2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah en az dört mesajla uyanıyorım gece rüyamda gördüm doğurdun mu diye ama yok yani napalım bide daha önce aramayıp sormayıp şimdi günübirlik mesaj atanlar var agrım tutsa sanki ilk ona yazıcam gibi sürekli kontrol ediyorlar bu doğurmadın mı tayfası çok sıkıcı gerçekten çekilmezler yani

Dönüp dicenki dogurcamda bn icimde tutuyorum cnm oyle istiyor bu insanlar bi alem yaa gerckden

Dönüp dicenki dogurcamda bn icimde tutuyorum cnm oyle istiyor bu insanlar bi alem yaa gerckden
Şimdi pazartesi müdahale edecekler ya bide ona laf edecek tayfa var kvde de dahil daha söyleyemedim sırf çenelerinden yorulduğum için bekleyecekmişim daha nereye bekleyim doktor gidecek bayram geldi Yok eltim 42 de dogurdu bi onu söylerler sürekli bilmem ne banane ya diyecem yani eşim tabiki yumurtlamış annesine ben nasıl diycem kara kara düşünüyorum şimdi bişey Yok gibi mi davransam diye gerçekten çok doluyum bu doğurdun doğurmadın mevzusundan etraftan dolayı biliyordum ben böyle olacağını o yüzden hiç istemedim erkenden dogsun aman yeterki son haftalara kalmayayım diye

Kesinlikle Hamileyken içeriden çıkarıp sevesim vardı. Şimdi ise geri yerine koyasim var Belli bir süre hala icerideymis gibi hareket hissettim :)))
O hareketler rahmin kasılıp toparlanmasındandır canım. Geri eski haline dönmesi için kasılmalar sürermiş

Son haftalara da kalması iyi değil ki.. tatil olmasa bnm dr.da bkletirdi bir hafta ama bnde sıkıldım artık.. Konusan konussun kimse drdan daha iyi blmiyor... Zaten grmisim doğum stresine kimseyi takamm... Herkesn hamileligi bir olmuyor. 30.haftalarda da dogum olsa yine konuscaklardi bosver sen onları. Bizim istediğimiz zmn mi geliyorlar sanki..

Her ne kadar annelikte iç güdülerden çok bahsedilse de bence işin büyük kısmı anneliği öğrenmekte. Ufacık da olsalar huyları, kişilikleri var. Zamanla birbirmize alışacağız, birbirimizi idare etmeyi öğreneceğiz bebişlerimizle
İnsan karşılaştığı hemen her güçlüğün üstesinden gelebilecek durumdadır canım, zamanla yoluna koyacaksın her şeyi. İhtiyacımız olan şey sabır

Aynen öyle ama anlatamıyorsun canım en ufak ay dogsun artık Çok sıkıldım diyordum 37 38 de Yok bak sia dursun daha küçük küveze girer bak gelişmez ya bitane indiresim geliyor ağzının ortasına ne küvezi diye millet gerçekten cahilliği abartıyor bide ben konuşuyorum dert yanıyorum yani son haftamda sıcaktayım dardayım ne diyicem aman doğmasın daha fokur fokur otururum diyecek halim Yok senin benim halimi sıkıntımı anlayacak hiç durumun yok konuşuyorsun diyeceksin böylesine ay çok ağladım sinirlendim ben bu konularda valla canım bide erken dogum riski varken ağlardım ya dogarsa diye o zaman yaşama şansı çok düşüktü bide bana ağlarken aman allah yerine yenisini verir diye konuşurlardı yani varya gerçekten hiç bi hamileye tövbe yorum yapmam ben neler çektim

Ayy iyi olmuş o zaman. İnşallah bizim de iyi denk gelir.

Eğer maden suyu vereceksen internetten bak canım. Geçenlerde bir liste görmüştüm ama bulamadım bazı markalarda nitrite rastlanmış onlardan alma. Mesela ben Kızılay’ı çok severim ama onda da varmış. Beypazarı alıyorum artık.

Bebeğe içirmek için mi

Ben de aynı durumdayım canım 1 haftadır 3-4 cm açıklık var arada sancı geliyor ama şiddetlenmediği için doğum başlamıyor. Doktorum yürüyüşü arttır ki sancın başlasın artık dedi
Yürümekle olmuyor ki canım ya nereye artıyor yorgun argın geri geliyorum 5 saat falan yürüsem ozaman anca doğar sanırım sonra doğurmaya hal kalırsa tabi.

Bende artık iyice zorlanıyorum ya tuvalete gitmekten bı hal oldum alt tarafım sızlıyor sürekli. Ztonder bende bayramdan sonra olsun istiyorum. Bu cuma düğün var herkesin dilinde sakın doğurma bak cümlesi var. O kadar çok söyleyen var ki benim oğluş inat edip o gün gelirse şok olur herkes

Maşallah canım. 40 haftayı beklerse 4 kiloyu bulur gibi senin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…