2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bestlak damla kullanmistim

Herkesin derdi farklı kimimize annesi geliyor kimine annesi bile gelmiyor tabi insan annesini yanında ister ama bahçeye çok önem veriyor demek ki he tabi burda önemli olan sen ve çocuğun ama o bunu göremiyor demek ki Allah yardımcın olsun bugünlerde geçici zorlanırsın ama bir şekilde bugunleri de atlatırsın üzülme

Kızlar yazamıyorum kaç gündür giremiyorum başımıza neler geldi oğlumu küveze aldılar bugün sürekli ağlıyordu ve kaka çiş yapmamaya başladı sabah apar topar hastaneye götürdük kanında beslenemiyor çok kilo kaybetmiş diye hastaneye aldılar sonuçlarına göre kanında enfeksiyon çıkmış Doğum sırasında benden geçmiş ve sarılığı çok Yüksek çıkmış sürekli gidiyorum hastaneye 3 saate bir galiba bizde oda tutup kalıcaz zor oluyor dinlenemiyorım çok ağladım sabahtan beri çok üzüldüm ama akşam ki ziyaret saatinde keyfi iyi gibiydi oğlumun beni çok güzel emdi biraz rahatladım bende göğüslerim felaket durumda en son morardı sol göğsüm nasıl boşaltıcam iyileştiricem onu düşünüyorum denemediğim yağ krem kalmadı biraz iyileştirdi nisavit diye krem ama yinede tam geçemedi

CNım gözün aydın çok sevindim kendiliğinden olmasına çok korkuyordun sunni sancıdanalllah bağışlasın bebegimi

Canım bit an önce iyi olur umarım. Moralini yüksek tut sende.

Maşallah. Sağlıkla huzurla büyüt yavrunu inşallah. Darısı bizim başımıza

E Egepam Tuhaf bir hikaye de bizde var. Benim beboş sarılık olduğu için çok tedirginim. Rengi biraz değişse panik oluyorum ki sakinim normalde. Etrafimdakiler buna annem de dahil mamayi verme verme dediler lanet olsun dedim beboşu sadece emzirdim. Bir baktım beboş yeniden sarariyor. 2 gün bu bebek sarı hastaneye gideceğim dedim annem engel oldu. Dün dayanamadım hastaneye tek başıma gittim. Bebek yeterince kilo alamamış ve gerçekten sararmış. Allahtan sarılık sınırın altında. Eve geldim sinir kupuyum ayrıca salya sumuk takılıyorum. Anneme bir daha sizi dinlemeyecegim dedim. Biraz sesimi yükseltmiş olabilirim
Kisacasi Annem nazima en fazla 20 gün dayanabildi. Bugün aynı evde olmamıza rağmen hiçbir şekilde benimle konuşmadı. Torununu kucağına almadı. Yüzümüze bile bakmadı. Sorun ne diye sordum bir daha kimsenin işine karismayacagim dedi. İyi dedim ben de ama beboş ağlarken gelip neyi var diye sormuyor ya o çok canımı acitti. Ben her isimi kendim hallederim. Yetmez ailedekilerin tüm dertlerini dert edinip derman bulmaya çalışırım. Sanırım annem de o olmadan beboşu buyutebilecegimin farkında ama şu dönemde böyle bir muameleyi hak etmedigimi düşünüyorum. Beni derinden yaraladiginin farkında değil. Bütün gün boyunca diğer iki torunun peşinde disaridaydi. Alt komşunun tarhanasina yardım etti vs vs. Bizi gozu görmedi. Biz de beboşla sağlık olsun diyoruz yarın babaannemize gidiyoruz.

Pasan biran ònce iyi olur allahin izniyle inşallah beraber evinize saglikli bir şekilde çikarsiniz dualarim seninle

Cok gecmus olsun canim insallah cabuk iyileşir

Gecmis olsun, dogumda benden kapmis dedigin su B grubu bakterilerden kapılan enfeksiyon mu? Bebekte ne gibi rahatsizlik yapti? Cok gecmis olsun cabucak toparlanirsiniz insallah

Ne kokusuymus bende bilmiorum terde batikon kokusumu geliomus bende ilk defa duydum

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin oğluna inşallah bir an önce iyilesir

Bugún basima geleni anlatayim arkadaar benim sol gògsúmde sût baya oluyo melikede normalde iciyo ama bugún òglene kadar emdi ondan sonra tam emmeden birakti memeyi tabi benim gògús şişti pompaliyorum sút gelmiyo ama gòguste syt var osira bi arkadas aradi onunla konuşurken bana banyoda sıcak suyla birtane yumuşak bir tûlbent ve sabunla suyu dòkerek yukardan asagiya okşayarak masaj yapmami sòyledi onun bebis ilk dogdugunda sût gelmiyormuş oda bunu yapmiş bende denedim yarim saat sicak suyla gercekten sùt kanallarimi acti gògsúm yumusacik oldu ve sûttmde eskisi gibi akiyo sizlerede tavsiye ederim

Cnm çok geçmiş olsun ins hızlıca toparlar bebisin morelini yüksek tutmaya çalis en azından hastanede gözlem altında kısa zmnda kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…