2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlardan kullananınız ya da kullanacak olanınız var mı?

Eklentiler

• 57C014B5-28C0-4EDF-ACF5-7D7EB8DEF716.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 45
  • E44217FD-EADE-4D73-A4C7-F6F223721BA8.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 42
Benimde bebiş ters . Normal doğumu çok istememe rağmen Doktor sezeryan diyor. O yüzden çatı muayenesi bile yapmadı. Sizinde Bayram'dan 1 gün önce sanırım. Ufaklık Sağlıcakla gelir inşallah
Benim bebiş döndüğü zaman yapmıştı dr çatı muayenesini. Evet canım bayramdan 1 gün önce olacak doğum :) hepimizinki de sağlıkla gelsin inşallah sizin ne zaman doğum?

Canım gözün aydın allah bağışlasın yavrunu Sen de benim gibi merak ediyordun normal doğum nasıl olacak diye müsait bir zamanında yazarsın doğum hikayeni merakla bekliyorum

Çocuklar 9 ay içerde yattı
kolay mı yerim ben onu

Bugun buyuk gündü degil mi kizlar. 08.08 cazibesine biz de esimle 2004 te kapilip evlenmiştik. Bugun evlilik yildonumumuz ve 14 yili geride biraktik.
Bugunun cazibesi ile doguran arkadaslar Sabirsiz61 interiorarchitect allah kuzularinizi size bagislasin anali babali ablali abili buyusunler insallah. Baska dogum var miydi bir de Deeply vardi herhalde. Senin de gozlerin aydin canim. Hepinize gecmis olsun

Kızlar akıntı ile birlikte tirnak büyüklüğünde kahverengi leke geldi şuan belimde ağrı var ama bebek pek hareket etmiyor arada kasiliyor az ama
Sancim yok gibi birde gündüz sarı pomat varya o renkte akıntı geldi sizce dogum başlangıcı olabilirmi ne yapmamı tavsiye edersiniz

Hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim sorunsuz bi dogumun olmasina endiselerin vardi senin. Allah anali babali buyutmek nasip etsi insallah

Dogum yapan annisler bi sorum var,bebeginizin altını sadece kaka yapinca mi aliyorsunuz yoksa çiş yapinca da aliyor musunuz? Hani bir kere çiş yapsa dahi alinmasi gerekiyor mu
Bez üzerindeki çizgiden yola cik canim tek ciste az degisiklik cok ciste cok
Kakaya gore degil ama cistede cok beklemiyorum ki usteleri hep kuru kaliyor

Hayirli olsun canim ❤

Benim bebiş döndüğü zaman yapmıştı dr çatı muayenesini. Evet canım bayramdan 1 gün önce olacak doğum :) hepimizinki de sağlıkla gelsin inşallah sizin ne zaman doğum?

İnşallah ya. Biz de 14 üne kadar bekleyeceğiz. Dönmezse Bayram'dan önce sezeryan için gün verecek bakalım. Öyle söyledi doktorumuz .

Kızlar hiç okuyamadım elime bile alamadım telefonu ama çok teşekkürler her şey için , bebeğim iyi çok şükür sütüm artarsa daha da iyi olacak inşallah , ben ise her şeyim gibi Doğumun da olaylı oldu, kanamam çok oldu çok şükür odaya çıkmıştım ki akşam tekrar ciddi kanamam başladı ve arttı, müdahale edildi, geceden beri kanamam az devam ediyor , sizlerden dua istiyorum... hayatımın en zor ve en güzel gününü yaşıyorum...

Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah
Sarı kuzunu kokla benim için de

Bunlardan kullananınız ya da kullanacak olanınız var mı?

Henüz o kadar organik bebek bakımı düşünemiyorum tatlım
Primaya devam

Mutlu huzurlu upuzun yıllarınız olsun inşallah
Kem gözlerden esirgesin Rabbim

Doktora git ne olur ne olmaz
Bebek hareket etmiyor demişsin Allah korusun git bir kalp atışlarına kasılmalarına baktır bence.

Allah beterinden korusun canım
Bu son kanamalı günlerin olsun inşallah
Sütün artar korkma kafaya da takma
Ne koydunuz bebişin adını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…