- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.501
Bestlak damla kullanmistimEmziren anneler bu kervana girdim acil yardımınıza ihtiyacım var, sütüm hala gelmedi bol bol sıvı tükettim manuel pompayla çekiyorum ama gelmiyo, göğüs uçlarım da Yok denecek kadar az kızım ememiyo ne yapıcam sütümün gelmesi için
Herkesin derdi farklı kimimize annesi geliyor kimine annesi bile gelmiyor tabi insan annesini yanında ister ama bahçeye çok önem veriyor demek ki he tabi burda önemli olan sen ve çocuğun ama o bunu göremiyor demek ki Allah yardımcın olsun bugünlerde geçici zorlanırsın ama bir şekilde bugunleri de atlatırsın üzülmeNe guzel herkesin annesi yanindaymis. Benimkinin bir bahçesi var aman sebze meyve kuruyacak diye 3 defa gunubirlik ancak geldi. Dogumdan sonra ilk gece kaldi ama yorgundu uyudu. Sonra allahtan ablam geldi istanbuldan o bende kaldi. Ablam becerikli hem yemek yapti hem cocuga bakmaya yardim etti derken annem ablami da bahceye cagirdi. Gidip anneme yardim edecekmiş. Kv deseniz annesi kalp krizi gecirdi annesini birakip gelemedi. Annem kv yi aradi, sen git gece kal ablasi bahceye gelsin is cok dedi. Saka gibi... ben dogum yapmisim dikisliyim inanilmaz bel agrilarim var fitigim tetiklendi egilip kalkamiyorum, kv annesi kriz gecirmis kadin kac parca olsun, annem ise patlican derdinde. Patlican varmis oyulacakmis falan. Yere girsin patlican dedim nedir yani. Bugun 20 gunluguz, 3 defa geldi iste. Ilk gece kaldi ki onda da uyudu, 2 kere de banyosuna geldi. Neyse ablam gitti, kv annesini birakip geldi 10 gun boyunca yemek yapti bulasik topladi bebege yardim etti. O da pazar gitti. P.tesiden beri esimle beraber bakiyoruz. Abimiz de yardim ediyor. 2 kere banyosunu beraber yaptirdik. Olmuyor mu oluyor tabi, ama zor zamanda insan annesini de yaninda ister degil mi. Ona sorsan kucuk musun der bana, zaten 2. Cocuk yas gelmis 36 ya halledersin der. Bana cok mu güveniyor nedir anlamadim.
Sağlamdır ya nereye kopuyor ))))Ben file falan kopar diye de korkuyorum halbuki sağlam amabenim kafa bozuk herhalde hep bisi olacak gibi geliyor
Zor değil canım hepi topu maksimum 5 dkÇok zor ya anlatırken bile yorulmadin mi :)))
Sağlamdır ya nereye kopuyor ))))
Zor değil canım hepi topu maksimum 5 dk
CNım gözün aydın çok sevindim kendiliğinden olmasına çok korkuyordun sunni sancıdanalllah bağışlasın bebegimiKzlar etiketliyemedim . Evse aniden sancim baskadi 10 dkikada bir olan aniden oldu sanci nstye gireyik die glsm sanci 100 lerde. alttan muane oldim ardindan siyum gldi ve yatis yapıldi bir saat icinde doğum oldu. 50 cm 2900 kill dogdu. Suan emmiyr sürekli uyuyor. Doğumun 2 saat icinxe oldu herşey birden oldu. Rabbime şükürler olsun ki aldm kucağıma rabbim saglickla almayi nasp etsn ins bekleyenlere.. herşeyin aniden olması da iyi oldu... Hasteneye glirkn çantayı bile almamstik. Ki bugun randevum vardi cumaya suni sanci yicektim gore:)) ama gerek kalmadı. Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu tattim allah herkese nasip etsn ins
Canım bit an önce iyi olur umarım. Moralini yüksek tut sende.Kızlar yazamıyorum kaç gündür giremiyorum başımıza neler geldi oğlumu küveze aldılar bugün sürekli ağlıyordu ve kaka çiş yapmamaya başladı sabah apar topar hastaneye götürdük kanında beslenemiyor çok kilo kaybetmiş diye hastaneye aldılar sonuçlarına göre kanında enfeksiyon çıkmış Doğum sırasında benden geçmiş ve sarılığı çok Yüksek çıkmış sürekli gidiyorum hastaneye 3 saate bir galiba bizde oda tutup kalıcaz zor oluyor dinlenemiyorım çok ağladım sabahtan beri çok üzüldüm ama akşam ki ziyaret saatinde keyfi iyi gibiydi oğlumun beni çok güzel emdi biraz rahatladım bende göğüslerim felaket durumda en son morardı sol göğsüm nasıl boşaltıcam iyileştiricem onu düşünüyorum denemediğim yağ krem kalmadı biraz iyileştirdi nisavit diye krem ama yinede tam geçemedi
Askerlik gibi düşünelim o zamanBunun cümlelerin aynısını annem de kuruyor. İçim yara doluymus iyileşmesi gerekmis. Kendime iyi bakmam lazımmış. Usumuyor olabilirmisim ama aslında usuyormusum. Mantık aramaktan vazgeçip soyleneni yapsak mi acaba?
Maşallah. Sağlıkla huzurla büyüt yavrunu inşallah. Darısı bizim başımızaKzlar etiketliyemedim . Evse aniden sancim baskadi 10 dkikada bir olan aniden oldu sanci nstye gireyik die glsm sanci 100 lerde. alttan muane oldim ardindan siyum gldi ve yatis yapıldi bir saat icinde doğum oldu. 50 cm 2900 kill dogdu. Suan emmiyr sürekli uyuyor. Doğumun 2 saat icinxe oldu herşey birden oldu. Rabbime şükürler olsun ki aldm kucağıma rabbim saglickla almayi nasp etsn ins bekleyenlere.. herşeyin aniden olması da iyi oldu... Hasteneye glirkn çantayı bile almamstik. Ki bugun randevum vardi cumaya suni sanci yicektim gore:)) ama gerek kalmadı. Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu tattim allah herkese nasip etsn ins
Pasan biran ònce iyi olur allahin izniyle inşallah beraber evinize saglikli bir şekilde çikarsiniz dualarim seninleKızlar yazamıyorum kaç gündür giremiyorum başımıza neler geldi oğlumu küveze aldılar bugün sürekli ağlıyordu ve kaka çiş yapmamaya başladı sabah apar topar hastaneye götürdük kanında beslenemiyor çok kilo kaybetmiş diye hastaneye aldılar sonuçlarına göre kanında enfeksiyon çıkmış Doğum sırasında benden geçmiş ve sarılığı çok Yüksek çıkmış sürekli gidiyorum hastaneye 3 saate bir galiba bizde oda tutup kalıcaz zor oluyor dinlenemiyorım çok ağladım sabahtan beri çok üzüldüm ama akşam ki ziyaret saatinde keyfi iyi gibiydi oğlumun beni çok güzel emdi biraz rahatladım bende göğüslerim felaket durumda en son morardı sol göğsüm nasıl boşaltıcam iyileştiricem onu düşünüyorum denemediğim yağ krem kalmadı biraz iyileştirdi nisavit diye krem ama yinede tam geçemedi
Cok gecmus olsun canim insallah cabuk iyileşirKızlar yazamıyorum kaç gündür giremiyorum başımıza neler geldi oğlumu küveze aldılar bugün sürekli ağlıyordu ve kaka çiş yapmamaya başladı sabah apar topar hastaneye götürdük kanında beslenemiyor çok kilo kaybetmiş diye hastaneye aldılar sonuçlarına göre kanında enfeksiyon çıkmış Doğum sırasında benden geçmiş ve sarılığı çok Yüksek çıkmış sürekli gidiyorum hastaneye 3 saate bir galiba bizde oda tutup kalıcaz zor oluyor dinlenemiyorım çok ağladım sabahtan beri çok üzüldüm ama akşam ki ziyaret saatinde keyfi iyi gibiydi oğlumun beni çok güzel emdi biraz rahatladım bende göğüslerim felaket durumda en son morardı sol göğsüm nasıl boşaltıcam iyileştiricem onu düşünüyorum denemediğim yağ krem kalmadı biraz iyileştirdi nisavit diye krem ama yinede tam geçemedi
Kesinlikle. Durum askerlikle birebir aynı :)))) Benzetme harikaaa :)))Askerlik gibi düşünelim o zaman
Sorgulama uygula
Anayiz biz anaÇok zor ya anlatırken bile yorulmadin mi :)))
Gecmis olsun, dogumda benden kapmis dedigin su B grubu bakterilerden kapılan enfeksiyon mu? Bebekte ne gibi rahatsizlik yapti? Cok gecmis olsun cabucak toparlanirsiniz insallahKızlar yazamıyorum kaç gündür giremiyorum başımıza neler geldi oğlumu küveze aldılar bugün sürekli ağlıyordu ve kaka çiş yapmamaya başladı sabah apar topar hastaneye götürdük kanında beslenemiyor çok kilo kaybetmiş diye hastaneye aldılar sonuçlarına göre kanında enfeksiyon çıkmış Doğum sırasında benden geçmiş ve sarılığı çok Yüksek çıkmış sürekli gidiyorum hastaneye 3 saate bir galiba bizde oda tutup kalıcaz zor oluyor dinlenemiyorım çok ağladım sabahtan beri çok üzüldüm ama akşam ki ziyaret saatinde keyfi iyi gibiydi oğlumun beni çok güzel emdi biraz rahatladım bende göğüslerim felaket durumda en son morardı sol göğsüm nasıl boşaltıcam iyileştiricem onu düşünüyorum denemediğim yağ krem kalmadı biraz iyileştirdi nisavit diye krem ama yinede tam geçemedi
Ne kokusuymus bende bilmiorum terde batikon kokusumu geliomus bende ilk defa duydumSağol canım benim Allah razı olsun
Amin canım sağ salim atlatırız inşallah
3 defa sezaryen oldum ama hiç koku bilmiyorum
Birkaç kişi baticon kokusundan bahsettiNesrinay86 @ONTK
ben de o yüzden sordum ben hiç bilmiyorum terde baticon kokusu
Allah’ım sen yardım et biz hatunlara artık normal hayatımıza dönelim
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin oğluna inşallah bir an önce iyilesirKızlar yazamıyorum kaç gündür giremiyorum başımıza neler geldi oğlumu küveze aldılar bugün sürekli ağlıyordu ve kaka çiş yapmamaya başladı sabah apar topar hastaneye götürdük kanında beslenemiyor çok kilo kaybetmiş diye hastaneye aldılar sonuçlarına göre kanında enfeksiyon çıkmış Doğum sırasında benden geçmiş ve sarılığı çok Yüksek çıkmış sürekli gidiyorum hastaneye 3 saate bir galiba bizde oda tutup kalıcaz zor oluyor dinlenemiyorım çok ağladım sabahtan beri çok üzüldüm ama akşam ki ziyaret saatinde keyfi iyi gibiydi oğlumun beni çok güzel emdi biraz rahatladım bende göğüslerim felaket durumda en son morardı sol göğsüm nasıl boşaltıcam iyileştiricem onu düşünüyorum denemediğim yağ krem kalmadı biraz iyileştirdi nisavit diye krem ama yinede tam geçemedi
Cnm çok geçmiş olsun ins hızlıca toparlar bebisin morelini yüksek tutmaya çalis en azından hastanede gözlem altında kısa zmnda kendine gelirKızlar yazamıyorum kaç gündür giremiyorum başımıza neler geldi oğlumu küveze aldılar bugün sürekli ağlıyordu ve kaka çiş yapmamaya başladı sabah apar topar hastaneye götürdük kanında beslenemiyor çok kilo kaybetmiş diye hastaneye aldılar sonuçlarına göre kanında enfeksiyon çıkmış Doğum sırasında benden geçmiş ve sarılığı çok Yüksek çıkmış sürekli gidiyorum hastaneye 3 saate bir galiba bizde oda tutup kalıcaz zor oluyor dinlenemiyorım çok ağladım sabahtan beri çok üzüldüm ama akşam ki ziyaret saatinde keyfi iyi gibiydi oğlumun beni çok güzel emdi biraz rahatladım bende göğüslerim felaket durumda en son morardı sol göğsüm nasıl boşaltıcam iyileştiricem onu düşünüyorum denemediğim yağ krem kalmadı biraz iyileştirdi nisavit diye krem ama yinede tam geçemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?