2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende aynı endişeye kapıldım ve tartı aldım emzirmeden önce ve sonrasında darttım sütüm varmış rahatladım ama gaz sancısı çekiyor yavrum

İnşallah hepsi geçer gider canım üzme kendini stres yapma kendini rahatlat canım beslenmene dikkat et.

Canım benimki acillik olmamıza rağmen öyle oldu Dr heycan ve hormonlardan kaynaklanıyor normal demişti iyi güzel şeyler düşün oğlunu kucağına alacağını düşünüp kendini rahatlat ve diğer şeylerin hepsini kafandan at sadece ve sadece bebeğine odaklan demişti işede yaradı bende sende öyle yap herşey çok güzel olacak mis kokuluyu kucağına aldığında dünyalar senin olacak

Slm kızlar nasılsınız topikte doğurmayan kaldımı kimler var acaba hayırlısıyla onlarda alsın kucaklarına inşallah
Artık sıkılmış durumdayım ve gün yaklaştıkça ayrı bir stres basmaya başladı bugün 37 haftalık oldu. Bu günler nasıl gecicek diyorum hatta elimi karnıma koyup o kadar çok bekleme gel diyorum ama bı yandan da doğum korkusu sarıyor valla iyice karışık durumdayım

Mrb arkadaslar ben de aralik ayinda dogum yapacam ins esenler medipole giden var mi aranizda acaba dogum icin hangi dr tavsiye edersiniz acaba giden varsa

Geçen sene bu zamanlar hepimiz hamilelik planları yaparken acaba hamişmiyim diye heycan yapıyorduk ki kasım ayından sonra yuppiiii hamileyimm diye ben gibi çığlık atanlar sevinçten göz yaşlarını tutamayanlar illaki olmuştur. Sonrasında acaba riskli 3 ayı atlatabilecekmiyiz evhamları başladı ve daha bisürü bisürü evhamlar derken hatırlıyormusunuz kızlar mayıs annelerini takip ettik haziran temmuz derken Bebişin hareketleri azaldı eyvah suyummu geldi derken bebişlerimiz teker teker gelmeye başladı çok şükürki bu günleride gördük neredeyse gurubumuzda doğurmayan kalmadı ve şuan gazını çıkaramıyo uykusuzum sütüm yok kakasını yapamıyor evhamlarıyla bebişlerimizleyiz bu günleri görmek nasip oldu binlerce şükür. Çok güzelmiş bu günleride görmek evhamları herşeyleri çokkk güzel bu kuzucukların Allahım bizlere bağışlasın isteyen herkese bu çok güzel duyguları yaşatsın inşallah maşallah yavrucuklara

Once ve sonra ne kdr farketti?sanci nasil emdikten snra uyumuyor mu?
Benimki gündüz direniyor uyumamak İçin canım ama geceleri rahatım. Kaka yapacagı zaman aglıyor hep ve zorlanıyor çok. 80 gram kadar fark oldu canım bide dr da baktı kilo alımına göre sütün yarıyor dedi. Günde 30 ila 50 gram arası iyiymiş benim oğlan günde 40 gram falan alıyo

Aynen oyle ne gunlerdi..hepsi ayri bir heyecan bazen panik ama cok guzeldi..kokulari dunyalara deger suan kucaklarimizdalar.dogum ypmayan cok az arkadas kaldi Rabbim onlarinda yardimcisi olsun.

Benim kizda gunduz uyumuyor gece 2 saate bir uyaniyor şükür gece rahatim.ama gündüz acaba ac mi sutum yetmiyor mu yetsede doyurmuyor mu evhamlarina kapiliyorum.haftalik kntrol etsek kiloyu dogru sonuca ulasiriz sanirim..senin bebegin gunduz emsede mirildaniyor mu huysuz mu gundzleri

Benimki sadece gazı oldugunda yada kakasını yaparken huysuz canım yoksa sakin şükür oğluşum annesini üzmüyor.

Doguramayan bende varim çok bunaldim artik herkes batmaya başladı msjlar aramalar durmuyo o kadar çok sinir oluyorum ki herkese tlfnu actigim ilk lafim hayir hala dogurmadim oluyo 39+6 da gitsem hic açılma olmadan suni sancı verirler mi acaba

Kınık, akmina canım. Meme mesaisinden öpüyorum sizi

Bir de bende idrar tutamama olmadı ama çişim geldiğini olup olmadığını hissetmiyordum, ara sıra gidip kendim yapıyordum. Aklımda tutuyordum arayı çok uzatmayım diye. Geçti bir süre sonra

Evet ya, koli bitirdik ikinci koliye geçtik

Amin canım inş. Çok erken başlayınca tipikte doğumlar gaza geldim sandım ki 38. Haftada gelir 2 hafta 2 cm 1 haftadır da 3 cm el geziyorum :) yani bende kaldım vesselam
Ben de aynı durumdayım canım 1 haftadır 3-4 cm açıklık var arada sancı geliyor ama şiddetlenmediği için doğum başlamıyor. Doktorum yürüyüşü arttır ki sancın başlasın artık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…