2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerin doğduktan sonra rutin kontrolleri kaçıncı günler oluyor? 3 sene önce Doğum yaptım sözde ama hatırlamıyorum hiç. Antalya’da Doğum yapacağım eğer 3. Gün falan oluyorsa hiç eve geri gelmeyelim orda kalalım

Benim de 9 gunum kaldi buraya yazmaya cok cekindim ama sende gorunce yazayim.dedim :) sancim agrim yok ama dun geceden beri 3 kere buyuk abdesimi yaptim hurma yedim ondan mi acaba

Tamam canım pişik kremi de ekliyeyim teşekkür ederim

Çok güzel düsünmüşsün valla daha iyi olur o şekilde

Ay
AyCekirdegi canim hala dolular sagicam artik

Aynen ekstra kıyafet zıbın falan koydum sağolun çok yardımcı oldunuz bana

Kizlarrrr uykusuzum cok kotu bu yaramaz mahvetti bugun beni
Dün geceyi bende hareketli geçirdim. Karnı tok ama uyumuyordu. Çok zor uyuttum. Annem ile eşimi dışarı gönderdim. Bebek ile yalnızız şimdi birde. Gaz çıkarmada çok iyi değilim. Tecrübeli ellerde daha rahat tabi oğlum bey... gittiler yarım saat sonra çığlık çığlığa yıktı ortalığı. Benim kararım değildi. Allahım bu zamana nasip etti ama genç anne olmak lazımmış. Gücüm az sanırım. Dün en son kendimi şöyle telkin ediyordum. Çalışırken üstüne, müşterine nasıl hiç bir şey belli etmeden gereğini yapıyorsun, içinden gelmese de gülümsüyor, canın o an o işi yapmak istemese de yapıyorsun. Dedim bu da BEBEĞİN can parçan alışacaksın :) BAKALIM...

Alisirsin canim merak etme ilk bebegin olunca biraz zor bide minik olunca sen yapamiyorsun benim 2. Bebek ama yinede adapte olmak zor oluyor. 15. Gun ilk bebegimde yalniz kaldim oyle yada boyle yapiliyor iyi olmasada bi zarar vermedikce buyuyp gidecek hic korkma. Gece benim yaramazda uyumadi cunku gunduz uyuyor gece de uyaniyor etrafina bakmak istiyor bide uzun uzunda emiyor ac kaldigini hic sanmiyorum ama bebek iste sen uyu bende uyuyayim diyemiyorsun

Benim de 9 gunum kaldi buraya yazmaya cok cekindim ama sende gorunce yazayim.dedim :) sancim agrim yok ama dun geceden beri 3 kere buyuk abdesimi yaptim hurma yedim ondan mi acaba
Hurma doğumu başlatır diyorlar canım bide ben ilk aylarda kabızken hep hurma yerdim iki tanesi bile çok fayda ederdi hemen o yüzden ya bagırsaklarına yada Doğumun başlamasına iyi gelmiştir muhtemelen ama ikiside iyi bişey çünkü bagırsak hareketleri rahim kasılmalarını tetiklermiş doktor o yüzden Doğumdan önce lavman yaparız biz demişti doğal lavman olabilir hurma :)

Ben bilmiyorum canım sağlık ocağından 4. Veya 5. Gün gelin diye aradı ebemiz

Canim hastaneden 3. Gun cagirdilar bende ilcedeyim ama benimde 1. Hafta kontrolum vardi ikisini birlestirdim normal dogum mu uapacaksin sezaryen mi senin kontrolunde olacaksa bebekte iyi olursa birlestir derim

P Poouh doguramadin bi yavrum ya hamileyken gunler gecmiyor seni anliyorum ama bugun 8. Gunumuz gecti bile.sukurler.olsun darisi sana insallah
Aynen kuzum valla hepiniz Başka muhabbetlere geçtiniz biz kaldık hala gebe aldım hamilelikten hevesimi sonuna kadar :)

Sizin nazariniz degmez kuzu ondan yazdim hem belki gercekten cekirdekten olduysa sütü az olanlar faydalansin dedim
Bize soyle anladm cnmm. Smdi sana sorarlar sutun nasil yetiyormus die. Soyleme die dedim sutum yok de yetmiyor emmiyor de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…