2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aklım hep burada ama Doğum yapan anneleri çok iyi anladım, elime telefonu alamıyorum bile . Biz çok şükür iyiyiz güzel dilekleriniz düşünceleriniz için hepinizden Allah razı olsun. İnşallah taburcu oluyoruz şimdi, yeni bir hayat bizi bekliyor:)
Doğum yapan tüm arkadaşlarım ve bebekleri iyidir inşallah, Allah onları bağışlasın :)

Cok cok gecmis olsun canim insallah iyisindir artik normal mi olmuştu dogum
Sezeryan oldu canım, uterin atoni denen rahmin kasılarak kendini toparlaması gerekirken gevşek kaldığı ve kanamaya neden olduğu durum gelişti maalesef ama şükürler olsun iyiyim çok teşekkürler

Göbek bağı oyuntulu almak şart değil demişlerdi sadece ön tarafını bağlarken göbeğe gelemsin diye katlarsın biraz.

Arkadaşlar benim cumartesi kontrolum var o gün tam 37 haftalık oluyor doktor çatı muayenesi yapar mı sizce
Doktorum 37+0 da yani 38e girdiğimde yapmıştı. Sen 37ye giriyor musun dolduruyor musun? Gerçi doktordan doktora da fark edebilir ama yapma ihtimali var bence, hazırlığını yap

Doktorum 37+0 da yani 38e girdiğimde yapmıştı. Sen 37ye giriyor musun dolduruyor musun? Gerçi doktordan doktora da fark edebilir ama yapma ihtimali var bence, hazırlığını yap
37 doluyor şu an 36+5 haftalık hamileyim cumartesi tam 37 haftalık olucak o zaman yapar galiba :/ bende önümüzdeki hafta kuaföre gitmeyi dusunuyodum iyice çıksın tuyler diye kızda öyle demişti iyice çıksınlar öyle gel daha temiz olur doğuma temiz gidersin demişti ama sanırım haftaya bırakamıycam

Sezeryan oldu canım, uterin atoni denen rahmin kasılarak kendini toparlaması gerekirken gevşek kaldığı ve kanamaya neden olduğu durum gelişti maalesef ama şükürler olsun iyiyim çok teşekkürler
Geçmiş olsun canım ve gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Bugun gidip bi bakayim canim alayim benim oglan nasil beceriyosa eldivenleri atiyo
Canim kesemezsen bebek corabini ters cevirip eline gecirebilirsin hayat kurtarici :))) icinde ip falan olur diye ters cevirmeni tavsiye ediyorum ayagina bile ben ters giydiriyorum bir sure olasi ip dolanmalarinin onune gecmek icin.

interiorarchitect canım çok şükür kavuşmuşsun prensesine allah analı babalı büyütsün nasılsınız tez zamanda toparlanırsın inş
Canim benim Allah razi olsun sukur kavustuk yavrumla. Iyiyiz sukurler olsun 10 dk oldu eve gectik bakalim cinarla ne maceralar yasicaz :) siz ne alemdesiniz kuzucuklar nasillar

Benim de öyle oldu, uzasınlar diye bakıyorum şimdi ama bu aralar başlarsa doğum gözüm görmeden jilet yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…