2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar , yarın 11:30 da hastaneye yatışım olacak. Suni sancıyla normal Doğum deneyecegız. Dualarınızı beklıyorım Allah hepımıze sağlıklı doğumlar nasip etsin
Rabbim yardimcin olsun insaAllah sag salim evladini kucagina alirsin canim benim.

Genelde mama aldiriyorlar canim hastanedeki hemsireler. Gogus ucu koruyucu canim ablamda kullaniyor

@Lina dmrkrn göğüse takılan da göğüs kalkanı canım.
Ben şimdiye kadar hiç kullanmadım o yüzden de iyi bir marka almadım ama en iyisi avent marka olan diye biliyorum.
Canım peki göğüs kalkanini emzigi biberonu süt pompasinin biberon ve vakum yerlerini bulasik makinesinde yikasak olurmu?ben yikayacaktim ama sonra tereddutte kaldim nedense.elimle sabunla yikadim.acaba makineye mi atsam birsey olurmi

Canım peki göğüs kalkanini emzigi biberonu süt pompasinin biberon ve vakum yerlerini bulasik makinesinde yikasak olurmu?ben yikayacaktim ama sonra tereddutte kaldim nedense.elimle sabunla yikadim.acaba makineye mi atsam birsey olurmi

Ben kaynatıyorum atmıyorum makineye
Sonuçta deterjanı kimyasal içerikli
Ne olur ne olmaz daha su damlası onlar
Kaçınmak lazım bir müddet

Canım yara olmustu benim bir de pek ucu cıkmamıstı slıkon göğüs ucu kullandım onlr olmasa hiç emziremezdim

İkinize de geçmiş olsun canım. Umarım Cuma'ya kadar geçer iyi olursunuz.

Aynen canım ☺
senin doğum şeklin belli mi?
Benimde sezaryen canım dönmüştü bebiş yeniden ters dönmüş hatta yan gibi duruyo, catı darlığı da var oyüzden sezaryene karar verildi. 20 ağustos doğum tarihimiz, tabi beklerse ozamana kadar.

Kizlaaar tek tek alintiladim ama olmadi niye bilmiyorum kusuruma bakmayin herkese cok cok teşekkür ederim cinarin tepkisini sormussunuz ben o ilk gördüğü anda yoktum esime sordum saskin saskin bakmis öylece :) yanimizdaydi hep zaten eslik etti bize bugun opmek istedi bi kac kez opturduk ayagindan omzundan sirtindan :) annnneeee bebis uyuyoooo dandiiin diyo :) anneeee bebis agliyor diyor uzgun bir sekilde :) arada tehlikeli de olmuyor değil bi ara yuregimize indirdi bebegi emziriyordum şak diye nasil becerdiyse yatagin sırt kismini dumduz yaptı kendide korktu bizde korktuk sukur hi birimize birsey olmadi :) asil maceramiz evde basliyor :) Tzadkiel Allah bagislasin yavrunu bal gibi deniz oglan masallah :)

Canım ben hiçbir kimyasal deterjan kullanmadım herşeyi tencereye koydum kaynattım 10 dakika. Sonra hepsini temiz bir bezin üzerine süzdürüp kuruttum

Cnmmm yeni gordum dogurmussun çok şükür Allah im analı babalı buyutsun hep iyi gunlerini göstersin yavrularinin :))) benim yerime kokla prensesi cinarida çook öptüm

Benimde sezaryen canım dönmüştü bebiş yeniden ters dönmüş hatta yan gibi duruyo, catı darlığı da var oyüzden sezaryene karar verildi. 20 ağustos doğum tarihimiz, tabi beklerse ozamana kadar.

Benimde bebiş ters . Normal doğumu çok istememe rağmen Doktor sezeryan diyor. O yüzden çatı muayenesi bile yapmadı. Sizinde Bayram'dan 1 gün önce sanırım. Ufaklık Sağlıcakla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…