2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saol cnm sağlıkla büyürler inş :) seninki nasıl gece uyutuormu yoruyormu annesini gerçi asıl olay émeklemeye basladiktan sonra başlıyo şimdi fırtina öncesi sessizlik
Benim oglan masallah karnimdada cok sakindi gece rahat uyuyordum simdide ayni devam ediyor. Gece 3 te bi acikiyo karnini doyurup altini temizliyorum gene uyuyor cok sukur. Yalniz ben bu ara acayip duygusallastim oglum agliyo agliyorum gaz sancisina herseye aglar oldum

Evet tatlım hatırlarsan bi ara çok korkuyordum sezaryen olursa diye iyi kafayı takmıştım ama nasip yani birazda @etka31112 yı görünce ders aldım ondan benimde başıma gelebilir ki diyabetim çar kanamalı bi gebeyim ondan allah neyi nasip ettiyse o olacak artık biraz daha rahatım

Bende kendim yatmadan 12 de bi emziriyorum sonra 3 de emiyo benımkıde emdik ten sonra uyuyo inş böylede gider gece uykusu çok önemli hem bebek hem anne icin yoksa gündüz Zombi gibi oluo insan. Duygusallik bnde de var lohusalik böyle bişi cnm dogumdan beri annem yanımda cuma gidecek şimdiden bunalıma girdim 2 çocuğa yetebilecekmiyim diye inş atlatiriz

İnanma öyle seylere canim benimde ilk bebegim ve sezeryanla dogdu benim oglan vede erken gelmesine ragmen dogar dogmaz yapisti mememe. Gogus ucunda yara bendede oldu oda yalnis emzirmekten kaynakli. Gogus ucunun tamamen cocugun agzinda olmasina o sekilde emmesine dikkat edersen hicbirsey olmaz

Bende süt damlattim daha kötü oldu doktora goturdum damla verdi simdi daha iyi duzeliyor cok sukur

Aynen canim iylestim deyip ayaklandim hemen sonrada dustum boyle

Senden sebep almış oldum bugün çantayı. Kaç aylık kararsızlığım bitmiş oldu. Teşekkür ederim

Baktım aslında kalitesi güzel, ama güzel gelenleri daha çok omuz çantası formundaydı ondan kararsız kalmıştım. Bir de kuzenimde vardı yedek olarak sana vereyim demişti ondan farklı bir şeyler bakındım

Yok canim daha baslamadik. 15 den sonra dediler ama piyasadaki d vit leri vermek istemiyorum. Iclerinde butilhidroksianisol yardimci madde var ve kanserojen deniyor. Kararsizim
Çok haklısın. Takviyeler konusunda iyi araştırma yapmak gerekiyor. Eşimle birçok farklı takviye kullanıyoruz ve doktorumuz özellikle marka belirtiyor. Kimisinin farklı formlarda olması emilim ve içerisinde bulunan kimyasallar açısından farklılık gösterebiliyor.

Sarkık dudaklarından öp annesi. Maşallah

Merhaba kızlar. Ben bugün doğurdum geceden basladı sancılarım. Hastaneye geldik geceden yatış verildi.sabahta doktorum geldi suyumu patlattı sonrada doğumhaneye alındım. 50 dakika sonra oğlum kucagıma verdiler. Çok şükür hersey yolunda.sapsarı bir kuzu var şu anda kollarımda

Maşallah. Allah sizlere bağışlasın, ömrü güzel olsun sarı kuzunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…