2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasılsınız topikte doğurmayan kaldımı kimler var acaba hayırlısıyla onlarda alsın kucaklarına inşallah
Ben muhabbetlere çok katilamasamda sürekli okuyorum topiği 39+2 deyim beklemedeyim ilk bebeğini tamda bu haftada dogurmustum bunda da aynısı olacak diye bekledim ama yok ilki erkekti şimdi kızımı bekliyorum inşallah beni fazla bekletmeden suni sancı ve sezeryana bırakmadan sağsalim gelir bebeğine kavuşan herkesin gözü aydın bekleyenlere de acil kavusmalar diliyorum

İlk 2 gun bebege genel olarak sadece ben baktim, hic uyuyamamadim. ustelik dogumdan onceki gunden beri uykusuzdum. Sutum gelmeyince bebek 2 gunde dogum kilosundan 400 gram kaybetmis, ebeler bizimle konustu. Siki bir program yaptilar,3 gun boyunca ben emziriyor arkasindan sut sagiyordum esim de benim sagdigimla ebelerin verdigi ek sutleri siringayla bebege iciriyordu. tabi arada altini ac, bakimlar, bebegi tartiya gotur, ne kadar yedigini olc vb hesaplar kitaplar. Biz de genc sayilmayiz (33) esimle ama su sonuca vardik, yenidoganlarin her hareketi bir sirinlik pozu sanki ve bu pozlar sayesinde kendilerine baktiriyorlar
Canım hayırlı ugurlu olsun
Sancın baslamadan önceki bir iki günde değişik belirtiler yaşadın mı?
Teşekkürler. Sancidan 5 gun once bi akinti hissetmistim, bakinca beyaz/saydam arasi mukuslu cok az bir akintiydi. O zaman kan olmadigi icin anlamamisim, aslinda rahim agzini tutan mukusmus ( nisan gelmesi). O gelince acilma basliyor sanirim cunku 38. hafta muayenesinde 1 cm aciklik var ama rahim agzi uzun demislerdi.

Korkma canım sonda yapıyor hissizlik
Dr. un dediği sık bırak hareketini yap kaslar eski gücüne kavuşsun
Hemen geçer inşallah
İnşallah canım. Valla bir doyasıya sevincimi yaşayamadım. En kötüsü bu olsun tabi yapacak bişi yok. Sen ne yaptın doğurdun mu? Kaç gündür kim ne yaptı ne etti okuyamıyorum. Önceden girerdim okurdum herbirinizi. Bunlar gelince başıma okuyamadım kimseyi. Tebrik edemediklerim vardır.

Hadi hayırlısıyla sizlerinde az kalmış

Perşembe günü inşallah
Bitiyor bizim de az kaldı
Bakalım biz neler yaşayacağız
Hayırlısıyla sağlıkla atlatırız inşallah

Perşembe günü inşallah
Bitiyor bizim de az kaldı
Bakalım biz neler yaşayacağız
Hayırlısıyla sağlıkla atlatırız inşallah
SeZeryan olacak değil mi? Oda güzel ya. Şimdiki aklım olsa heralde bende sezeryan olurdum ne bileyim. Güzel seylere odaklan hersey güzel olacak zaten..

Sen yinede ogluşun için moralini iyi tut canim hersey dúzelecek inşallah allahin izniyle sút icin bol su hurma rezene ve humananin emziren anneler icin cayi var dene istersen
Humana çayı aldım içiyorum canım. İnşallah iyi gelir. İyi olmaya çalişiyorum. Herşey onun için. Sen nasılsın nasıl gidiyor

Annenin az su icmesi bebek idrarinda kana neden olabiliyormua sen en az 3 lt su icmeye calis
Idrar konusunda bende 1ay kadar idrarim geldiğini farkermiyordum sonra bi anda gecti rahat ol gececektir
Az su içmekte mi etkiliyormus yapma yaaa sen normal doğummu yaptın canım? İdrarın geldiğini bende farkedemiyorum wc kosuyorum ama ben tutamıyorum sanki kaslarım ölmüş. Çok moralim bozuk. Doktor iyi olacak diyor kasma hareketi verdi onları yapıyorum gün içinde. İnşallah geçer benimde senin nasıl gidiyor şimdi hayatın

SeZeryan olacak değil mi? Oda güzel ya. Şimdiki aklım olsa heralde bende sezeryan olurdum ne bileyim. Güzel seylere odaklan hersey güzel olacak zaten..
Evet sezaryen
Bir aksilik olmazsa tabi ki sonucu çok güzel
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, çocuk diye ağlayan nice kadınlar var Rabbim onlara da bu duyguları yaşatsın inşallah
Sen normal doğum yaptın neden sonda taktılar sana?

Teskkür ederim canım çok sağol. Söylemedi bize çocuk doktorumuz söylenmesi lazımdı aslında doğru söylüyorsun. Nasıl kötü oldum var ya. Oturdum karsısına o da masum masum uyuyor bakıp bakıp ağladım. Zaten hastanede yasadıklarımız doğumda sunyutmustu. Sonra benim idrarımı tutamamam falan üstüne bu mahvoldum. Doğal maden suyu merden alabiliriz peki bilgin var mı?

İnşallah canım. Allah isteyen herkese versin. Benimde normal yolla olmadı çok istedim ilk tedavide oldu çok şükür. Bana doğum başlamadan masada yaptılar canım. Daha doğrusu masadayken bir alet çıkardılr paketten idrarımı çıkarttılar. Sonra onuda çıkarttılar bir daha bir seye takılı kalmadım. O sırada belkide tahriş oldu idrar kesem

Ben sezeryan oldum canim dr mesane ile oynuyoruz dogum sirasinda cok normal bir anda geçecek dedi gercekten de gecti
Tutamama yasamadim ama.aglaya aglaya yaptim 3 hafta sonra gecti

Slm kızlar nasılsınız topikte doğurmayan kaldımı kimler var acaba hayırlısıyla onlarda alsın kucaklarına inşallah
Amin canım inş. Çok erken başlayınca tipikte doğumlar gaza geldim sandım ki 38. Haftada gelir 2 hafta 2 cm 1 haftadır da 3 cm el geziyorum :) yani bende kaldım vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…