2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu pusetlerin altina birsy koymaya gerek var mi yastik gibi ince birsey mesela.yoksa direkt mi koyucaz bebisi..anne karnı pozisyonu gibi oldgu icin gomulup gidiyorlar seviyorlar.bna nedense buklum buklum biyerleri ağrıyacak gibi gliyor..arkdsn biri direkt yatir dedi.siz ne dsnuyrsnz

Ben ince içinde elyaf olan minder gibi diktim ama cok ince canim

Sagol canım emzirmeyle allakalı bu göğus yarası bunu biliyorum ama emsinde nasıl emerse emsin diyorum bazen
Bende oyle dedim canim yeterki emsinde ben raziyim dedim sonra doktor bosuna aci cekiyorsun cocukta beslenemiyo demisti. Gogus uclarini tam tutamadiklari icin ememedikleri icin yara oluyormus

sende òyle dikebilirsin benim kizce rahat etti

Merhaba kizlar, umarim herkez iyidir. Benim bugun hamile olarak gecirecegim son gunum, yarin sezeryan ile oglusumi kucagima alicam, insallah hersey yolunda gider. Hafif bir korku var icimde, spinal nasil gecicek diye.
Korkma canim ilk dogumum genel anestezi ile oldu korktugum icin 2. De spinal oldum ancak korkulacak hic bisey yok cokda memnun kaldim arada olan bas agrilari disinda oda dinlenince gozumu kapauonca geciyor. Simdiden hayirli olsun bebegin saglikla al kucagina insallah

Cok tesekkur ederim canim, insallah benim de rahat gecer

Arkadaşlar benim cumartesi kontrolum var o gün tam 37 haftalık oluyor doktor çatı muayenesi yapar mı sizce

Bambo nature tek kullanımlığın organiği. Onu dışarı çıkarken gerek duyduğumda kullanmam için almış kardeşim diğeri elde yıkanacak. Bir başlayacağım artık dayanabildiğim kadarıyla gidecek. Ben de hazır bez istemiyordum, haklarında zararlı diye okuyordum, içime sinmiyordu, organik hazır bez alsam diyordum ama kardeşim iş çıkardı bana, şimdi biraz zor görünüyor gözüme yıkaması inşallah çok zor olmaz.

Dogum yapan annisler bi sorum var,bebeginizin altını sadece kaka yapinca mi aliyorsunuz yoksa çiş yapinca da aliyor musunuz? Hani bir kere çiş yapsa dahi alinmasi gerekiyor mu
Çiş yapınca da alıyorsun canım az bişey yaptıgında birşey olmuyor da çok yapınca zaten bezden anlıyorsun ve zaten belirli süre zarfında değiştirmen lazım altını çok doldurmasa bile açman lazm hem hava alması için hemde bir bezi takıp dolmadı dursun diye bırakırsan pişik olur. Ben öyle biliyorum çocuğum yok ama kardeşime bakarken öyle yapıyoduk

ben yumuşak alt alçma koyuyorum canım o kadar kambur durunca içime sinmiyo

ay bravo canım niyetlenmen yeter

Ahmet Alp oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…