağzın bal yesinHakkinda hayirlisi canim. Suni sanci secenegi varken zaten hemen sezeryan olmaz inan onun zorluklarida ayri suni sancidan korkma. Sorun olmaz ve beklersin insallah hatta bi bakmissin senin bugun yarin suyun gelmis doguma gidiyorsun o daha guzel olur :)
rofleli_kedi kuculmesine cok sevindim insallah tamamen kaybolacak doguma kadar bircok bebekte rastlanabilen durum diye biliyorum biraz atraksiyon katmak istemis kuzucuk malum agustos bebegi olacak olmanin hakkini vermeli :)
Minik kuzular kayboldun yoksa sende gazelim_24 gibi ikinci planlarini mi yapiyorsun sessiz sessiz
Ftm41 anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar kaka yapmamasi normal sayiliyor sen endise etme. Bagirsaklari adapte olana kadar bunlar normal. Dr lar mumkun mertebe disaridan mudahale tavsiye etmiyorlar.
Egepami tutturdun valla benimkinide tutturursan sana turbe falan yaptiririz artik :) :)
Bi sonraki kontrol haftaya mi bakalim o zamana kadar beklicek mi minik kusun :)
Benim hala temizlige enerjim var nasil oluyorsa bu kadar ölürken :) :) soz konusu temizlik olunca cosuyorum :) yakin olsaydik gelirdim elden ele hallediverirdik :)
Sen de hayırla sağlıkla al kucağına inşallah :)
son rötuşlar neler hanımlar benim beynim durdu ara ara kanamam devam ediyor kalkmıyorum yatıyorum , neler yapmam gerek ki? Çantamız hazır , yarın evi temizlemeye kadın gelecek , börek çörek yapıp buzluna atayım diyordum ufaklık beklemeyince o kaldı öylece hazır alırız en kötü, bebek çikolatasını dün almıştık, lohusa şerbetini arkadaşım hazırlayacak aklıma da daha başka bir şey gelmiyor[/QUOTE
çantanı elden geçir bir daha
şerbet getirecekse arkadaşın bardak peçete falan ayarla
çikolatalrını neyde ikram edeceksin onu al
fırsatın olursa buzluğa atarsın olmadı hazır alırsın bişi olamz gelen de getirir zaten
çarşamba olacak saati belli mi sabahtan imkan olursa kuaföre git
taç falan aldıysan onları koy çantana yine kolonya vs
Ay hadi ins doğum olur bugun sağlıcakla kucağına alirsin ins...Kızlar benım sancımşidetlendi hastaneye gidiyorum dua edın lutfenjustlook
Emin ol 3-4 gune alisiyor adapte oluyorsun heleki tek bebekse daha kolay isin. Kizim var 19 aylik e bayramada bisey kalmiyor annem durabildigi kadar duracak ama bayramda mecbur gidecek. Kizimda 10 gun kalmisti 3. Gun sezeryanli halime ragmen yemegimi her isimi yapiyordum bundada 5. Gun yapayim yeter :) hepsi hallolur once dogsunlarda :)Ağzın bal yesinsuyum gelsede gttsem doktora. Annem izmirden glecek bir hafta daha beklersek bayram arefesi bide kurban bayrami kadina da gtme diyemem ki etler olacak. En azindan bu hafta olsa 2 hafta da alışırım tek bakmayA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?