Selam kizlar dogum yapanlarin gozu aydin Allah anali babali buyutsun. Dogum yapacaklara Allah yardimcilari olsun saglikla bebisleri kucaklarina alir insallah. Biz oglumla nazara geldik benim dikislerde sislik oldu bikac yerde su toplamis antibiyotik verildi 3 gune gecmezse şırıngayla cekecekler. Oglumun sag gozunde iltihap olustu yavrum gozunu acamaz oldu doktora goturdum damla verdi cumaya kadar gecmezse eger tekrardan doktora götürmem lazim. Bizde durumlar böyle.
Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun.
Dikişlerine de dikkat et ,hemen ayaklanmaya çalışıyoruz ama sonunu düşünmüyoruz biz kadınlar olarak.
Bir de bol okumak lazım lohusaya da bebeğe de nazar çok değiyor sadaka çıkarmak lazım ara ara.
İlaçlarını kullanırken Ya Şafii diyerek kullan canım.
Benim de kızım az hareket etti ama geç uyandım sonra tüm öğledn sonra neredeyse mutfakta ve ayaktaydım daha yeni uzanabildim
Hareket ediyo hamdolsun ama bugun bi aklıma takıldı benım de
Ayaktayken ben de daha yavaş hissediyorum ama oturunca çok fena artık. Poposu bir yerden çıkıyor eli bir yerden. Uzanıyorum ben rahat edemiyorum, oturuyorum kız rahat edemiyor tepip duruyor. Bir hafta kaldı ,hayırlısıyla sağ salim tamamlasak da alsak biz de bebecikleri koynumuza.
Aldim canim oglumu kucagima 12:15 de sukurler olsun. 3180gr dogdu dogdu hicbir sikintimiz yok Allah'a şükür. Bol emismeli tanisma surecindeyiz. Bende ayaklandim eve git deeseler gidecek durumda hissediyorum kendimi iyi gecti ameliyatimizda. Buda benim memnuniyetsiz oglum ben iyiydim niye cikarttiniz duruşu
Verene kurban olurum
Nasıl güzel maşallah barekallah
Adı gibi Yiğit olsun hayırlı evlat olsun annesi inşallah
Valla bende :) bide sezaryen olurmuşum :)
Canım benim hakkında en hayırlısı olsun
Şartlanmamak lazım doğum şekline,bir şekilde doğacak, sağlıklı bir şekilde olsun inşallah
Selam kızlar , yarın 11:30 da hastaneye yatışım olacak. Suni sancıyla normal Doğum deneyecegız. Dualarınızı beklıyorım Allah hepımıze sağlıklı doğumlar nasip etsin
Sağlıkla ,hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Kızlar Size bi sorum olacak sezeryanda hemen süt gelmiyormus napiyosunuz o zaman? Bide göğüs yara oluyormuş ucuna plastik bi şey takiyolarmis onun ismi ne?Bebek onun üzerinden emince agrimiyormus.İlk bebek ve sezeryan olduğu için hiç bi bilgim yok
Bazısının geliyor hemen şartlama kendini
Sıcak duş ve kompres
Bol bol su içmek ve bol bol emzirmek
Süt çayları
Süt arttırıcı damla
Hurma
Bunlar artıran şeyler
En önemlisi stres yok sütüm çok demek