- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.541
Gecmis olsun canim,internette odem icin ayaklarinizi tuzlu suya koyabilirsiniz yaziyordu.ne derece dogru bilmiyorum.bu odemleri doktora bi danis istersen.kacinci haftada basladi ödem?ben 34 oldum Allahin izniyle ama ödem olusmadi.tabi sıfır tuzla besleniyorum belki ondan mi bilmiyorum.bol su da iciyorum.acaba ayakta fazla mi duruyorsun?Kızlar benim bacaklar ayaklar sis olduğu için ödem yaptı bileklerim falan ayakta durdugumda yurudugumde iş yaptığımda dizlerim bileklerım sızlıyor özellikte oturup kalkarken dizlerim çok sızlıyor doğumdan sonra geçer dimi çünkü nerdeyse iki aydır comelemiyorum dizlerimi kıramıyorum çok fena canımı yakıyor
Temizleme pamuguyla siliyorum ben kizimda islak mendil kullanmiyorum canim yukardan asagi dogru siliyorum yani ònce çiş yerini sonra irdan aşagiyi kaka tarafini canimFtm41 fatma kuzum kızının altini temizleme pamugu ile mi siliyorsun yoksa islak mendille mi? Nasil temizliyorsun kakasini yukaridan asagi dogru mu siliyorsun
Ben 12 li paket uni baby islak mendil almistim keske almasaydim napcam simdi ben onlariT
Temizleme pamuguyla siliyorum ben kizimda islak mendil kullanmiyorum canim yukardan asagi dogru siliyorum yani ònce çiş yerini sonra irdan aşagiyi kaka tarafini canim
Ben 12 li paket uni baby islak mendil almistim keske almasaydim napcam simdi ben onlari
Oyle yapayim bari canim.yada 5 6 aylik oldugunda falan kullanirimKendin yada evde kullanirsin bende molfiksin 3 paketini almistim duruyo onlar ilerde olursa kullanirim belki
Evdeysen dusa gir sicak suyla masaj yap goguslerine ve suyun altinda tarakla goguslerini asagiya dogru tarama hareketi yap cok faydasi oluyor. Burde ilk bir iki gun su gibidir sutun kolostrum hozle gorulmedigi icin sutun yok sanarsin ama bebek cektikce gelir ona endise etme.Emziren anneler bu kervana girdim acil yardımınıza ihtiyacım var, sütüm hala gelmedi bol bol sıvı tükettim manuel pompayla çekiyorum ama gelmiyo, göğüs uçlarım da Yok denecek kadar az kızım ememiyo ne yapıcam sütümün gelmesi için
Benim 33 de falan başladı davul gibi şişti ayaklar sonra bacaklarım şişti doktor normal hamilelikten dedi kilolu biride değilim gün içinde ayaklarımı uzatıyorum ama tabi evde iş oluyor yemek yapıyorum falan ayakta duruyorum onun dışında uzatıyorum ayaklarımı suyuda bol bol iciyorum meyve falanda yiyorum yaz olduğu için karpuz falanda yiyorum ama oluyor yinedeGecmis olsun canim,internette odem icin ayaklarinizi tuzlu suya koyabilirsiniz yaziyordu.ne derece dogru bilmiyorum.bu odemleri doktora bi danis istersen.kacinci haftada basladi ödem?ben 34 oldum Allahin izniyle ama ödem olusmadi.tabi sıfır tuzla besleniyorum belki ondan mi bilmiyorum.bol su da iciyorum.acaba ayakta fazla mi duruyorsun?
Evdeysen dusa gir sicak suyla masaj yap goguslerine ve suyun altinda tarakla goguslerini asagiya dogru tarama hareketi yap cok faydasi oluyor. Burde ilk bir iki gun su gibidir sutun kolostrum hozle gorulmedigi icin sutun yok sanarsin ama bebek cektikce gelir ona endise etme.
Neden öyle diyorsun ben kullanıyorum çok mennunum. Bir zararı mı varmış?Oy yerim onu ben :)) ince olan alt degisme ortusunden bende aldim 1 paket.1 pakette pofuduk olandan aldim.1 paket temizleme pamugu almistim bitane daha alayim bari.12 li yenidogan islak mendil almistim uni babyden.keske almasaydim diyorum suan
Ben bunu hemsireye sormustum,herkeste muhakkak oluyor mu bu odem diye.oda evet herkeste oluyor olmayan nadir insan var falan diyordu.onun icinde sifir tuz tuketenler falan diyodu.bende hareketsiz bi yasam oldugundan da olmamis olabilir.devamli yatıyorum.yani gun icinde cok ayakta duruyosan aktifsen normal canim.zaten şunun surasinda doguma ne kaldi.dogumdan sonra gecer bence.tuz da tuketmeBenim 33 de falan başladı davul gibi şişti ayaklar sonra bacaklarım şişti doktor normal hamilelikten dedi kilolu biride değilim gün içinde ayaklarımı uzatıyorum ama tabi evde iş oluyor yemek yapıyorum falan ayakta duruyorum onun dışında uzatıyorum ayaklarımı suyuda bol bol iciyorum meyve falanda yiyorum yaz olduğu için karpuz falanda yiyorum ama oluyor yinede
Pisik olma ihtimali varmis aldiktan sonra bakmak aklima geldi benimde.yani pamugu islatip silmek daha iyiymis.sende mi uni baby kullaniyorsun?pisik yapmadi mi hic canimNeden öyle diyorsun ben kullanıyorum çok mennunum. Bir zararı mı varmış?
Haa diyince gecmiyor canim dogum yapali 11 gun oldu daha yeni ayaklarimdaki odem biraz azaldi parmaklarimdaki uyusukluk gecmediKızlar benim bacaklar ayaklar sis olduğu için ödem yaptı bileklerim falan ayakta durdugumda yurudugumde iş yaptığımda dizlerim bileklerım sızlıyor özellikte oturup kalkarken dizlerim çok sızlıyor doğumdan sonra geçer dimi çünkü nerdeyse iki aydır comelemiyorum dizlerimi kıramıyorum çok fena canımı yakıyor
Bazen uzagındaki daha bir yakının oluveriyor. Bu da ayrı bir canını sıkıyor insanın. Benimde annem bazen böyle şeyler yapabiliyor mesela. Kimseyi istemşyorum ben artık insan en sonunda yanlız aslında. Kimseden fayda yok. Oğlum ve ben yeteriz diyorum. Allah bana sağlık versin yeter@bulasiksuyu ne kadar cikismis olabilirsin ki. Hakkaten anneler de lohusaligi hatirliyor bence de.
Benim bu surecte hep kv yanimdaydi. Kv diyorki lohusa evde yalniz kalmasin iyi degil. Kadin beni hic birakmadi Allah var. Bi gun ogleden sonra annem bahceden gelmisti dedi ki sen gelki ben de anneme gideyim. Annesi kriz gecirmisti kadinin. Annem bahceden gelmis ordan gitmis ablamin kv sine orda oturmus cay iciyorlar kek pasta yiyorlar. Aradim dedim hadi gelmiyor musun kv seni bekliyor. Dedi beni niye bekliyor gitsin. Dedim benim yalniz kalmami istemiyor o yuzden seni bekliyor. Ne dese begenirsiniz.. niye sen cocuk musun tek kal nolacak. Of anne dedim. Of tamam of diye cikisti bana. Ona of dedim diye ben kötü oldum, kendimi buyuguyle konusmasini bilmeyen kotu evlat gibi hissettirdi bana. Sonra geldi gec de olsa, kv giderken dedi ki aksama yemek yok bir seyler yaparsin. Pasta börek yemis hanim ac mi ki. Birden yorgun olasi geldi, ogluma da dolapta kalan 2 gunluk mercimek corbasini icirdi. Aksama baska yemek yok bunu iceceksin dediginde yemek yapmaya niyeti olmadigini anladim. Esimi aradim yemek getirmesini istedim. Hic getirmesin yemek yapariz falan demedi. Geleni de benden cok yedi. Sonra da gece yanimda kalmasi gerekirken ben eve gidip dinleneyim acil bir sey olursa ararsiniz dedi gitti. Ayni apartmandayiz zaten, ben de tmm dedim. Zira patlama noktasina gelmiştim. Ama bahcede emek veriyor bana domates salatalik patlican getiriyor diye super anne. Bunun kiymetini bilmezsem hayirsiz evlat oluyorum.
Bugun 20 gunluk olduk, yarim kirkimizi cikarmak icin yarin yine kv gelecek. Cok sukur kv varmis diyorum simdi.
Yok yapmadı canım. Yenidoğan olanından kullanıyorum. Arada bir bepamtol bebe sürüyorum kaka yaptıgında lavoboda yukıyırum bişi olmadı inş olmazPisik olma ihtimali varmis aldiktan sonra bakmak aklima geldi benimde.yani pamugu islatip silmek daha iyiymis.sende mi uni baby kullaniyorsun?pisik yapmadi mi hic canim
Ben islak medili sicak suyla yikiyorum oyle kullaniyorum hem soguktan urpermiyor hemde icim rahat ediyorBen 12 li paket uni baby islak mendil almistim keske almasaydim napcam simdi ben onlari
Yeni versiyondan eşim çok korkuyorAç aç
Öykü bu kadar bilmiş yebi versiyonu daha da bomba gibi gelebilir
Sen yarını atlat hayırlısıyla da
Kızlar tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın. Hepinize tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Nesrinay86 @Minik kuzular kızlar hiç olmadı bende isteyeceğim fitil. gerçekten gaz ağrısı kötü oluyor aksi gibi kabızım birde şimdi. T TubaSude inşallah sağ Salim kucağına alırsın yavrunu. Geçmiş olsun diyeyim şimdiden. Başka doğumu olan arkadaşlar varsa sağ Salim kavuştursun rabbim . kucağına alanlarda analı babalı büyütsün. Bu arada ilk doğumumda yürüyüş yaptım ama çıkmadı meret pırt Dese yetecek
Kızlar benim bacaklar ayaklar sis olduğu için ödem yaptı bileklerim falan ayakta durdugumda yurudugumde iş yaptığımda dizlerim bileklerım sızlıyor özellikte oturup kalkarken dizlerim çok sızlıyor doğumdan sonra geçer dimi çünkü nerdeyse iki aydır comelemiyorum dizlerimi kıramıyorum çok fena canımı yakıyor
Dogdugundan beri yikiyor musun kakasini canim.zor olmuyor mu usutmuyor mu cocuk.ilk bebegin mi? Hemen alistin mi yikamaya?korkmadin mi kendi basina mi yaptin? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendiYok yapmadı canım. Yenidoğan olanından kullanıyorum. Arada bir bepamtol bebe sürüyorum kaka yaptıgında lavoboda yukıyırum bişi olmadı inş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?