2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ONTK canım dikişlerini okudum geçmiş olsun canım inşallah geçer antibiyotikle. Doğumdan sonra antibiyotik vermişlermiydi? Bende şişlik yok ama tuz dökülmüş gibi acıyor. Dinlenemedim ki hiç ben de ona bağlıyorum. Sen de dinlenmedin sanırım

Peki bu durumda normal Doğum yapma şansım olur mu acaba suni sancı başlarız dediler ama bi doktor daha gördükten sonra karar vericeklermiş
olur canım belkide doğurmuşsundur hatta ama bana doktorun söylediği rahim erken haftalarda olgunlaşmamış olduğu için açılma daha zor olucak demişti

Bebegin huyuna gore ama tuvalete gidemedigim günler oldu birakki bez yikayalim daha pratik şeyler lazim
Ben piyasadan buldugum huggiesleri almaaya calisiyorum elimde kalmadan bakalim ne kadar bulabilicem

Yok canim daha baslamadik. 15 den sonra dediler ama piyasadaki d vit leri vermek istemiyorum. Iclerinde butilhidroksianisol yardimci madde var ve kanserojen deniyor. Kararsizim
Bnde istemedim ama d vit.birzda mecburi.saglik ocagi devit 3 veriyor gnlde.bzm cocuk doktorumuz pr.d 600 multivitamin verdi cok karsrsz kaldm ama basladim..gerci tadı limon gbi yavrum geri cikariyor yutmuyor napıcaz bilmem

Canim benimde ilk zamanlar gogsum yara oldu emzirme yastigi buldum oglum simdi cok rahat emiyor ve dogru emzirme pozisyonlariyla. İnternetten arastir dene faydasini göreceksin
Sagol canım emzirmeyle allakalı bu göğus yarası bunu biliyorum ama emsinde nasıl emerse emsin diyorum bazen

Dogumdan sonra antibiyotik agri kesici verdilerde canim ben 1 haftadan sonra biraktim iyiyim diye bide ayaklandim hemen ve sizlamaya basladi sonra sisti dinlenemedim hic. Simdi tekrardan basladim insallah gecer hala duruyo sislik ama antibiyotik agri kesiciyle agrim yok en azindan. Cok saol bitanem sende dikkat et ve surekli aynadan dikislerine bak kirmizi olursa doktora git hemen yada sislik hissedersen.

Merhaba kızlar benim doğuma bugünü saymazsam 3gun kaldı bez alicam ama Prima ve sleepyde göbek bağı oyuntulu bulamadım acaba bu markalarda yokmu benmi bulamadım birde bez tavsiyeniz varmı acaba doğum yapanlar hangi bez kullanıyorlar

Biz ilk günden beri prima kullanıyoruz memnunuz

Rabbim oglušunu korusun anali babali ve saglikli büyúsún canim hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…