2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirlisiyla gir prensesini al ve cik dogum haneden canim rabbim yar ve yarsimcin olsun gúzel ve agrisiz bir dogum súrecin olsun küçûk prenses ve búyúk prensesle allah kolaylik versin bizi habersiz birakma dualarimiz seninle

İyi geceler sevgili anneler, bugün sabah 11 :30 da bebeğimi kucağıma aldım Spinal sezeryan ile. Ben ve bebeğim iyiyiz şükür sadece emzirmede zorlanıyorum o da acemilik onu da öğreneceğim. Yalnız 12 saat sezeryan sonrası gaz sancısı çektim bilmiyorum herkeste aynı oluyormu. Doğum yapmayan annelere hayırlı doğumlar dilerim.

Hayirlisiyla gir prensesini al ve cik dogum haneden canim rabbim yar ve yarsimcin olsun gúzel ve agrisiz bir dogum súrecin olsun küçûk prenses ve búyúk prensesle allah kolaylik versin bizi habersiz birakma dualarimiz seninle
Allah razı olsun canım benim
Sağ Salim atlatırız inşallah
İlk yazabildiğim anda yazarım
Öpüyorum Melike kuzusunu

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun inşallah
Gaz olayı da herkeste farklılık gösteriyor
Çok yürümek lazım canım

Selamlar herkese... yarin son kontrol gunu. Aslinda kasilmalarim ve sancilarim var sanirim da duzenli birsey yok henuz. Bakalim doktor mudahale edelim de dogsun diyecek mi, merakla beklemekteyim. Bu gece kendiliginden siklassa da gelse diye bekliyorum

İnşallah geçer sırf bu yüzden bile bir an önce doğurmak istiyorum rahat comelip kalkabilmek için elimden yere bişey dusursem bile birini çağırıp aldırtıyorum ya sinir oluyorum. Tuzsuz yemek yiyemem ki ben yediğim peynirde falan tuz yok fazla salata fâlanda tuz koymadan yiyorum zaten hamilelikte baharatı midem kaldırmadı yemeklere atardım onuda kestim sadece tuz koyuyorum yemeklere ama az koyuyorum çok tuzuda sevmem çünkü

Doğum günü olarak aramızda 3 gün var.Bende de tık yok. benle emsal olan arkadaşlarım hep doğurdu.stres yapmaya bAşladım artıkın.Bebek de kilo alıyor gittikçe bir de .suni sancıyla mı başlasa Bilemedim

Benim sancim var sanirim. Gece 1 bucukran beridir takip ediyorum. Ne nisan ne de suyum geldi ama sanci surekli girip cikiyor, 10-15 dk aralığında geliyor. Uyuyorum aralarda sanirim cunku sonra sanci gelince uyandiriyor, bakitorum 10-12 dk civari olmus. Ama baya bi hissettiriyor. Yarin oglen kontrolum vardi ama sabahtan gitmek mi lazim beklemek mi lazim bilemedim. Esim de bir saate kalkar ise gitmek icin, gitme mi desem

Canim 5 dakikaya dusmesi gerekiyor sanci sıklığının
Drunu arayabiliyorsan sabah ara sor normal dogum sanirim senin evde de bekleyenler var sancıyı
Eain giyse geri gelemezmi gelemezse gitmesin bence

Ben de ayni düşünüyorum kuzum. Senelerce kafamda kurup durmuşum. O yuzden diyorum ki konuşmak lazim. Anneme gelince o hicbir zaman kendini kabahatli gormez. Bencildir, dunya etrafinda dönsün ister. Her istediği olsun, herkes onun istediklerini yapmak icin seferber olsun ister. Benim kirgin oldugumu anlamaz bile. Soylesem kirginim diye, anlayissiz olan kabahatli olan ben olurum. Inattir kendi dogrularindan vazgecmez. O da boyle napalim.. ama dedigim dogru bu surecte bir de kv anlayissiz davransaydi benim icin cok zor olurdu. Zira annem kendisi gelmiyormuş gibi 2 ablami da avare etti, biri bahcedeki tadilatla ugrasti, digeri bahce islerine yardima gitti. Yalniz kalmadim cok sukur ama hep mesele oldu kim gelecek yanima diye. Neyse oyle boyle gecti 20 gun iste...

aa bu cok iyi bi fikir kuzum bende gobegi dusene kadar boyle temizlesem yeter.cok iyi olur.gobusu dustukten sonra da banyo yaotiririm.eczabeden batikon alayim dursun.bi paket extradan temizleme pamugu daha alayim e bebekten
Batikonu bilincsiz kullanma canim. Gobek tazeyken batikondaki iyot gobekten vucuda geciyor. Bebegin tiroidleri baskilaniyor. Ben oglumda yasadim yanlis yapmistim. Sen dikkatli ol... hatta batikon surme. Yikamayacaksin sadece, bezin disinda kalacak zaten. Cis kaka bulastirmazsa mikrop kapmaz. Diyelim Allah korusun kapti, doktora sor ne yapacagini, neyi ne kadar kullanacagini..

Biz de sikinti olmadi ama Allah korumus da olmamis. Size de safi ismiyle sifa versin insallah. Mumkunsuz degiliz, cok sukur her imkan var ama tedbirli olunsa daha iyi olurdu belki. Yine de Allah dermansiz dert vermesin

Canim 5 dakikaya dusmesi gerekiyor sanci sıklığının
Drunu arayabiliyorsan sabah ara sor normal dogum sanirim senin evde de bekleyenler var sancıyı
Eain giyse geri gelemezmi gelemezse gitmesin bence
Yok gitse geri gelemez. Ben de bes dakikaya dusmesini bekleyeyim dedim zaten o yuzden kimseyi de uyandirmadim ama sanki siklasti gibi... banyomu yaptim hazirlandim. Millet uyanana kadar bekleyeyim. En kotu bi nstye girerim gidip

Canım bizi de ekleyebilirsin listeye ☺13 Ağustos erkek 38+5

Oy yerim onu ben :)) ince olan alt degisme ortusunden bende aldim 1 paket.1 pakette pofuduk olandan aldim.1 paket temizleme pamugu almistim bitane daha alayim bari.12 li yenidogan islak mendil almistim uni babyden.keske almasaydim diyorum suan
Islak mendili aldığıma ben de pişmanım . Geceleri kullanırım dedim pişik yaptı. Pamuk 6lı paketten al , her işe yarıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…