2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, ben bugun sezeryan ile saat 9 da oglumu kucagima aldim. Oglum 3120g 55cm dogdu. Allaha cok sukur hersey cok iyi gitti, agrim hic olmadi, simdi biraz daha yurumeye kalkicam, insallah cok agrim olmaz.

Canım çok tebrik ederim Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.Seninde ilk bebeğin ve spinal sezeryan oldun. Sıcağı sıcağına tavsiye ediyormusun? ve doğumun kaç dakika sürdü giriş çıkış hazırlanma falan?

Bizimde oyleydi sariligi 1 hfta icinde atiyor canim bol meme ve hergun banyo demişti doktor bize.atar atar her bebiste oluyor o kacinilmaz.kilosu fena degil sen kucuk bebek unuttugundandir..ayaklrini gidikla cenesine dokun.her defasinda altini ac emzirmeden o zmn biraz canlaniyorlar..

Annenin az su icmesi bebek idrarinda kana neden olabiliyormua sen en az 3 lt su icmeye calis
Idrar konusunda bende 1ay kadar idrarim geldiğini farkermiyordum sonra bi anda gecti rahat ol gececektir

Kizlar bu bebisin gazi olayı hakkında bilmek istedigim birsey vsr.her emmeden sonra gazini çıkarmak sart mi.benim bebe uyaniveriyor gazini cikarayim derken ki cikaramiyrm da. sonra tekrar basa dönüyoruz memeyi ver uyusun diye ugras fln derkn uykusu bölünüyor.kaka yparkn fln atiyor gazını aslinda.bu gaz konusunda fikirler neler.

Canım ben 5 takım almıştım , 3 tanesini kullandık ,bir gece kaldık ama kakasını falan tam hastaneden çıkarken yaptı . Oradan da veriyorlarsa yeter muhtemelen ama sadece 3 takım yetmeyebilir

bunu ben de merak ediyorum hangisiymiş, ilkinde cok cekmiştim malum. yine lansinoh aldım ama belki daha etki eder...

Medela Purelan

Doğumda sonda takıldı mı?
Takıldıysa yapıyor bu hissizliği
Geçecek panik yapma

İnşallah bu sefer hiç hiç olmaz

Amin inşallah
Kimsenin olmasın umarım
Beyne vuruyor meme acısı..

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Panik yapma o çocuk ordan çıkacak bir şekilde
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben oglusu kucağıma aldım darısı bekleyenlere

Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah

Su iciyorumda hosaf cok degil onuda artturayim

Her çocukta farklı besin süt yaptı ben de
Helva,hurma,bol su
Süt damlalarından alıp deneyebilirsin
Son doğumumda hazır market kekleri var ya o çok süt yapmıştı
Süt çayı içebilirsin
Bir de stres yok
Sıcak kompres yap göğüslerine
Bazısının hemen sütü geliyor ,ben de 3. gün tam olarak geliyor başta damla damla geliyor banyo yapıyorum biraz daha artıyor.
Bebek güçsüz emiyorsa pompa da deneyebilirsin
Masaj moduyla masaj yapabilirsin

Çekirdek sut yapar mi hic duydun mi canim
Sut doldu agridan uyuyamadim uyuyan cocugu kaldırdim biraz emdi oda annesinin isine yarauacak ya Uyanmadi sagdim artik
Sayet dene derim basbelasiyim ben sutu sizanlari kıskanıyordum bu gece ilk defa akti sütüm sasirdim
Cekirdek dene bakalim bende denicem
Gece sut uretimi daha cok olurmuş aksam yemistim ondan mi oldu ayyy bilemedim.kizlar şaşkınım hala emziriyom 2 den beri

Perşembe doğuma gidiyorum
Çantaya bir paket çekirdek de atayım
Ay çekirdeği mi kabak çekirdeği mi yedin?
Hiç denememiştim ben de denerim
Herkeste herşey aynı etkiyi yapmıyor bence
Mesela bulgur süt yaparmış ben de hiç yapmadı
Hazır kek yemem normalde biri hastaneye getirmişti bir parça soktular ağzıma sütün çeker diye gerçekten çok süt yaptı.
Bence az az her besinden denemek lazım
Yanında da bol bol su
Gece 2 den beri Atlas memende mi
Allah yardımcın olsun

Saol canim deneyeyim hepsini insallah gelir

Aaa cok degisik degilmi cekirdek hic duymamistim :) bende biraz yiyeyim saol canim bol bol sutlerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…