2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım ☺
senin doğum şeklin belli mi?

Kızlar Size bi sorum olacak sezeryanda hemen süt gelmiyormus napiyosunuz o zaman? Bide göğüs yara oluyormuş ucuna plastik bi şey takiyolarmis onun ismi ne?Bebek onun üzerinden emince agrimiyormus.İlk bebek ve sezeryan olduğu için hiç bi bilgim yok

Ben zaten çıkarıyorum dokuz ayın acısını ama hala tık Yok her ilişkiden sonra hastaneye koşacakmışım gibi geliyordu ilk denediğimde ama yok yani 35 den beri yapıyorum etkisi olmadı :)
Bende cok merak ediyorum dogumunu,Firuzeden sonra sende dogurunca bi ohh cekicez insallah canim :)) kacinci haftadasin suan 40 bitti mi

Masallahhh çok tatlı ağzı da meme arıyor sanirim rabbim sana bagislasin uzun ömürleri olsun

Canim benimkininde sag gözúnde çapaklanma ve hafif akinti vardi gynde 3 kere kaynamis suyla temizledim birde burda bi arkadas sòylemiati sûtùnle temizle diye bende sütúmden damlatip temizledim 2 gúne akintida kesildi çapakta olmadi birdaha

Masallah paşaya canim benimkide òyleydi ciktiginda simdi pekbi memnun sanki

Bazı insanların sezaryen de olsa hemen sütü geliyormuş canım. Benimki gelmedi dün damla damla gelmeye başladı 6. Gü

Emziriyorsun gelmese de 2 saatte bir . hastaneden çıkarken tartiyorlar kaybettiği kiloya göre mama baslamani söyleyecektir doktor .
Insallah hemen sutun gelir de hiç sıkıntı yasamazsiniz

Bugün Doğum yapan anneler allah hepinizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin gözünüz aydın inşallah :) internetim olmadığından gün boyu bakamadım Mesajlar çok gitmiş yine dışarı çıkıcam tekrar okuyamaya vaktim olmayacak bekleyen anneler allah sabrımızı artırsın yarın sabah kontrolümüz var inşallah kontrole giden herkes güzel haberlerle dönsün :)

Selam kızlar , yarın 11:30 da hastaneye yatışım olacak. Suni sancıyla normal Doğum deneyecegız. Dualarınızı beklıyorım Allah hepımıze sağlıklı doğumlar nasip etsin
Rabbim yar ve yarsimdin olsun insallah bir avazda dogurursun ve bebisini kucagina saglikli alirsin dualarim seninle

Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun.
Dikişlerine de dikkat et ,hemen ayaklanmaya çalışıyoruz ama sonunu düşünmüyoruz biz kadınlar olarak.
Bir de bol okumak lazım lohusaya da bebeğe de nazar çok değiyor sadaka çıkarmak lazım ara ara.
İlaçlarını kullanırken Ya Şafii diyerek kullan canım.

Benim de kızım az hareket etti ama geç uyandım sonra tüm öğledn sonra neredeyse mutfakta ve ayaktaydım daha yeni uzanabildim

Hareket ediyo hamdolsun ama bugun bi aklıma takıldı benım de

Ayaktayken ben de daha yavaş hissediyorum ama oturunca çok fena artık. Poposu bir yerden çıkıyor eli bir yerden. Uzanıyorum ben rahat edemiyorum, oturuyorum kız rahat edemiyor tepip duruyor. Bir hafta kaldı ,hayırlısıyla sağ salim tamamlasak da alsak biz de bebecikleri koynumuza.

Verene kurban olurum
Nasıl güzel maşallah barekallah
Adı gibi Yiğit olsun hayırlı evlat olsun annesi inşallah

Valla bende :) bide sezaryen olurmuşum :)

Canım benim hakkında en hayırlısı olsun
Şartlanmamak lazım doğum şekline,bir şekilde doğacak, sağlıklı bir şekilde olsun inşallah

Selam kızlar , yarın 11:30 da hastaneye yatışım olacak. Suni sancıyla normal Doğum deneyecegız. Dualarınızı beklıyorım Allah hepımıze sağlıklı doğumlar nasip etsin
Sağlıkla ,hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Bazısının geliyor hemen şartlama kendini
Sıcak duş ve kompres
Bol bol su içmek ve bol bol emzirmek
Süt çayları
Süt arttırıcı damla
Hurma
Bunlar artıran şeyler
En önemlisi stres yok sütüm çok demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…