2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen sene Ağustos ayında bebeğin kalbi durduğu için 7 Ağustos günü kürtaj olmuştum çok kötü günlerdi benim için ve üç gün sonra karın agırsıyla doktora gitmiştim içeride parça kaldığını öğrendim doğum sancısı gibi sancı çekmiştim parça düşürmek için iyi bir doktor buldum tekrar kürtaj olmama gerek kalmadı ilaçlarla evde düşürdüm rahim temizlendi lohusa gibi 40 gün kanama çektim Ekim'de toparladım doktor üç ay hamile kalma dedi ama ben korunmadım Aralık'ta hamile oldugumu öğrendim çok sevinemedim çünkü tekrar düşük olurmu korkusu sardı esimde ilk öğrenince sevinemedi oda dedi heveslenmeyelim bişey olursa yıkılırız dedi zaten heveslenemedik bi akşam kanamam oldu doktora gittik düşük tehlikesi olduğunu öğrendik dört ay dolana kadar yattım 6 aylık olana kadar ben diken üstündeydim hamile olduğum için çok mutlu olamıyodum çünkü hep korku vardı içimde ama şimdi gun sayıyorum kucağıma almak için hala rüya gibi geliyor Allah'a binlerce kez şükürler olsun

Humana çayı aldım içiyorum canım. İnşallah iyi gelir. İyi olmaya çalişiyorum. Herşey onun için. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben iyiyim canin bebisde iyi bu bikac gùn memeyi 15 20 dakika emito birakiyo acaba doyuyomu diye düsûeden edemiyorum sali kontrolümûz var bakalim ne olacak sonuc

Seninle hikayemiz aynı canim bende geçen yıl 5 temmuzda 8 haftalik kalp atışı olmadi leke geldi kürtaj oldum şuan 37 +0 aynıyız ben hala tedirginim acaba birşey olurmu diye hayırlısıyla bir dogsalardi

Herseyde vardır bir hayır canım bende geçen sene temmuz 21 de bebeğimi kötü bir şekilde kaybettim çor zor günler yasadım piskolojik destek aldım kendimi tamamen bıraktığım bir anda hamile olduğumu öğrendim her agrıya acaba demeyle geçti hamileliğim ve çok şükür 26 temmuzda oğlumu kucağıma aldım ve rüya değilmiş dedim misss kokusunu doya doya içime çektim. Oğlumu bi an olsun gözümün önünden ayırmıyorum koklayıp duruyorum. Allah sanada bu güzel duyguyu tattırsın inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Çok güzel birşeymiş annelik Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ben sürekli uyuyorum ya halsizim . Onceden sese fln kalkrdm smdi ölü gibi yatıyorum gecede uyuyorum aslinda gun icinde de uyuyorum. Tek bn mi böyleyim onceden derdik bu gebelik belirtisi fln mi smdi de bu doğum belirtisi mi

Bide lohusa annisler bisey sormak istiyorum sanki depresyonda gibyim hep eşime bana bisey olacak gibi hissediyorum hiç biseyun altindan çıkamayacak gibiyim sizdede oluyor mu annem gitti o yüzden midir
İlk bebeğinmi canım? Ben ilkinde anneme bakıp sen beni ne zorlukla dünyaya getirmiş büyütmüşsün diye ağlardım, bebek gaz sancısı çekerken ölmek istiyordum ona yardım edemediğim için. Şimdi" eninde sonunda o gaz ordan çıkacak zaten "modundayım.

Benım de Allah ın izniyle son 3 günüm ama ara sıra öyle agrılarım oluyo ki acaba dıyorm. Kac gündür evden dışarı cıkmamıstm bu aksam markete gittik eşimle şöyle bi baktım karnım baya yukarıda stres olmaya gerek yok dedşm

B Busbebek06 canım ilkınde ben de öyleydim. Bundan sonra hep böyle mi olacak dedim. Hic cocuk olmadan da aile olunmaz mı dedim töbe töbe lohusa kafası cok sacma düşünceler içindeydim asla tam mutlu tam rahat olamıyodum ama sonra gecıyo Allah ın iznyle

Bunları düşünuyorm bi yandan ne gerek vardı dıyorm, 5. Gün sarılık oldu hastanede yattı yogun bakım kapısında bekledim hastane koltklarında sabahladım eve geldim besiğin oldgu tarafta uyuyamadım

Lohusalık değişik bir durum

Rabbim evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin her zaman saglıklı huzurlu olsunlar insallah bizle beraber

Kizlar bu benim kızçe şimdi memeyi tek gògüs 20 dk emiyo kuvvetli emiyo sút gidiyo sonra bi uyuyo 2 yada 3 saat hiç aglamiyo kaka ve çiş yapışıda iyi ama nedense sanki bana doymuyormuş gibi geliyo doguncada bitmiyormuş evhamlar birde ben onu kendi uyanmadan uyandirirsam inat kizçem emmiyo ben neyapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…