2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım çok şükür saglıkla almıssın kuzunu kucagına. Darısı basımıza

Belim geceden beri cok ağrıyor 4 5 defa bel agrisina kalktim resmn. Cokk afedersnz ki utanarak söylüyorum dun Esimle ne agri n bisey hoppp adam bile sasrdi :) dedim zaten acilma vardı iyice acilma oldu galiba. Şuan acayip tirsiyorum doğumdan... Yarin kontrole gidixen acilma varsa doktor sanci verir galiba 39 buyun bitiyor. Bebeğime kavusayimda hem sevinc hem korku var şuan...

Gözün aydin cnm rabbim analı babalı hyrli evlat etsn ins

Ne zamandır doğru durust girip okuyamıyorum doğum yapanlar gözünüz sydın allah annalı babalı buyutsun bu gün doğuma girecekler saglıkla kavuşun.
bekleyenlerde hayırlı zamanda nasıp etsin.
Biz dün cıkdık hastaneden annemlerdeyim kızım eve geldiğmizden beri cok uyuyor fazla emiyor. Annemde uyandırmama izin vermiyor, bende gizlice uyandırmaya calışıyorum uyanmıyor zar zor uyurken emzirdim az önce, ama cok uzun sıre emedi gohuslerım şişdi dünden bu güne ağrı yapdı biraz, sağmak için makinede alamadım hala cok az elimle sagdım ılk süt diye cok sağıp atmayada kıyamadım.
Goğus ucumda yara oldu sihirli bir formul bulanınız oldumu bunun için?

Bide 87 kg ila hastaneye gitmişdi sadıce 6 kılo gitmiş 81 ila kaldım cok kotu gözüküyorum,
Korsede takdım ama cok sıkmadım göbeğmi toparladı sankıbiraz.

Annen biraz daha kalamazmi canim cok zor olur 2 cocukla. Allah kolaylik versin canim

Öp yerime o sari oglani Allah anali babali büyütsün canim gözünüz aydin.

Ebe bana giusg ucun yara olursa tahinin yağini sur demsti. Dene istersen ins geçer

Canim benimde ilk zamanlar gogsum yara oldu emzirme yastigi buldum oglum simdi cok rahat emiyor ve dogru emzirme pozisyonlariyla. İnternetten arastir dene faydasini göreceksin

Dogum yapan annisler bi sorum var,bebeginizin altını sadece kaka yapinca mi aliyorsunuz yoksa çiş yapinca da aliyor musunuz? Hani bir kere çiş yapsa dahi alinmasi gerekiyor mu
Canım öyle bir durumla karşılaşmadım her emmede patırtı gürültüyle bez dolduruyor benimki. Sanırım mide dolunca alttan çıkarması kolayına geliyor 2 saatte bir değiştirmek gerekiyor öyle olunca. Sabaha karşı sadece değişmiyorum uykulu oluyorum. Ortalama günde 9-10 bez çıkarıyor

canım hamileyken hiç dökülmüyo benim ama lohusayken çok dökülürdü şuan daha başlamadı çocuk bi 2-3 aylıkken çok dökülüyodu galiba önlemek için tavsiyelere ben de açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…